Лица За звездите

Фолкдивата Камелия се чувства готова да стане майка

Добави коментар

Камелия даде и тайната си рецепта за това как жените могат да се почувстват по-млади, отколкото всъщност са
Камелия  даде и тайната си рецепта за това как жените могат да се почувстват по-млади, отколкото всъщност са
 
Камелия в В "Денят е прекрасен" водеща тема на предаването беше "40 новите 30", а специален гост -   попфолк певицата Камелия. Заедно с нея водещите Боги и Ива си поговориха за жените около четиридесетте, които не крият годиниите си, а напротив – изглеждат все по-добре въпреки тях. Казано по друг начин – как успяват жените да се чувстват по-млади, отколкото всъщност са. В тази връзка Камелия съвсем не се притесни да сподели, че е на 39 и, че се чувства прекрасно на тази възраст. Тя е сред малкото известни личности у нас, която не крие годините си. Според Камелия тайната рецептата за това да бъдем и да се чувставаме по-млади се крие в нашата собствена вътрешна нагласа.

Както стана неофициална традиция в студиото на "Денят е прекрасен", където почти всички звездни гости, седнали на "зеленото диванче"  си пожелават бебе и Камелия сподели, че вече се чувства напълно готова да стане майка и си пожела това съвсем скоро да се случи. В този ред на мисли Ива и Боги се пошегуваха, че то дори "забеменява", но само със седене на него не става.

Специалната гостенка разказа още много от личния си и професионален живот. Тя сподели, че с "Г-н Ц.", както нарече мъжа до себе си – Цветин, са заено вече цели 12 години и се познават още от малки. По-изненадващи обаче бяха фактите, които Камелия сподели специално за зрителите на предаването, че Цветин е бил гвардеец пред Президентството, а самата тя е работила по заместване цели шест месеца в детска градина, но това разбира е правила поради огромната си обич към децата.

Камелия потвърди окончателно, че предложението и пръстенът от Цветин са факт още от миналата Коледа, а сега вече очаква следващата голяма крачка във връзката си с него, която определи по следния начин: "Ние сме като монета с лице и гръб – аз съм лицето, а той – гърбът". Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Камелия , Денят е прекрасен

Камелия: „Не харесвам Преслава”

Камелия става водеща на новото предаване „Марс и Венера” на Нова ТВ

“Горещо”: Камелия за скандалното си отстраняване от ефир

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!