Актуално В програмата

Камелия става водеща на новото предаване „Марс и Венера” на Нова ТВ

Добави коментар

Чаровната блондинка Камелия става водеща на новото предаване „Марс и Венера” по Нова ТВ
Камелия ще бъде новият Купидон в ефира на Нова ТВ тази есен. Чаровната блондинка става водеща на най-новото риалити предаване „Марс и Венера”, което ще стартира в ефира на медията през септември. Провокативна, емоционална и романтична, тя ще помага на мъжете и жените да открият пътя един към друг. Със стрелите на любовта известната певица ще стреля всеки делничен ден от 17.00 часа по Нова ТВ.
 


Първият сезон на премиерното за българския ефир шоу ще бъде едно истинско приключение из сложните отношения между представителите на двете планети – Марс и Венера. В него двама мъже ще се изправят срещу срещуположния пол с една основна цел – всеки един от тях да намери своята половинка. Срещу всеки мъж ще застават по няколко жени, решени да спечелят сърцето му. Пътят към него обаче може да се окаже труден и осеян с неочакваните обрати на флирта и любовта. Дали участниците ще намерят общ език? Кой кого ще избере? Ще се харесат ли или точно обратното?  
 
„Винаги съм вярвала, че този свят се върти около любовта. Безкрайно щастлива съм, че в това предаване ще помагам на хората да срещнат именно нея” – коментира Камелия по повод старта на новия проект. В романтичното и едновременно с това забавно пътешествие на участниците тя ще бъде техен неизменен спътник, като следи отблизо техните истории и ще им помага да откриват отговорите на най-значимите въпроси.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Марс и Венера , Камелия

Камелия: „Не харесвам Преслава”

Нова ТВ събира Марс и Венера в ново риалити шоу

“Горещо”: Камелия за скандалното си отстраняване от ефир

Футболни съпруги купонясваха заедно с Камелия

„Версай” предизвика Камелия