Актуално В програмата

Камелия: „Не харесвам Преслава”

Добави коментар

Най-скандалната фолк изпълнителка Камелия не се страхува от провала, критиките, неодобрение или бръчките по лицето си.

В последната събота от най-женския месец, точно в точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, поразяващата уста – поп фолк певицата Камелия, се изправя срещу злия език Ива Николова. В един титаничен сблъсък между любителката на оперното изкуство и най-скандалната фолк изпълнителка, Камелия ще признае, че вече не се страхува от провала, критиките, неодобрение или бръчките по лицето си.

Камелия: „Не харесвам Преслава”

43 годишната звезда вече 8 години пее на живо и не се срамува да признае, че от 3-4 години няма издаден клип. Според нея скандалите в поп-фолка се провокират от тези, които няма какво да покажат.

Пред гост водещата Ива Николова, певицата с име на цвете не се притеснява да признае, че не харесва колежката си Преслава:

„Не харесвам Преслава. Не ми харесва комерса, по който се плъзна. Разминава се с моите усещания за музика. Пак е много талантлива, има много фенове. Но няма това обаяние в гласа, което мен ме печелеше. Старата Преслава ми харесва повече.”

За миналото и бъдещето, за животът тук и сега, за страхът и пътя към себе си Камелия пред Ива Николова, само за „Поверително от NL”.

Какво правят Николета, Азис и Петко Димитров в Испания?

Една испанска одисея ще изгрее в ефира на TV7,  веднага след лайфа на най-мащабният риалити формат „Къртицата 2: Разтърсване.” Какво правят Николета, Азис и Петко Димитров в Испания? Как две момчета и едно момиче се забавляват без половинките си на Иберийския полуостров? Кой гледа децата им докато ги няма и не ревнува ли бременната Яна от този приятелски воаяж? Отговорите на всички въпроси ще даде най-очакваният телевизионен таблоид.

кралят на поп-фолка Азис

„Поверително от NL” стартира специален риалити проект „В легло с…”, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично.

В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис.

„Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни.” – сподели провокативния изпълнител.

Какъв щеше да бъде ангелогласният певец, ако звездата му бе изгряла през 80-те? Защо го привлича историята на Северна Корея? Защо Азис не слуша музика и кое е нещото, което най-много мрази от българската музикална сцена? Азис пред обектива на Николета Лозанова – ексклузивно в най-новата рубрика от предаването, за което всички говорят.

секс-символ в поп фолка Фикрет

Папарашките мрежи на „Поверително от NL” уловиха следващият секс-символ в поп фолка Фикрет в доста унизителна ситуация. Какво принуждава възпитаникът на престижното музикално училище „Любомир Пипков" да се държи неприлично на улицата, видяха папараците на Николета Лозанова и нямат търпение да го покажат на верните си зрители.

Save...

Зоркото око на зрител от конкурса “Поверително от феновете” улови фолк-фурията Сашка Васева. Когато всички смятаха, че стайлинга на дупнишката Мадона няма с какво да изненада, разкрепостената блондинка не спира да изумява.

Save...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Камелия

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров