Актуално В програмата

Камелия: „Не харесвам Преслава”

Добави коментар

Най-скандалната фолк изпълнителка Камелия не се страхува от провала, критиките, неодобрение или бръчките по лицето си.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

В последната събота от най-женския месец, точно в точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, поразяващата уста – поп фолк певицата Камелия, се изправя срещу злия език Ива Николова. В един титаничен сблъсък между любителката на оперното изкуство и най-скандалната фолк изпълнителка, Камелия ще признае, че вече не се страхува от провала, критиките, неодобрение или бръчките по лицето си.

Камелия: „Не харесвам Преслава”

43 годишната звезда вече 8 години пее на живо и не се срамува да признае, че от 3-4 години няма издаден клип. Според нея скандалите в поп-фолка се провокират от тези, които няма какво да покажат.

Пред гост водещата Ива Николова, певицата с име на цвете не се притеснява да признае, че не харесва колежката си Преслава:

„Не харесвам Преслава. Не ми харесва комерса, по който се плъзна. Разминава се с моите усещания за музика. Пак е много талантлива, има много фенове. Но няма това обаяние в гласа, което мен ме печелеше. Старата Преслава ми харесва повече.”

За миналото и бъдещето, за животът тук и сега, за страхът и пътя към себе си Камелия пред Ива Николова, само за „Поверително от NL”.

Какво правят Николета, Азис и Петко Димитров в Испания?

Една испанска одисея ще изгрее в ефира на TV7,  веднага след лайфа на най-мащабният риалити формат „Къртицата 2: Разтърсване.” Какво правят Николета, Азис и Петко Димитров в Испания? Как две момчета и едно момиче се забавляват без половинките си на Иберийския полуостров? Кой гледа децата им докато ги няма и не ревнува ли бременната Яна от този приятелски воаяж? Отговорите на всички въпроси ще даде най-очакваният телевизионен таблоид.

кралят на поп-фолка Азис

„Поверително от NL” стартира специален риалити проект „В легло с…”, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично.

В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис.

„Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни.” – сподели провокативния изпълнител.

Какъв щеше да бъде ангелогласният певец, ако звездата му бе изгряла през 80-те? Защо го привлича историята на Северна Корея? Защо Азис не слуша музика и кое е нещото, което най-много мрази от българската музикална сцена? Азис пред обектива на Николета Лозанова – ексклузивно в най-новата рубрика от предаването, за което всички говорят.

секс-символ в поп фолка Фикрет

Папарашките мрежи на „Поверително от NL” уловиха следващият секс-символ в поп фолка Фикрет в доста унизителна ситуация. Какво принуждава възпитаникът на престижното музикално училище „Любомир Пипков" да се държи неприлично на улицата, видяха папараците на Николета Лозанова и нямат търпение да го покажат на верните си зрители.

Save...

Зоркото око на зрител от конкурса “Поверително от феновете” улови фолк-фурията Сашка Васева. Когато всички смятаха, че стайлинга на дупнишката Мадона няма с какво да изненада, разкрепостената блондинка не спира да изумява.

Save...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Камелия

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров