Актуално В програмата

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

Добави коментар

Съпругът на Ива Дойчинова, Димитър Стойчев призна в предаването „Денят е прекрасен”, че жена му обича да командва парада вкъщи особено когато става дума за ремонт.
От днес „Денят е прекрасен”започна ремонт на студиото

Денят е прекрасен
Съпругът на Ива Дойчинова, Димитър Стойчев призна в предаването „Денят е прекрасен”, че жена му обича да командва парада вкъщи особено когато става дума за ремонт. Митко за първи път се появява в телевизионното шоу, което Ива води вече трета година, за да подкрепи обаче другия водещ – Васко.

Още в петък миналата седмица стана ясно, че зодиите на Ива Дойчинова и Васко Мавриков предполагат те да имат доста противоречия. Затова водещите решиха да преосмислят отношенията си като започнат от телевизионния си дом – от днес започна тотален ремонт на студиото на „Денят е прекрасен”. Двамата разделят териториите си, като всеки ще си има собствен кът.

 Мавриков избра стар аристократичен стил „ала Чърчил” за своята част от студиото.  Ива пък ще бъде по-пъстра и свежа и заложи на по-женските настроения. Какво обаче ще се получи на края на ремонта, предстои да разберем, защото всички ремонтни дейности ще се случват на живо в ефир и с помощта на зрителите.

Днес Ива покани най-голямата слабост на телевизионната си половинка, дъщерята на Васко – петгодишната Биляна да ѝ помогне с идеи за нейния кът в студиото.
„Тати обича най-много да стои пред компютъра в хола с биричка в ръка”- издаде го Биби и каза, че вкъщи май повече майка ѝ командва.
„Аз с ремонтите не се занимавам, защото съпругата ми има много повече усет от мен за тези неща.” – откровено си призна Васко. „В студиото, обаче държа нещата изкъсо и няма да позволя Ива да ми открадне плазмата!”Докато опаковаха веселия телевизионен зелен диван Ива и Васко откриха, че всъщност през цялото време в „Денят е прекрасен” са имали и спалня. Диванът бил разтегателен, но никой никога не го е разпъвал.

В студиото днес зрителите на bTV разбраха как се прави ремонт само за 30 лв. Д-р Михайлов обясни, че с повече зелени растения може да излекуваме дома си от вредни миризми и енергии и подари на Ива и Васко красиво дърво „Бенджамин”.

Утре, 2 ноември, Ива и Васко ще хванат четките и заедно с Мариана Векилска ще забъркат боите за новото студио. Мариана ще ни даде съвети и как да не ни преметнат майсторите. Всеки ден гостите на „Денят е прекрасен” ще помагат на водещите да направят телевизионния си дом още по-пре Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!

Асен Блатечки: В Чарли има част от мен