Лица За звездите

Азис иска още деца

Добави коментар

Азис в „Денят е прекрасен”: "Бих искал още деца, със сигурност от същата майка, жената на живота ми Гала. Рая е голяма сладурана, ходи на детска и се обръща към мен по име – Васко."
Азис иска още децаСпециален гост днес на „Денят е прекрасен” беше Азис. Водещата Ива се поинтересува главно от емоционалните моменти на Васко с дъщеря му Рая в рубриката „Часът на мама”.

Пробвахме три-четири пъти да направим братче или сестриче на Рая, но засега без успех. Бих искал още деца, със сигурност от същата майка, жената на живота ми Гала. Рая е голяма сладурана, ходи на детска и се обръща към мен по име – Васко. Малката усеща, че аз съм по-топъл и нежен и някак си май ми отива да ми казва повече мама, отколкото татко. Аз искам да бъдем преди всичко приятели, за мен няма теми табу, няма забранени неща и бих се радвал да се забавляваме заедно.” Провокиран от Ива за това как би се отразила славата на дъщеря му, Васил отговори : „ Често съм си мислел дали да не я пратя да живее в чужбина. Мечтата ми е да ги изпратя с майка ѝ в Швейцария, защото знам тук на какво може да бъде подложена”.

Специалният гост на Ива и Васко показа, че е много открит и позитивен човек. Той разкри и други лични неща от живота си и за миг не спря да се усмихва. На комплимента на Ива за това, че е успял да свали цели 17кг., Азис каза: „За да направиш такава промяна трябва да си влюбен, да си мотивиран и преди всичко да си щастлив. Аз съм една буря от емоции, често взривоопасна – може би това ми помогна да се преборя с теглото си”.

Смях огласи студиото на „Денят е прекрасен”, когато водещият и певецът се пошегуваха за новата визия на Азис.
„С тези очила да не си решил да сменяш професията и да станеш професор?”- подхвърли Мавриков – „За съжаление имам проблем с очите и затова ми се налага да нося очила. Но вярвай ми – ако започна да преподавам, моите лекции ще са най-посещавани”.

Водещата  поиска от Азис да сподели също как се отразява славата му и кое е нещото, което му дава сила? „ Славата е наркотик, нещо необяснимо. Тя е това, от което вечно се оплаквам, но и без, което не мога. Ходя постоянно дегизиран, даже като посещавам лекар си слагам и медицинска  маска. А хората около мен, моите приятели са тези, които ми дават енергия за шоу – те са жестоки.”

Азис иска още деца


„Мечтая да участвам в грандиозен музикален проект и да направя дует с Мадона. Иска ми се да се изявявам и по телевизията – тя ми липсва. А защо не за в бъдеще да завърша и автобиографичния си филм.”
– разкри Азис за бъдещите си планове.

За да направи „Денят още по-прекрасен”, на помощ на Мавриков в студиото дойдоха Марку Рейтинен и Ева Лонгориян, участници в тазвечершният „Конкурс за най-добър барман”. Те демонстрираха професионални умения и дадоха някои хитрини за хубав коктейл. „Няма алкохол, който да не води до главоболие, но трябва да знаем кое как можем да консумираме” – каза Марку.

Утре на гости в „Денят е прекрасен” ще бъде единствената българка, част от турнето на Стинг – цигуларката Дорина Маркова. Тя ще разкаже какво е усещането да си толкова близо до такава звезда и какви емоции съпровожда музикалната ѝ кариера. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV