Архив Горещо

Фолк дивата Емилия „Горещо”, събота, 27 март, 22:00 часа, Нова ТВ

Добави коментар

„Много ме е страх от старостта!” – признава Емилия на връх рождения си ден в „Горещо”, събота, 27 март, 22:00 часа, Нова ТВ


„Много ме е страх от старостта!” – признава Емилия на връх рождения си ден в „Горещо”, събота, 27 март, 22:00 часа, Нова ТВ

Коко Динев в Горещо

В първото си голямо телевизионно интервю Коко Динев говори за жените в живота си, за бъдещето на сина си и за отношенията си с Емилия

21 март бе двоен празник за фолк дивата Емилия – на връх рождения си ден тя направи промоция на новия си албум. Естествено, телевизионният таблиод „Горещо” бе на мястото на събитието и тази събота, 27 март от 22:00 часа ще покаже как Емилия отпразнува рождения си ден, кои нейни колеги и колежки присъстваха, какво ѝ пожелаха и какво сподели в първото голямо телевизионно интервю любимият на Емилия - Коко Динев.
фолк дивата Емилия


Броени минути след края на официалната част в завидна форма звездата на вечерта Емилия застана пред камерите на „Горещо”. „Много неща ми се насъбраха – организацията за промоцията изобщо не беше лесна, албума да си запиша... Четири дена бях в Дубай. Послед бях на участие в Лондон, предната седмица бях в Швейцария, по-предната седмица бях в Германия... И ти ме питаш защо съм отслабнала!” Емилия признава, че планира заслужената си почивка през следващите седмици и разкрива, че смята да я прекара със сина си Иван и Коко Динев. „Искам да бъда щастлива! А аз мога да бъда щастлива само ако пея и ако съм влюбена!”

Спомня ли си Емилия каква е била преди девет години в началото на кариерата си? „Една свита, не можех да кажа две думи на кръст! От провинцията идвам в големия град, бях на 17-18 години, току-що завършила музикалното училище, което музикално училище още по-скромна ме направи, защото там беше като казарма! Затова бях по-свита, по-резервирана, но после някак си животът те хваща и започваш и да бърбориш. Сега пък много бърборя – това пък вече не си харесвам! Не млъквам!”

 

Коко Динев със сина си Иван


А каква ще бъде Емилия след девет години? „Коко ще бъде с бастун, аз ще бъда по-стара... Това е в кръга на майтапа! За мен това е много време!... Много ме е страх от старостта!”


„Ще ѝ пожелая да е все така хубава и добра майка. И да е така щастлива – това ме прави мен щастлив, щом успявам да я поддържам нея в такава светлина!” – казва Коко Динев. За пръв път пред камера мъжът до Емилия говори за личния си живот и разбулва мистерията имало ли е тайна сватба: „Не, нямаме брак! Така решихме, че е по-добре да нямаме брак, защото, ако имаме, това може повече да ни обремени! Така мисля, че е по-добре!”

Тиражираната информация, че я е завел в Дубай бе опровергана лично от самия него: „Аз в Дубай не бях – тя беше сама. Питай я с кой е била! Аз си бях тук – имам доста работа напоследък покрай „Локомотив” и бизнеса ми и не мога да отсъствам!” Коко Динев споделя, че се надява бъдещето на сина му да е футболът: „Иван вече расте и се подготвя да играе футбол. С топката е добре – вече ритаме вкъщи на двора, имаме врати...” А какво мисли Емилия по въпроса? „На едно мнение сме! Искаме да стигнем до там ние вече да сме поостаряли, а него да го продадем в Реал Мадрид!”

 

Галена


Промоцията на новия албум на Емилия бе уважена от много нейни колеги и колежки – нещо не много често срещано в тези среди. За да я поздравят там бяха Галена, Милко Калайджиев, Елена Паришева, Джена, Мария, Андреа, Камелия и много други. „Толкова много неща искам да ѝ пожелая! Емилия е един изпълнител и приятел, който аз наистина много уважавам! Един човек, който през моята бременност не ме забрави и през цялото време ме подкрепя!” – казва Галена, която също показва завидна форма. Директно от летището за партито пристигна и Милко Калайджиев, който признава, че Емилия е една от певиците, с които поддържа много добри отношения. „Беше девети клас в училището в Широка лъка, когато се запознахме. Тогава още знаех, че това момиче ще стане голяма певица, защото имаше всичкия потенциал, който е нужен за една певица да е добра - страхотен глас, добра визия. И виждаш, че Емилия е едно от големите имена в българския поп фолк!Кои са любимите парчета на Емилия от новия ѝ албум? С кого е била в Дубай? Защо Коко Динев е купил Локо (Пд)? Колко деца има той всъщност? В какви отношения е с Преслава? Иска ли Емилия второ дете? Защо детето на Галена все още не казва „мама”? Каква сделка сключи с Емилия водещата Венета Райкова-Георгиева за бъдещата кариера на сина си Патрик?

 „Горещо”, събота, 27 март 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“