Архив Горещо

Единственият дипломиран екзорсист в България - отец Гелеменов в „Горещо”

Добави коментар

Тази събота, 9 юни от 21:45 часа гост в студиото на „Горещо” е единственият дипломиран екзорсист в България - отец Гелеменов.

Тази събота, 9 юни от 21:45 часа  гост в студиото на  „Горещо” е единственият дипломиран екзорсист в България - отец Гелеменов.


Екзорсистът е човек, който е ръкоположен за свещеник и е получил призванието – получил е друга специалност да може да разваля магии и да прогонва демони. Магията може да бъде развалена само от свещеник!... Магията съществува и магията действа! Магията е действие, което е причинено от демон. Човекът го поръчва, демонът - изпълнява.”

Отец Гелеменов разказва подробно как се прогонват демоните от човека и споделя някои от най-интересните случаи от практиката си на екзорсист. “Опасно е, когато възрастен човек е обладан от демон, защото той се е вселил в него много, много отдавна. Има хора, обладани от демони от трийсет години! Те не знаят какво става с тях. Лесно е да се работи с деца, тъй като те са отскоро обладани и не прави чест на Сатаната да се занимава в тези детски душици!”

Отец Гелеменов разкрива, че демонът може да се всели в човека по два начина – когато самият човек го извиква, демонът отказва да се върне и се вселява в него или когато някой друг му го изпрати.
Той говори и за разгневената Земя и посочва четирите причини за последните земетресения.

мис Бони

Тази събота на сладки приказки с Венета Райкова мис Бони разкрива всичко, което се е случило зад кулисите на Евровизия. “За мен беше гордост да дойдат изпълнители от други държави да се ръкуват и да се снимат със Софи Маринова, защото те видяха таланта й. Никой не може да ни смачка, нито някой може да ни засегне, нито да ни обиди, защото нито е паднала, нито е пяла фалшиво, нито е изглеждала грозно, нито някаква част от тялото ѝ се е показала!”

 

  • Кои са четирите причини за земетресенията според отец Гелеменов?
  • Какво е общото между Азис, Петър Дънов и врачките?
  • Коя е най-концентрираната отрицателна енергия и защо водата от мъртвец се използва при правенето на магии?
  • На какво се дължи безпричинният плач на бебето понякога? Как идва демонът в къщата?
  • Защо трябва да предпочитаме молитвите пред леенето на куршум и восък?


„Горещо”, събота, 9 юни 2012г., 21:45 часа, Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“