Актуално В програмата

Един участник отпада изненадващо от Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Професионалистите се изправят пред предизвикателство за пълно доверие към съотборниците си

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, един професионалист ще бъде изненадващо изгонен от „адската кухня“. Шеф Ангелов ще постави на сериозно изпитание доверието между съотборниците, а вечерната резервация ще се превърне в истинска борба за превъзходство.

 

Добави описание


Доверието е сред най-важните неща, които професионалистите в една кухня трябва да имат помежду си. Тази вечер шеф Ангелов ще постави на изпитание доверието между съотборниците. Те ще бъдат разделени по двойки, а всяка двойка ще има дегустатор и презентатор или казано с други думи – единият ще опитва, а другият ще готви по описанията му. Всяка двойка ще трябва да изкопира оригинална рецепта на шеф Виктор Ангелов и да се доближи максимално до нея, познавайки възможно най-много компоненти. Победителите ще получат тренировка по бокс, водена лично от Тервел Пулев, а загубилите ще ги чакат дълги часове в кухнята и заготовките за вечерната резервация и на двата отбора.

 

Добави описание


По време на вечерната резервация обстановката в двете кухни ще бъде повече от напрегната. За първи път в отборите ще се наблюдава по-индивидуална игра от всякога, а това няма да се хареса на шеф Ангелов. Един професионалист обаче ще допусне сериозна поредица от грешки и ще принуди Виктор Ангелов да прекрати неговото участие в състезанието. Кой ще бъде изненадващо изгоненият участник и ще има ли нови номинирани, освен Иван и Марко, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България