Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 110 - Ще оцелее ли Кязим?

Добави коментар

Кязим в критично състояние след покушението! Вижте какво ще се случи в еп. 110 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит откарва Невра до дома ѝ и тя го целува за довиждане. Абидин предупреждава Ферит, че баща му е наел убийци, които да се погрижат за Кязим. Сейран научава, че баща ѝ е бил отвлечен от въоръжени мъже. Тя веднага се обажда на Ферит и иска да знае къде е баща ѝ. Ферит уверява Сейран, че ще намери баща ѝ. Сейран заплашва Ферит, ако нещо се случи с баща ѝ. Той затваря телефона.

Вечерта Ферит, Абидин и група мъже претърсват гората. Ферит открива Кязим, завързан за едно дърво, в безсъзнание. Те го закарват до близката линейка и там му правят изкуствено дишане.

Междувременно Орхан, Ифакат, Суна и Кая вечерят в ресторант. Орхан споменава за съмненията си относно решенията на баща си, предполагайки, че и другите на пазара споделят същите опасения. Той предлага баща му да отиде на лекар за оценка. Орхан пита Кая за това какво е върши майка му и защо не им е казала къде е бил г-н Кязим. Кая предполага, че поведението на Орхан може да е накарало майка му да се замисли дали да работи с него.

Изведнъж телефонът на Орхан звъни и той вдига, като видимо се притеснява. Пита какво ще се случи по-нататък и дали Кязим е в интензивното отделение, а в гласа му се долавя паника.

Ифакат пита какво става. Орхан не отговаря. Мълчаливо фокусира погледа си върху Суна и разкопчава копчето на ризата си, усещайки че не може да си поеме дъх. Сума пита дали нещо се е случило със сестра ѝ. Орхан се мъчи да говори, но накрая казва, че Кязим е претърпял инцидент и е в критично състояние.

Орхан е в тоалетната и се опитва да се успокои, като плиска студена вода върху лицето си, но страхът му продължава да е много силен. Той трепери и диша учестено, ужасен, че може да влезе в затвора. Ифакат влиза в тоалетната и вижда Орхан, облегнат на стената. Тя настоява Орхан да се вземе в ръце, напомняйки му, че навън има хора и би било лудост да си признае каквото и да било. Орхан, разплакан и отчаян, казва, че ако баща му разбере за ситуацията, това ще бъде катастрофално. Той добавя, че мъжете, които е наел са хванати от полицията и може да разкрият името му.

Орхан се притеснява, че ако Кязим умре с него ще бъде свършено. Ифакат недоумява как Орхан е могъл да направи такова нещо и настоява той да се изправи. Ифакат помага на Орхан да се изправи и обещава да поговори с Халис, като предполага, че ако се наложи, ще го прикрие. Тя предупреждава Орхан за сериозните последици, които може да понесе за организиране на убийство, и го съветва да вземе необходимите мерки, за да избегне неприятностите.

Ифакат се връща в имението. Латиф я пита дали знае за случилото се с Кязим и после пита дали тя е поръчала станалото. Тя реагира остро, като отхвърля идеята и хвърля вината върху Орхан. Добавя, че ако тя го беше направила, никой нямаше да разбере. Латиф се пита как Орхан е могъл да го направи и какво ще кажат на шефа. Ифакат настоява, че няма да кажат нищо и ще скрият участието на Орхан. Латиф изразява опасения, че Халис може все пак да разбере. Ифакат предлага първо да се справят със сегашната ситуация, за да не излезе наяве името на Орхан. Тя добавя, че Халис може да не преживее този позор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!