Актуално В програмата

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Добави коментар

Остър конфликт от ревност между Димитър от синия отбор и Нинов от червения отбор разтърси Кухнята на Ада.

Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell's Kitchen 6 прехвърчаха искри, които шокираха останалите обитатели на Къщата на Ада. Причината беше острата реакция на Димитър, който се ядоса след разговор между футболния запалянко Нинов и Симона, с която готвачът от Дългопол има любовни отношения. Проблемът между двамата мъже все още не е решен, а напрежението ще продължи да ескалира и в следващите дни.

Радостни новини имаше за звездния отбор, който постигна поредна победа в Кухнята на Ада. Те се изправиха срещу Червените в предизвикателство, в което трябваше да готвят два сложни протеина - щраусово яйце и син рак. Терапевтката Гърдева, интернет звездата Изи, певицата Бони и шоуменът Калки блеснаха на кулинарната сцена и спасиха отбора си от елиминация.

Калки блеснаха на кулинарната сцена и спасиха отбора си от елиминация.

Александра Гърдева от Златните е новият гост в подкаста на кулинарното предаване "Кухнята след Ада". Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, тя разкри, че в момента има човек до себе си и сподели на какво има вкус най-странната храна, която е яла - хлебарки. Епизодът с Гърдва е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Утре вечер в конфликта между Димитър и Нинов ще се намесят и останалите участници в Кухнята на Ада. Те ще се разделят на лагери, а в центъра на словесната престрелка ще попадне брокерката Симона. Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по собствено желание?

Гледайте епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 3-и април, от 20:00 ч. по NOVA

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen , Hell’s Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen