Лица Актьори

Джони Деп загуби още една роля

Добави коментар

Джони Деп продължава да губи роли, според слуховете актьорът вече е уволнен и от продуцирани от Джери Брукхаймер сериал “Худини”.

Джони Деп в "Туристът"

Джони Деп в "Туристът"

Деп трябваше да изиграе илюзиониста Хари Худини в телевизионен сериал, продуциран от Брукхаймер. Това щеше да е първата му телевизионна роля след участието му в “21 Jump Street” в края на 80-те, началото на 90-те.

В момента изглежда, че отношенията на Джони Деп с един от малкото му останали поддръжници в кино индустрията се развалят. В eкспозе на Холивуд Рипортър се твърди, че връзката на Деп с Брукхаймер се разпадна през последните месеци. Многото отрицателни новини за актьора в последните години и особено загубата на дело за клевета срещу британския таблоид “The Sun” са довели до освобождаването му от проекта за Худини.

Джони Деп в "Карибски пирати"

Джони Деп в "Карибски пирати"

Тази информация идва след като миналия месец имаше слухове, че Брукхаймер се е опитал да върне поне за кратко героя на Деп - капитан Джак Спароу в следващия филм от поредицата “Карибски пирати” - за което се твърди, че ще се фокусира върху жена пират изиграна от Марго Роби.

Джони Деп в "Алиса в Страната на чудесата"

Джони Деп в "Алиса в Страната на чудесата"

Като се има предвид, че на Деп му предстоят множество съдебни процеси, очевидно е, че този сериал за Худини вероятно няма да е последният проект, който решава да прекъсне връзките си с актьора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джони Деп

Тримата най-надценени актьори за 2014

Тъмни сенки | Dark Shadows (2012)

Джони Деп стана блондин

Американската актриса Амбър Хърд в секси фотосесия за сп.The Edit

Тъмни сенки | Dark Shadows (2012) - всичко за филма