Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.160 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Бора разбира, че Елван може да има деца и се досеща, че Елван може да е бременна... Вижте още какво ще се случи в еп.160 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 24 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 159 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Каврук учи Мави да язди кон и тя се втурва след Санджар. Яхия иска нов шанс от Елван и ѝ разкрива чувствата си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 160 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 февруари 2023 по Diema Family.

Елван посещава г-жа Халисе в затвора и я пита как е успяла да скрие истината от нея в продължение на години.

Гювен иска да разбере къде се крие Санджар.

Дуду иска да се докаже пред Яхия и семейството му.

Бора разбира, че Елван може да има деца и се досеща, че Елван може да е бременна...

-Снощи, какво искаше от теб Яхия? – пита Гюлсие.
-Прошка! - отговаря Елван.
-Ти, ще му простиш ли?
-Ако простя на единия, няма да простя на другия!
-Я, ми обясни, че не разбирам? Първият е Яхия, а вторият?
-Ти, не трябва да знаеш, Гюлсие, без това си имаш купища грижи! Аз сама ще се оправя!
-Аз всичко ти казвам, а ти нямаш ли ми доверие?
-Имам ти!
-Тогава, давай разказвай, на кой си ядосана?

Елван казва, че е много ядосана на Халисе, защото тя е крила от нея толкова много години, че може да бъде майка. Гюлсие радостна прегръща Елван.

Гюлсие пита Елван, дали си е намерила къща, защото и тя иска да се махне от имението. Елван ѝ обещава, че когато Санджар си върне доброто име, тя ще я вземе в къщата, която ще наеме и заедно ще въртят магазина.

Действието се пренася при Санджар и Мави. Тя му казва, че ще върви, защото след малко има среща с Фарук и се надява да са намерил някой, видеозапис. Санджар я пита, ами ако не се намери, а Мави му отговаря да не се притеснява, защото ще измислят нещо.

-Мави, обещай ми, че за да ме спасиш, ти няма да се приближиш до Седат, иначе аз сам ще се предам!
-Обещавам!

Действието се пренася в болницата, където Гювен се ядосва на мъжът, който трябваше да убие Седат. Гювен отива в стаята на Седат. Седат се интересува, дали са арестували Санджар. Гювен отговаря, че все още не може да открият къде се крие Санджар. Седат се интересува, какво прави Мави, докато Санджар го няма. Гювен му отговаря, че е поела функциите на Санджар в имението.

Гювен се приближава близо до Седат и го пита:

-Как е стана всичко? Това ли е, твоят план Б? Ножът твой ли е или на Санджар?
-Вчера, вашият човек пипаше моята система!
-Аз се притеснявам за здравето ти!
-Мен, никой не ме заплашва! Насочете силите си да помогнете на полицията, за да хванат Санджар.

Гювен се обажда на човека си, който следи, кой влиза и кой излиза от имението и разбира, че Мави току-що се е прибрала. Ядосан Гювен заповядва да не изпускат от поглед Мави и Каврук.

Елван посещава Халисе в затвора.

Виждайки я Халисе радостна тръгва да я прегърне, но Елван я отблъсква, като се държи студено. Халисе я пита, защо се държи така. Елван ѝ казва, че вече не ѝ е нито снаха, нито дъщеря.

-Яхия, ти е разказал, нали?
-Знаете ли, какво най-много ме интересува, как толкова години мълчахте и държахте в себе си? Не ви ли болеше сърцето, когато ви казвах мамо или толкова сте свикнали с лъжата, че сте смятали, че не мога да имам деца!

Халисе обяснява на Елван, че много добре знае, как тук се отнасят с безплодните мъже, защото много добре познава техните традиции, затова не трябва да ѝ се ядосва.

Елван ѝ отговаря, че се ядосва на себе си, че толкова много години е виждала, колко лоша и зла жена е тя, но си мълчала.

-Ти, си мълчеше, защото много добре знаеше, че за такова сираче като теб, нямаше по-добро място от нашето имение! А, ти дори и да знаеше, нямаше да си тръгнеш, а щеше да живееш и да страдаш, затова нищо не ти казах! Аз те приех като родна дъщеря, затова ще те помоля да не ми се ядосваш така! Аз постъпих така, за да ти направя добро!
-Аз ли нямаше да си тръгна?! Но, ако знаех, тогава щях да остана и нямаше да съм ви ядосана! Ако бяхте честни с мен, аз щях да се примиря, че няма да имам деца и щях да се отнасям с уважение към вас и мъжа си, но вие ме лишихте от избор! Вие не сте казали на сина си от страх, но край, г-жо Халисе! Вие няма да сте на моето погребение, а аз на вашето!
-Ти си се сдобрила с Яхия и сте се сговорили, да ме обвините във всички грехове, нали?
-Той искаше да се сдобрим, но аз казах, не! Има мъж в живота ми!

Халисе е изненадана от последните думи на Елван.

Дуду е с приятелка и ѝ казва, че си търси работа, за да докаже на Яхия и семейството му, че не е била с него, заради парите му.

Елван отива при Бора и му казва, че може да има деца и преди малко е била при Халисе и е казала всичко, което мисли за нея, дори и за него ѝ е казала.

-Значи може да имаш деца?
-Да! Тя ми съсипа живота, заради честта на сина си! Няма да лъжа, не обичах Яхия, но обичах Халисе като родна майка! Тя замени майка ми, която не познавам! Как можа да постъпи така с мен?!
-Елван, спомняш ли първият път в караваната, тогава не се пазихме, ти може да си бременна!
-От един път не може да се случи! Не, не може да бъде!

Елван се замисля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...