Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.159 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Каврук учи Мави да язди кон и тя се втурва след Санджар. Яхия иска нов шанс от Елван и ѝ разкрива чувствата си. Вижте още какво ще се случи в еп.159 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 23 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 158 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Седат и Санджар се карат, в резултат на което Седат е сериозно ранен, а Санджар трябва да бяга. Мави трябва да поеме контрола над имението на Санджар.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 159 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 23 февруари 2023 по Diema Family.

Санджар е принуден да се крие от полицията.

Каврук учи Мави да язди кон и тя се втурва след съпруга си.

Яхия иска нов шанс от Елван и ѝ разкрива чувствата си.

Дуду е съсипана, че Яихя вече не я обича, и я гони от имението.

Текст от potv.bg

След като Мави помоли Каврук да я научи да язди кон. Той я води в конюшнята и ѝ показва Гедже, която до сега никой не е ядосвала и хвърляла на земята. Каврук учи Мави да язди Гедже. Мави много бързо схваща…

В същото време Гювен разбирайки, че Седат може да се оправи, казва на своите хора, да убият Седат, защото той е зависим от Мави и не се знае, какво ще каже пред съда, а така те ще вземат делото в свой ръце.

В съда Яхия разбира, че майка му ще трябва да остане в ареста, независимо, че Ахмед е оттеглил жалбата си.

-Яхия, къде е брат ти? Къде е моят син, когато майка му има нужда от него и оставят в ареста?!
-Мамо, той е зает!
Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта. Мави с помощта на Гедже идва в скривалището на Санджар, като му носи храна. Санджар е много радостен да я види.

-Санджар, как си?
-Притеснявам се, че те оставих сама!
-Не се притеснявай, всичко ще се оправи и остане в миналото! Няма да бъдем сами! Искаш ли да похапнеш, ние с Гюлсие приготвихме нещо за хапвана.
-Как да откажа?!
-Санджар, майка ти не я освободиха, но не се притеснявай, Фарук е приготвил документите за несрещен иск и всичко ще се реши за няколко дни!
-Тя, как е?
-Добре е, Яхия беше при нея, не се притеснявай! Ако г-жа Халисе не я пуснат, аз ще отида да я посетя, нека да знае, че я подкрепяме!

Санджар я пита, в какво състояние е Седат, а тя му отговаря, че не добро. Мави му казва, че много съжалява. Санджар я моли да не се обвинява, защото тя в нищо не е виновна!

Текст от potv.bg

Действието прескача в болницата, където човек на Гювен се опитва да убие Седат, като инжектира в системата му отрова, но Седат идва на себе си и го пита, какво прави тук. Той му отговаря, че всички се притесняват за него и той е дошъл да види как е. Седат го пита, дали полицията е арестувала Санджар, а той му отговаря, че все още го търсят.

Действието се премества в имението. Яхия влиза в стаята на Дуду.

-Дуду, не искам да ти разбивам сърцето! Казах да си ходиш у дома.
-Яхия, не си ме пуснал ти тук и не си ти този, който ще ме гони! Когато майка Халисе се върне…
-Майка ми я арестуваха! Дуду, всичко приключи! Примири се с това! Забрави и се върни към живота си! Аз няма да те оставя без нищо!

Яхия вади лист хартия от джоба си. -Виж, аз преписах на теб нашата къща и от този момент, ние не можем да бъдем заедно!

-Яхия, защо си мислиш, че само от парите и къщата се интересувам. Аз все още те обичам и няма нужда от тази къща, ако там не си ти!
Текст от potv.bg

Действието прескача. Яхия отива при Елван, която е в кухнята на имението.

-Яхия, аз останах, защото не исках да оставя Мелек и Гюлсие сами.
-Елван, моля те седни, защото трябва да поговорим!

Елван сяда, Яхия също.

-Елван, ти си в правото си да правиш каквото искаш. В магазина аз излязох извън кожата си. Разбира се това си е твоя живот и ти можеш да постъпваш, така както искаш, а след всичко, което направих, аз изгубих правото на глас, но знай, че много съжалявам!
-Яхия, какво искаш?
-Елвен, аз нищо не искам и за нищо не те моля, но искам да ти кажа, че много съжалявам! И съжалявам не само за случилото се по-рано, а за всичко, което направих! Когато се ядосвах на мама, аз обвинявах за всичко теб, а ти за нищо не беше виновна!
-Защо скри, защо беше с нея?
-Елван, скъпа, не аз, а ти казваше, че обичаш майка ми повече от мен! Аз винаги те смятах за много важна за мен и ако разбереш, нямаше да останеш с мен! Ти, наистина ли си с този мъж, Елван?

Елван през сълзи кима с глава.

-Ти имаш ли му доверие, както на мен? Аз нямах доверие на Дуду и не сбърках. Само Господ знае, какво преживях в последно време. Ако един ден разбереш същото, не си мисли като мен, че си сама! Аз винаги ще бъда до теб!

Елван не казва нищо и напуска стаята.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...