Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.87 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп се грижи за Баръш и… се целуват. Мехди е сериозно ранен. Вижте още какво ще се случи в епизод 87 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 5 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 86 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Роднините на Мехди, който са силно притеснени, че той се е сбил в затвора, отиват при Зайнеп, за да я помолят да оттегли жалбата си, но Зайнеп вече е взела решение…


НА КРАТКО какво се случи в 87 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 май 2022 по Diema Family:

Зайнеп отива да се погрижи за Баръш, който е болен… Двамата случайно се целуват.

В затвора Осман сериозно ранява Мехди.

Джемиле се заканва на Зайнеп, че няма да позволи да бъде щастлива, ако нещо се случи с Мехди.

Чичо Али предлага на Султан да върши домакинската работа в къщата на Баръш срещу заплащане, а Емине може да се грижи за Саваш също срещу заплащане. Емине е възмутена от това предложение.

Джемиле вдига скандал на Зайнеп.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.88 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.88 (Diema Family) какво ще се случи

Зейнеп оттегля жалбата си! Тя обаче поставя условие. Баръш е много ядосан на Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в епизод 88 на турския сериал...

Емине изпраща съобщения на Зайнеп, че Баръш е много болен, но след като не иска да се погрижи за него, ще ѝ намерят някой друг. Нермин я съветва сам да вземе решение, дали да остане в къщи, където ще провали вечерта си, като продължи да мисли да г-н Баръъш или да отиде и да се погрижи за шефа си.Зейнеп идва в дома на Баръш, за да се погрижи за него... Баръш заспива в скута ѝ, но в един момент вдига глава и... се целуват!


През открехнатата врата на стаята Саваш вижда всичко.

Действието прескача на следващия ден. Мехди се събужда рано. Отива в банята, за да се измие, когато изведнъж зад гърба му се появява Осман и го пробожда два пъти, като му казва, че чичо Вейсал го поздравява и му е казал да му предаде -Неговият живот за живота на сина му (Вейсал е бащата на Бурхан, убиецът на бащата на Мехди)

Осман излиза от банята, а Мехди пада на пода, като си въобразява, че вижда лицето на дъщеря си. След известно време губи съзнание, когато около него се е насъбрала локва кръв, другите затворници го намират и се обаждат на охраната.

Междувременно Зейнеп се появява отново в къщата на Баръш, който вече е на крака.

-Донесох супа – казва Зайнеп.
-Да я вземем, ще я изядем в офиса – отвръща Баръш, като завързва вратовръзката си. - Зейнеп, спомням си, че снощи беше до мен. Спомням си, че си взех душ, но след това не помня нищо. Не съм направил нищо лошо, нали?

-Не, не - отрича Зейнеп, без да споменава за вчерашната целувка.

-Между другото, забравих да ти кажа вчера в офиса. Мехди се е скарал с някого в затвора и е бил наказан – казва мъжът.
-Да, знам. Нух и Джемиле бяха с мен снощи. Те ме притскат да оттегля жалбата. Те дори включиха Кибрит – обяснява Зайнеп.
-Ти какво им каза? – пита Баръш.
-Отказах, разбира се – отговоря Зайнеп.
-Добре, иначе всичко щеше да започне отначало. Ако го направиш, наистина ще ме вбесиш. Някои хора не заслужават прошка и Мехди е един от тях – казва Баръш.
Джемиле се заканва на Зайнеп, че няма да позволи да бъде щастлива, ако нещо се случи с Мехди
Джемиле се заканва на Зайнеп, че няма да позволи да бъде щастлива, ако нещо се случи с Мехди

Джемиле и Нух излизат от болницата. Джемиле побъркана от притеснение, пита Нух, защо не им разрешават да видят Мехди, а Нух се опитва да я успокои.

-Чичо Хюсеин прави всичко възможно, за да може да го видим. Освен това той все още е в операционната, така че не можем да го видим веднага – обяснява Нух.

-Кога са го приели в операционната? Какво се е случило, че трябва да бъде опериран? Колко сериозно е това? Те не ни казват нищо, полудявам! Как мога да се успокоя, когато не знам нищо! Боже, не ме карай да мина през това отново, моля те! Няма да мога да го понеса отново! Имах предчувствие, когато Хюсеин дойде при нас и ни каза, че Мехди се е скарал с някого. Мислех, че нещо ще се случи с моя Мехди, че ще има проблеми. Казах го на всички, нали? Моля се, нека Мехди да не си тръгне като сестра ни. Виждаш ли, кака беше права. Всичко, което тя каза, се случва. Нали тя каза, че Зейнеп ще бъде краят на Мехди, помниш ли? Не ме гледай така! Лъжа ли? Не отидохме ли при нея, не я ли помолихме? Не ѝ ли казахме, че животът на Мехди е в опасност? Тя не вярва! Благодарение на нея брат ми сега е тук и се бори за живота си! Кълна се, че ако му се случи нещо... няма да позволя на Зейнеп да бъде отново щастлива!

По-късно двойката разговаря с лекаря, който им казва, че са направили всичко, но пациентът е загубил много кръв, преди да бъде докаран в болница.

-Но той ще се оправи, нали? - пита Джемиле.

- Операцията беше успешна, но... – опитва се да обясни лекаря, но е прекъснат от Джемиле - Но какво, докторе?

-Нараняването е засегнало сериозно функционирането на вътрешните му органи. Както казах, направихме всичко по силите си, но животът му все още е в опасност – казва лекаря.

-Докторе, можем ли да го видим? Трябва ли ни разрешение? - пита Нух.

-Дори да получите разрешение, пациентът ще бъде в интензивното отделение. Сега не може да го видите – казва докторът и си тръгва.

-Той е в интензивното отделение, нищо не разбирам - казва паникьосана Джемиле. - Не мога да загубя брат си! Той трябва да се оправи!

-Госпожо, бъдете малко по-тиха, това е болница – прави забележка медицинската сестра на Джемиле.

Нух се извинява на сестрата от името на жена си, като казва на Джемиле, че всичко е наред.

-Какво е наред? Как да се успокоя? Не знам дали брат ми ще се измъкне жив оттук! О, Зейнеп! – заканва се Джемиле.

-Джемиле, недей да правиш това, моля те! Каква е вината на Зейнеп? Какво общо има тя с това? – пита Нух.

–Нима Зейнеп не ни дължи живота си? Моята Мехди беше ранена и едва не умря заради баща ѝ! Не може ли поне да прости на Мехди, заради това? Нищо ли не означава за нея? Аз не разбирам този свят! – пита Джемиле.
Джемиле вдига скандал на  Зайнеп.
Джемиле вдига скандал на Зайнеп.

Вечерта Зейнеп се връща от работа, когато вече е пред вратата на дома си, се появява Джемиле.

-Ела тук, не бягай! Да поговорим! Ела тук, казвам ти! – крещи Джемиле.

-Како Джемиле, какво става? - не разбира Зейнеп, защото все още не знае нищо за нападението над бившия си съпруг. - Дойде да ме нападаш в дома ми?

-Ей, сега ще разруша това място! Ще срутя тази къща върху главата ти, разбираш ли! – не е на себе си Джемиле.

Излизат Сакине и Нермин, разтревожени от писъците на Джемиле.

-Какво се случва тук? - пита Сакине.

-Това е единствената къща, която не сте сринали върху главата ми! Вие унищожихте живота ми! – казва Зайнеп.

-Унищожихме живота ти, ли? - пита учудена Джемиле.

- Брат ми беше ранен заради теб! Дойдохме, обяснихме ви всичко и ви помолихме да го спасите, нали? Търсихме спасение, но ти не ни послуша! Не паднах ли на колене пред теб? Казахме ти, че има дете, че съжалява! Ние казахме, че животът му е в опасност! Разказах ти всичко, а ти какво каза? Какво каза на Кибрит? Ще се направя, че не съм го чул, нали? Сега брат ми се бори за живота си, знаеш ли! Не знам в какво състояние е, не съм го виждала! Не знам дали е жив, или мъртъв! Спокойна ли си сега! Ако нещо се случи с Мехди... Бурхан не би могъл да ми плати за всичко, но ти ще ми платиш! Ако нещо се случи с него, аз ще си уредя сметката с теб! – заканва се Джемиле.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.96 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи