Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.86 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Роднините на Мехди, който са силно притеснени, че той се е сбил в затвора, отиват при Зайнеп, за да я помолят да оттегли жалбата си, но Зайнеп вече е взела решение… Вижте още какво ще се случи в епизод 86 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 4 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 85 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Дилара моли Зайнеп да оттегли жалбата си, за да може баща ѝ да излезе от затвора, но дали Зайнеп ще я послуша?


НА КРАТКО какво се случи в 86 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 май 2022 по Diema Family:

Емине отива да върне вазата на Саваш, а Султан решава да я придружи.

Бенал отива на свиждане с бебето в затвора и разбира, че Мехди е участвал в сбиване.

Емине и Султан се запознават с чичо Али и му помагат в домакинската работа.

Роднините на Мехди, който са силно притеснени, че той се е сбил в затвора, отиват при Зайнеп, за да я помолят да оттегли жалбата си, но Зайнеп вече е взела решение…

Оказва се, че Баръш е болен.
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.87 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.87 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп се грижи за Баръш и… се целуват. Мехди е сериозно ранен. Вижте още какво ще се случи в епизод 87 на турския сериал „Домът, в...

Емине отива да върне вазата на Саваш, а Султан решава да я придружи.

Емине излиза на верандата, където е майка ѝ. В ръцете си държи кутия. Султан я пита защо е тъжна, а Емине ѝ разказва, че вчера е счупила една ваза, която била на покойната майка на Саваш, но трябва да разреши това по някакъв начин, защото Саваш не отговаря на обажданията ѝ. Обяснява ѝ , че снощи със Зайнеп са я залепили, доколкото са могли и сега ще отиде да му я даде.

-Къде ще ходиш? - Лицето на Султан придобива заплашително изражение. - Не можеш да отидеш сама в дома на неженени мъже!

-Ти да не си се заразила от приятелката си? - пита Емине, имайки предвид Сакине.

-Дъще, аз и моята приятелка имаме чисто минало, но ти и Зейнеп нямате. Ето защо не може да отидеш! – отвръща Султан.

-Какво да правя тогава? Да я изпратя ли по пощата? Скоро ще полудея, майко! – казва Емине.

-В такъв случай ще дойда с теб. Тъй като искаш да станеш сватовница, трябва да стажуваш при майка си. По пътя ще ми разкажеш как си успял да съсипеш всичко – обяснява Султан.
Бенал отива на свиждане с бебето в затвора и разбира, че Мехди е участвал в сбиване.
Бенал отива на свиждане с бебето в затвора и разбира, че Мехди е участвал в сбиване.

Бенал идва заедно с бебе в затвора.

-Добро утро, дойдох да посетя Мехди Караджа - казва тя и подава на охранителя личната си карта.
-Вие негова съпруга ли сте? - пита служителят.
-Да. Все още не съм успяла да променя фамилията си, но вероятно имате тази информация в системата. Оженихме се тук – обяснява Бенал.

Охранителят насочва поглед към екрана на компютъра, след което казва, че не може да посети Мехди, защото той е участвал в сбиване, заради което му е забранено да има свиждания. Бенал пита полицая, дали Мехди е добре, а той ѝ отговоря, че е добре, да не се притеснява, защото в затвора се случват такива неща и трябва да свикне с тях.

Междувременно Емине и майка ѝ идват в дома на Баръш и Саваш. Чичо Али ги мисли за хора, които искат да им продадат нещо и първоначално не ги пуска, но Султан му показва, коя е тя :)

Емине дава вазата на Саваш, а Султан се запознава с чичо си Али Риза. Макар и да не си личи от пръв поглед, но двамата се харесват.

Зейнеп се връща от работа, а Дилара, Нух, Джемиле, Бенал и бебето я чакат вкъщи.

Джемиле се извинява, че са дошли да я притесняват, но са в много трудна ситуация и продължава: -Мехди и Бенал се ожениха, знаеш това. Искам да кажа, че те се ожениха, за да може Мехди да вижда дъщеря си по-често.

-Како Джемиле, не трябва да ми обясняваш - казва Зейнеп.

-Казвам ти, защото не е могъл да види дъщеря си. Трябваше да се види с нея днес, но в затвора е имало някаква кавга, той се е замесил и не му е било позволено да я види – казва Джемиле.

-Познаваш го, той не търпи несправедливост - взема думата Кибрит.

-А какво мислиш ти? – пита Зейнеп като насочва погледа си към Нух. - Не смяташ ли и ти като мен, че Мехди трябва да бъде наказан за грешките си?
-Определено - потвърждава Нух. -Напълно споделям мнението ти. За това, което Мехди е направил, няма извинение или обяснение. Той определено заслужава да бъде наказан за всичко, което е направил, но заради днешния инцидент аз самият съм малко притеснен.
-Не се ли е биел Мехди и преди, когато беше на свобода? - пита Зейнеп риторично.
-Но това не е същото - отрича Нух. - Мехди е там с хиляди хора. Доколкото ми е известно, те са убийци и мошеници. Дори да внимава за себе си, човекът до него може да се окаже психопат. Можем да помислим заедно и да намерим решение. Постъпи като добър човек и оттегли жалбата си, моля те. Ще се изнесем оттук, обещавам. Ако е необходимо, Мехди, Бенал и бебето ще отидат в друг град. Моля те, разбери ни, Зейнеп.
-Аз те разбирам, но ти изобщо не ме разбираш . Цялата болка и страх, които съм изпитала, ти изобщо не виждаш. Какво значение има, ако Мехди отиде в друг град? Ако иска, може да изскочи иззад ъгъла и да застане пред мен. Наясно ли сте с това, което ме молите да направя? Мехди да се върне към нормалния си живот, а аз трябва да живея в страх, нали? Това ли ми казвате сега? – пита Зайнеп.
-Зейнеп, казвам ти, че е участвал в бой. Ето защо... - казва Джемиле.

-Това е нормално, како Джемиле, това е нещо обикновено за Мехди. Мехди няма да се промени, той вече е такъв. И само защото се притесняваш, няма да обърна живота си с главата надолу. Вие искате да му дам свобода, но аз няма да го позволя! Мехди ще бъде наказан. Не въвличайте Дилара в тези въпроси, моля ви! - Зайнеп се надига и иска да си тръгне.

-Не се ли страхуваш изобщо? - пита Джемиле, която също се изправя. -Не се ли притесняваш за Мехди?
-Отдавна спрях да се тревожа за Мехди. Сега се тревожа само за себе си. – казва Зейнеп и се качва в стаята си на горния етаж. Тя отваря прозореца и диша дълбоко.

В същото време Султан и Емине помагат на чичо Али да приготви вечеря, и след като подреждат масата му казват, че ще си ходят.

-Аз на такъв човек ли ви изглеждам, че да ви пусна без да ви нахраня и напоя – казва чичо Али.

В този момент пристига Баръш, който видимо изглежда болен, но той твърди, че му няма нищо.

Емине се обажда на Зайнеп и ѝ казва, че тя е в дома на Баръш, а той има висока температура и веднага трябва да дойде, защото той не иска да приема никакви лекарства. Зайнеп отказва на Емине да отиде, но дали няма да размисли, ще разберем в следващата серия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.96 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи