Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.78 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп остава в дома на Баръш, но Мехди се появява изневиделица и я отвлича! Вижте още какво ще се случи в епизод 78 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 22 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 77 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп се запознава с брата на Баръш и се сприятелява с него. Сакине чупи прозореца на къщата на Мехди.


НА КРАТКО какво се случи в 78 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 април 2022 по Diema Family:

Джемиле и Нух молят Мехди да се предаде на полицията, а той им отговоря, че не може, докато не говори със Зайнеп, защото тя ще го забрави.

Зайнеп остава в къщата на Баръш, защото се страхува от Мехди.

Сакине променя мнението си за Мехди и оправя отношенията си с Нермин.

Мехди влиза в дома на Баръш и отвлича Зайнеп. Баръш и полицията тръгват по следите му.


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.79 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.79 (Diema Family) какво ще се случи

Издирването на Зейнеп и Мехди продължава. Саваш мобилизира потребителите на социалните мрежи да помогнат, докато Мехди се опитва да отведе Зейнеп при майка си. Вижте още...

Действието продължава от минали епизод Мехди, Нух и Джемиле са в една от стаите и разговорят.

-Како, какво прави Бенал тук? - пита Мехди.
-Лекарят ѝ казал, че не бива да е сама, някой трябва да е до нея - обяснява Джемиле. - Тя дойде, за да бъде с нас. Заради здравето на бебето, то така или иначе скоро ще роди.
-Благодаря ти, како, постъпила си правилно. Това момиче не биваше да е само от самото начало. Както и да е, дойдох, за да видиш, че всичко с мен е наред. Како, не се притеснявай, аз ще реша този проблем, а сега си тръгвам – отвръща Мехди.

Нух го пита къде ще ходи, като полицията е пред вратата им и ако го видят ще го арестуват. -Не бъди инат, моля те - продължава Нух. - Ще решим проблема заедно. Ще отидем в участъка и ще се предадеш. Ще обясниш, какво точно се е случило. Те ще те задържат за максимум два дни и ще те пуснат. Тогава ще правиш каквото си поискаш!

-Много неща могат да се променят за тези два дни, но ти не разбираш това. Първо трябва да обясня на Зейнеп, преди съзнанието ѝ да се е замъглило още повече. В противен случай тя ще забрави за мен напълно – отвръща Мехди. Джемиле го моли да не го прави и го пита , дали знае в какво състояние е била, когато всичко това се случило? Джемиле му предлага и тримата да отидат в полицията, а те с Нух ще му бъдат свидетели и ще им кажат, че не е имал лоши намерения. Защото трябва да решат този проблем, преди нещата да се усложнят още повече.

-Како, мислиш, че мога да нараня Зейнеп? - пита Мехди. - Ти изобщо не познаваш брат си? Господи, како! Гневът ми е заради онзи човек. Мога ли, да се ядосвам на Зейнеп? Трябва да ѝ обясня!
-Отново говориш глупости – заявява Нух. - Този път говориш още по-големи глупости. Не го прави, само ще влошите положението си.
-Аз ли говоря глупости? Този човек и майка ѝ Нермин са тези, които ѝ пълнят главата с глупости! Защо не искаш да ме разбереш? Те се опитват да ме покажат като мъж, който не съм аз! - Мехди продължава. - Дори снощи бях с това момиче, погледнахме се. Знам, че Зайнеп ме обича! Няма да се откажа, докато не разкажа всичко на Зейнеп, како! Ще ѝ обясня всичко! - казва Мехди става и се заключва в банята.
Текст от potv.bg
-Мехди, не е добро, въобще… - заявява Джемиле със загриженост в гласа. - Той не слуша нито мен, нито теб. Какво ще правим?
-Трябва да го предадем на полицията - мисли Нух. - Добре, разбирам, той е твой брат. Но ако го направим, той няма да тръгне да прави други глупости, дори и да иска. Страх ме е, наистина ме е страх. Той е обсебен от този Баръш. Страхувам се, че той ще направи нещо на този човек. Сама виждаш, че той не изглежда нормално, никакви аргументи не стигат до него. Ние сме в тази ситуация заради гнева на Мехди, нали? С всеки изминал ден този гняв в него расте. Не знам кой ще бъде следващата мишена на този гняв. Страхувам се, че ще се случи нещо необратимо и няма да можем да направим нищо. Не ме разбирай погрешно, дори когато говоря за това, ми е трудно - Нух продължава. - Този Бурхан... Майка му не го е родила като убиец, нали? В края на краищата той не го е правил преди.
-Какво се опитваш да кажеш, Нух? Че Мехди е като Бурхан? Един и същ ли е Мехди и Бурхан? Не смей да го казваш отново. Не смей! - казва Джемиле и отива до вратата на банята.

-Мехди, отвори вратата! Разреши ми да направя нещо за теб. Чуй, ще доведа Зейнеп тук. Кълна се, че ще я доведа. Ще ѝ кажеш каквото си поискаш. А сега да отидем заедно в полицейския участък – моли се Джемиле.

Нух казва на Джемиле да се махне от вратата. От банята не се чува никакъв звук. Нух поставя ухото си на вратата и тъй като не чува нищо, той я отваря с рамо. В банята няма никой, само отвореният прозорец, през който Мехди е избягал.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Баръш, където Зайнеп моли Саваш да си изпие лекарствата, а той отговоря, че след като тя казва ще го направи, той без това е имал нужда от почивка, а тези хапчета ще му помогната да заспят. Саваш преди да се прибере казва на Зайнеп, че ако още един път дойде, иска да си поговори с нея.

Баръш се намесва и казва, че Зайнеп е тяхна гостенка и никъде няма да ходи. Саваш се прибира, а Зайнеп пита Баръш, дали полицията е намерила Мехди, а той ѝ отговоря, че още не. Зайнеп се чуди, защо бяга Мехди?

Баръш ѝ обяснява, че ако Мехди се е бил предал на полицията, ще бъде задържан за два дни и толкова, но след като не го е направил, явно той има план, и недай си Боже, той иска да ѝ навреди, защото неговата гордост и амбиции са разбити…., а и това, че преди дни е била с него, много му е харесало….

-Докато не го открият, ти си под мое полезрение! – казва Баръш…
Текст от potv.bg
Сакине се връща вкъщи, вижда Нермин и сяда до нея: -Беше права. Не виждах какво се случва. Исках най-доброто за дъщеря си, но разруших всичко. Мислех, че всичко ще бъде наред, че всичко ще се разреши. Мислех, че Мехди е добър човек.
-Сакине, хората не са само добри или лоши - заявява Нермин. -Аз също харесвах добрите страни на Мехди, въпреки че бях против връзката им. Но след като Зейнеп започна да работи, Мехди се промени много. Той стана друг човек, не можех да го понасям. Мир на душата ѝ, но и Мюжган го провокираше. Той престана да бъде човекът, който ние обичахме. Разбил е колата, преследвал е Зейнеп, нормално ли е това? Ако днес е направил това, кой знае какво може да направи утре? Това се опитах да ти обясня – казва Нермин.
-Знам, сама изведох дъщеря си от онази къща. Тя каза, че ще се разведе, аз я подкрепих. Зейнеп много го обичаше, беше много тъжна. За да не е разстроена... Не знам – обяснява Сакене като плаче.

-Сакине, моля те, не се измъчвай. Приеми го. Излъгала си се. Мислеше, че имаш сили да помириш Мехди и Зейнеп. Добре, ти също си прав - продължава Нермин. -Първо баща ти те изоставил, после си била принудена да тръгнеш с Байрам. Смъртта на Ремзи и това, което направи Мехди...... Нека ти кажа нещо, дано Бог ни даде още много години. Винаги ще бъдем със Зейнеп, винаги ще я държим за ръка. Беше ми трудно да го призная, но вие сте моето семейство и аз съм вашето. Ако не сме добър отбор, Зейнеп ще бъде нещастна. Ако станем добро семейство, ще бъдем като планина за Зейнеп. Тогава тя ще бъде щастлива, Сакине. Двете жени се прегръщат.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Баръш. Двамата се забавляват, но на Баръш се обаждат, а Зайнеп отива в кухнята, за да си направи кафе.

Изведнъж до нея се появява... Мехди!

Преди момичето да успее да извика, Мехди поставя на устните ѝ кърпа напоена с етер.

-Съжалявам, Зейнеп, казва той, когато Зайнеп губи съзнание. Той я взема на ръце и бързо я изнася от къщата.

Баръш веднага разбира, че Зайнеп е изчезнала. Той съобщава за това на полицаите, които охраняват къщата му. Полицията пристига в дома му е се опитва да разбере, какво се е случило със Зайнеп. Проверяват камерите и разберат, че Зайнеп е била отвлечена от Мехди.

Саваш казва на Баръш, че Зайнеп е споделила пред него, че се е страхувала от Мехди и му казва, че трябва да я открие колкото се може по-бързо, защото Мехди може да я убие.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи