Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.77 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп се запознава с брата на Баръш и се сприятелява с него. Сакине чупи прозореца на къщата на Мехди. Вижте още какво ще се случи в епизод 77 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 21 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 76 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп подава молба за ограничителна заповед срещу Мехди. Мехди бяга от полицията и се опитва да намери Зайнеп.


НА КРАТКО какво се случи в 77 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 април 2022 по Diema Family:

Бенал е в тежка ситуация и търси помощ от Джемиле и Нух, а Мехди все още се крие.

Мехди иска пари назаем от Назлъ.

Зайнеп се запознава с брата на Баръш и се сприятелява с него.

Нермин е ядосана, че Сакине защитава Мехди и ѝ показва видеото. Сакине е шокирана!

Ядосана Сакине чупи прозореца на къщата на Мехди.


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.78 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.78 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп остава в дома на Баръш, но Мехди се появява изневиделица и я отвлича! Вижте още какво ще се случи в епизод 78 на турския сериал...

Бенал е в тежка ситуация и търси помощ от Джемиле и Нух, а Мехди все още се крие.

В къщата на Мехди Джемиле и Бенал разговарят в хола.

-Джемиле, аз... чух за кака Мюжган. Не мога да опиша колко много съжалявам. Когато си помисля за случилото се... Знаеш, че и аз можех да свърша така. Повярвай ми, бях съсипан, когато разбрах – казва Бенал.

-Как е пораснал коремът ти от последния път от как се видяхме. Как е нашето момиченце?- пита Джемиле.

-Ами... аз дойдох отчасти именно заради нея – отговоря Бенал.

-Какво е станало? -пита разтревожена Джемиле.

-Имах среща с лекаря. Той каза, че бебето е с поднормено тегло. За да се подобри състоянието на бебето, в името и на двете ни, през последните три месеца трябва да си почивам. Бях изплашена. Не знаех къде да отида и какво да правя. Отново започнах работа в болницата и наех дом за себе си. Когато лекарят каза, че е опасно да бъда сама и че не мога да работя повече... не се сетих за никого другиго. Ако нещо се случи с дъщеря ми, аз няма да го преживея, Джемиле.

-Бенал, разбира се, че ще останеш тук. Тя е и наша дъщеря, не се притеснявайте. Всичко ще бъде наред с теб и нашето момиченце. Ще ти приготвя стая на горния етаж, където ще си починеш.

Може ли? Мехди все още на работа ли е? – пита Бенал.

-Малко е сложно... Първо ще си легнеш и ще си починеш. А Мехди... той ще се върне у дома, разбира се – отговаря Джемиле.

-Какво е станало? Има ли нещо? – пита Бенал.

-Не, не - отрича Джемиле и слага ръка върху корема ѝ и ѝ казва да мисли само за бебето.

-Мюжган, ще я кръстя Мюжган! – казва Бенал.

В същото време Мехди отива при Назлъ и я моли за заем. Тя му дава пари и го моли да остави Зайнеп, докато не е станало късно, но той не иска да я чуе.

Текст от potv.bg
Зайнеп се запознава с брата на Баръш и се сприятелява с него.
Зайнеп се запознава с брата на Баръш и се сприятелява с него.

Баръш благодари на Зайнеп, че я е изслушал и предлага да хапнат нещо. Зайнеп му предлага да отидат и да се запознае с брат му.

Зайнеп и Баръш пристигат в къщата, а Мурат му казва, че брат му е много ядосан и той не е успял да му даде лекарството… Зайнеп предлага на Баръш, тя да поговори с брат му…

Зайнеп намира общ език със Саваш и се сприятелява с него.
Текст от potv.bg
Нермин е ядосана, че Сакене защитава Мехди  и ѝ показва видеото
Нермин е ядосана, че Сакене защитава Мехди и ѝ показва видеото

В къщата на Зайнеп жените подреждат масата за вечеря. Атмосферата между Сакине и Нермин е напрегната.

-Добре, издадена е ограничителна заповед, но дъщеря ми обича Мехди! Тя не може да е далеч от него. Ще видиш, че каквото и да се случи, те ще се помирят! Ако застанете между тях, ще бъде много лошо! Моля те, каже ми къде е дъщеря ми, ще отида и ще я взема! Какво прави дъщеря ми посред нощ с един свободен мъж?! -пита Сакине.

-Боже, Сакине, изяж малко супа, опомни се! В противен случай няма да имаш сили да се бориш с госпожа Нермин - съветва Султан.

-Добре, Мехди е импулсивен - признава Сакине. - Но поне знаем какво може да направи. А този г-н Баръш? Ще позволим ли на дъщеря ни да бъде с него посред нощ? Как можем да си затваряме очите за това?

-Честно казано, аз няма проблем с това - взема думата Емине. - Зейнеп и Баръш много си подхождат.

-Пази Боже! – казва Сакине.

-Дъще, да не си решила да поемеш ролята на сватовница от майка си? - пита Султан.

-Не знам какво е сватовство, но според мен г-н Баръш е правилният мъж за Зейнеп. Той е много умен, любезен и елегантен. Той е красив и държи на думата си - заявява Емине.

-Султан, дори не си го помисляй! - забранява Сакине и поглежда приятелката си, която се усмихва многозначително. - В такива привидно съвършени мъже се крие мрак! Мехди поне знае...

-Скоро ще полудея! Продължаваш да говориш за Мехди! - Нермин става от стола си.

- Всичко е наред, той унищожи колата ѝ. Той просто счупи прозореца, това е всичко – казва Сакине.

-Просто е счупил прозореца, така ли? Ти не видя ли гнева и лудостта на Мехди? Сакине, не разбираш ли опасността, която той представлява за Зейнеп? Не я виждаш, защото ти липсва смелост. Виж, виж какво е направил твоят Мехди! – казва ядосана Нермин и пуска на телефона си видеоклип, на който се вижда как мъж поврежда колата на Зейнеп. - Гледай го, хайде! Твой майчински дълг е да намериш сили и да видиш колко гняв има в този човек! Знаеш ли какво правиш сега? Поставяш брака на Зейнеп над живота ѝ! Трябва да разбереш какъв е майчиният ти дълг. Всички ние правим грешки, ти също може да грешиш за Мехди, но не продължавай да грешиш, знаейки за това… - казва Нермин и се качва на горния етаж, оставяйки телефона си с включен запис.

Сакине взема телефона на Нермин и отива в стаята си. Пуска видеото и не може да повярва какво виждат очите ѝ.
Текст от potv.bg
Ядосана, че е повярвала на Мехди, Сакине чупи прозореца на дома му.
Ядосана, че е повярвала на Мехди, Сакине чупи прозореца на дома му.

Нух, Джемиле и Байрам са в хола. Нух говори по телефона и се опитва да разбере къде е Мехди.

-Отново ли нищо? - пита Джемиле, след като съпругът ѝ прекратява разговора, когато в стаята пада камък, който раздробява стъклото на прозореца на дребни частици. Всички поглеждат навън и виждат, че в двора стои... Сакине! Те отиват при нея.

-Къде е Мехди? - вика Сакине. Явно отношението ѝ към Мехди се променило драстично, след като видя видеото.

-Ти луда ли си, како Сакине?! Защо счупи прозореца? Почти умряхме от страх!- пита възмутена Джемиле.

-Страхувахте ли се? Това е просто счупен прозорец, защо се страхуваш? Обади се на Мехди! Обади му се! Трябва да му кажа нещо! – казва ядосана Сакине.

-Како Сакине, успокой се! – казва със заповеднически тон Джемиле. - Какво друго искаш? Не получихте ли вече ограничителна заповед? Какво още искаш от брат ми?

-Сакине, какво правиш, жено? Ти луд ли си? - пита Байрам.

-Не се намесвай, не казвай нищо! Мехди трябва да дойде тук! Той ще трябва да ми отговори за това! Той ще види какво означава да счупиш прозореца на колата на дъщеря ми! – казва Сакене.

-Продължаваш да говориш за колата! Сестра ни е мъртва! - крещи Джемиле.

-Излизай, казвам ти! - крещи Сакине, без да обръща внимание на думите на Джемиле.

-Како Сакине, добре? – опитва се Нух да успокои жената. - Мехди не е тук, не знаем къде е. Добре, разбирам и теб, че се тревожиш за дъщеря си. Но, како, какво можем да направим? Какво?

-Аз... аз му повярвах! Нарекох го мой син, поверих му дъщеря си! Мислех, че той ще я обича и уважава. Мислех, че ще я защити, но грешах! Поверих агънцето си на вълка! Кажи на Мехди да не се приближава повече до дъщеря ми! Ако се опита, ще ме види пред себе си! – казва Сакине като хвърля камъка, който държи в ръката си, на земята и рязко си тръгва. Байрам тръгва след нея.

Облечена в пижама, Бенал излиза навън и пита Джемиле какво става, а тя ѝ отговоря че нищо и да се прибира. Бременната жена се връща в къщата, а Нух прегръща жена си.

-Всичко ще се оправи, всичко ще мине - уверява я Нух. -Ще се справим заедно с това. Двамата също влиза в къщата. Те тръгват да се качват на втория етаж и изведнъж спират по средата на стълбите, защото виждат, че на втория етаж стои... Мехди!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи