Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.69 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зейнеп намира пребития Мехди и остава с него в болницата. Баръш съобщава добра новина на Нермин. Вижте още какво ще се случи в епизод 69 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 11 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 68 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Мехди иска Дилара да следи Зайнеп. Бурхан и хората му пребиват Мехди.


НА КРАТКО какво се случи в 69 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 април 2022 по Diema Family:

Зейнеп намира пребития Мехди и остава с него в болницата.

Мехди преглежда чата на Зейнеп с Баръш, а след това изтрива всички снимки от телефона на Зайнеп, на които е с Баръш.

Баръш съобщава добра новина на Нермин.

Мехди отново следи Зейнеп и Баръш, и побеснява от ярост, когато вижда, как двамата се усмихват един на друг.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.70 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.70 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди вижда Байрам и го води в дома на Зайнеп, където разваля настроението на всички. Вижте още какво ще се случи в епизод 70 на турския...

Зейнеп намира пребития Мехди и остава с него в болницата.

Зейнеп е пред магазина на Мехди. Вратата е затворена и тя се опитва да се свърже с него. Тя чува звънене отвътре, но никой не отговаря.

-Мехди? Добре ли си? - пита тя и удря с ръка по вратата на гаража. Безпокойството ѝ бързо нараства. След като Мехди не ѝ отговоря, тя се обажда в полицията. Полицията пристига, а Зайнеп ги моли да отворят вратата, защото е уверена, че нещо лошо е станало с Мехди. Полицията отваря вратата и Зайнеп вижда Мехди проснат на пода. Зайнеп казва да извикат бърза помощ…

Султан и Емине приготвят ядене за поръчката, за сватбата, която взеха да организират, но в кухнята им цари хаус и безпорядък. Двете се карат, защото нищо не им се получава.

Сакине, обезпокоена от продължителното отсъствие на Зайнеп, моли Нермин да ѝ се обади, защото ако види, че тя звъни, няма да ѝ вдигне. Нермин не иска да безпокой дъщеря си, не Сакине не се сдържа и се обажда на Зейнеп, тя ѝ вдига, а Сакине пита, къде е, защото много се е притеснила.

-Мамо, ще ти кажа нещо, но не се паникьосвай. Не плаши никого. Аз съм в болницата. Мехди... Мехди се е сбил с някого – обяснява Зейнеп на майка си.
-Изпрати адреса, дъще, ние сега ще дойдем веднага – казва притеснена Сакине и започва да вика Султан, от виковете ѝ идват и Емине и Нермин, а тя им казва, че Зейнеп е с Мехди в болницата, и трябва да тръгват.
В болницата Мехди идва на себе си и вижда Зейнеп до леглото си. -Какво правиш тук? - пита той.
-Намерих те, Мехди – отговоря тя.

В стаята влиза лекар.

- Докторе, какво е състоянието му? - интересува се Зейнеп.
-При компютърната томография всичко е наред, чакаме резултатите от кръвните изследвания. Мисля, че ще се оправи, имал е голям късмет. Трябва да си почине добре днес, ще му дадем успокоително. Няма проблеми и с вътрешните органи. Ако има някакви промени, моля, уведомете медицинската сестра. Тази нощ пациентът ще остане тук, а утре ще видим какво ще правим по-нататък. Както казах, той трябва да си почине. По тялото му има няколко рани. Ако болката не отшуми, ще направим тестовете отново. Всички документи са готови, а медицинската сестра ще ви покаже къде да се подпишете. Ако нямате други въпроси... - казва лекарят и си тръгва.
-Вие сте негова съпруга, нали? - пита медицинската сестра.
-Всъщност не. Разведени сме, но мога да подпиша – отговоря Зайнеп. Медицинската сестра подава на Зейнеп документа, за да го подпише, и излиза от стаята.

Зейнеп налива на Мехди вода, сяда на един стол и пита: -Кой ти направи това? Бурхан, нали?

-Няма значение - отговаря Мехди.

-Не мога да повярвам. Моля те, позволи ми да съобщя за това на полицията. Ще подадеш жалба срещу него – предлага момичето.

-Не мога – отговоря тай.
-Защо? Защото той не подаде жалба , нали? – пита Зейнеп.

Сакине, Султан и Нермин влизат в стаята.

-Мехди, сине, как си? - пита Сакине, а той ѝ отговоря, че е добре и всичко е наред.

-Мехди, няма ли да е по-добре за теб да решиш проблемите си по мирен път, мирно? - пита Нермин. - Просто седнете и обсъдете всичко на спокойствие.

-Мамо, ще ти обясня всичко по-късно – намесва се Зейнеп. Една медицинска сестра се връща в стаята. Тя моли жените да излязат в коридора, защото трябва да смени превръзката.

-Добре, че не взехме Дилара с нас, защото това нямаше да е добре за нея - заявява Нермин.

-Султане, какво да правим? - пита Сакине. - Защо не донесем на Мехди чисти дрехи?

-Да се обадим на Нух, да донесе - казва Султан.

-Той, Джемиле и Мюжган са отишли в Ерзурум - отбелязва Сакине. – Ако им кажем сега, те ще пристигнат най-рано утре сутринта.

-Добре, тогава се обадете на Бенал - предлага Нермин. - Не е ли той бащата на детето ѝ?

-Нермин, как да се обадим на Бенал? Тя е в напреднала бременност - заявява Султан. - Сакине, ще отидем заедно и ще донесем някои неща.

Сакине пита, кой ще остане при Мехди и ако Зейнеп не иска да остане, ще остане тя, защото този човек е направил толкова много добрини за тях.

-Зейнеп, да вървим! - Нермин решава се намеси. - Посещението при пациента трябва да е кратко. Хайде да вървим.

-Ситуацията е сериозна. Ще остана при него - отговаря момичето.

-Какъв е смисълът на това? Не мога да ти позволя да го направиш, няма да останеш тук – отвръща Нермин.

-Мамо, не става дума за Мехди. Той е бившият ми съпруг. Както каза мама, той направи добро за всички нас – казва Зейнеп.

-Зейнеп, няма да ти позволя, повтаря Нермин. - Това не е твое задължение. Той не го заслужава!

-Майко, съвестта ми не ми позволява да направя това. Не мога да го оставя в това състояние – казва Зейнеп.

-Зейнеп, ако останеш тук, той отново ще се отнася с теб като със своя жена. А това е насилие! Тръгваме сега! – отвръща Нермин.

-Мамо, този път жертвата е Мехди – казва Зайнеп.

-Добре, Нермин, не се ядосвай повече, това е достатъчно - взема думата Сакине. - Зейнеп, аАко Мехди има нужда от нещо, кажете ни. Ще дойдем веднага, нали, Султан? -Разбира се, че ще дойдем - Султан потвърждава, след което си тръгва със Сакине и Нермин.
Мехди преглежда чата на Зейнеп с Баръш, а след това изтрива всички снимки от телефона на Зайнеп, на които е с Баръш.
Мехди преглежда чата на Зейнеп с Баръш, а след това изтрива всички снимки от телефона на Зайнеп, на които е с Баръш.

Зейнеп се връща в стаята на бившия си съпруг.

-Ще остана тук. В противен случай съвестта ми ще ме измъчва – казва Зейнеп.

-Мислиш ли, че няма да ти позволя да работиш? - пита Мехди. - Че не искам да работиш? Смяташ, че съм против всичко. Това не е така. Аз съм този, който изпрати имейл на шефа ти, за да те наеме – казва Мехди.

-Преди да е станало твърде късно, ще ти донеса едно одеяло - Зейнеп излиза от стаята.

Мехди посяга към телефона, който Зейнеп е оставила на нощното шкафче, и преглежда кореспонденцията ѝ с Бъриш. След това влиза в галерията и изтрива снимките, на които е Бъриш.

След известно време Мехди се събужда. Поглежда към спящата във фотьойла Зейнеп и я покрива с одеялото, което тя му е донесла. Той я целува по челото и отново посяга към телефона на момичето, на който току-що е пристигнало съобщение. "Чакам те в 11 ч. в хотел Атеш", гласи текстовото съобщение от Баръш.

На следващия ден, малко след десет часа Зейнеп излиза от болничната стаята на бившия си съпруг, а Мехди веднага става, облича си палтото и също напуска болницата, въпреки че медицинската сестра го предупреждава, че това е много опасно в неговото състояние.

Баръш съобщава добра новина на Нермин.
Баръш съобщава добра новина на Нермин.

Нермин се среща с Баръш. -Тя е толкова наивна, че не забелязва колко лошо се отнасят с нея – казва жената.

-Затова трябва да поговорите със Зейнеп. Може би нямаше да остане цяла нощ в болницата, ако знаеше, че я следят -казва Барис.

-Не го споменавай, всичко е заради Сакине. Тя е единствената пречка, заради която не може да подреди живота си. За нея всичко е нормално, дори насилието срещу Зейнеп е нормално. Насилието означава за нея, че Мехди обича Зейнеп и се тревожи за нея. Мъжът има право на всичко - това е нейната теория. До осемгодишна възраст Зейнеп живее според тази теория. Можете ли да си представите това? От двадесет години се опитвам да опровергая тази теория, но... не знам доколко съм успял.

-Зейнеп е много силна жена, но изглежда малко слаба, когато става дума за чувства – казва мъжът

-Какво ще правим тогава, г-н Баръш? – пита тя.

-Госпожо Нермин, засега ще наблюдаваме. Ако забележим някакво необичайно движение от страна на Мехди, тогава ще поговорим със Зейнеп – отговоря Баръш.

-Добре, отнех много от времето ви, сега ще си тръгна. Зейнеп ще дойде скоро. Не искам да има недоразумение. Благодаря ви за всичко- става Нермин.

-Оставих най-добрата новина за накрая – казва Баръш

-Какво имаш предвид?-пита изненадана Нермин.

-Ще подам молба за блокиране на всички сметки на г-н Екрем. Ако не успеем да върнем парите веднага, той поне няма да може да ги използва – казва Баръш

-Благодаря ви много, наистина - Нермин се усмихва топло.

Мехди отново следи Зейнеп и Баръш, и побеснява от ярост, когато вижда, как двамата се усмихват един на друг.
Мехди отново следи Зейнеп и Баръш, и побеснява от ярост, когато вижда, как двамата се усмихват един на друг.

Зейнеп пристига в хотела, където е уговорена среща с шефа ѝ. Когато слиза от таксито, Баръш вече я чака.

-Закъснях ли? - пита момичето.

-Не, не си закъснял. Аз също току-що дойдох – отговоря Баръш.

В същият този момент виждаме Мехди, който наблюдава как бившата му съпруга и нейният шеф се усмихват един на друг през спуснатия прозорец на едно такси. В очите му има истинска ярост. Той слиза от таксито и иска да тръгне към тях, когато изведнъж забелязва Байрам да върви по тротоара! Мъжът изглежда много зле. Той е мръсен, със скъсани дрехи и се мъчи да се изправи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.126 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи