Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.66 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Баръш разбира, че Мехди следи Зайнеп и ще се опита да я предпази от него. Нух и Джемиле се женят, но неочаквано пристига Мехди… Вижте още какво ще се случи в епизод 66 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 6 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 65 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Джемиле се съгласява да се омъжи за Нух. Разбирайки, че Мехди е бил с друга, Бенал напуска дома му, а Мюжган остава сама.


НА КРАТКО какво се случи в 66 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 април 2022 по Diema Family:

Зейнеп разказва на Баръш за това, което е преживяла с Мехди. Баръш е притеснен за Зайнеп, защото вижда, че Мехди я следи.

Султан и Емине купуват на Джемиле сватбена рокля.

Баръш споделя на Нермин, че Мехди следи Зайнеп и ако е съгласна, той има нещо предвид, с което да предпазят Зайнеп от Мехди.

Разбираме, че онази нощ Мехди е казала на Назлъ, че все още обича бившата си жена.

Джемиле и Нух се женят. В един момент идва Мюжган, а по-късно се появява се и Мехди. Двамата се сдобряват със сестра си.

Мехди танцува със Зайнеп.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.67 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.67 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди признава на Зайнеп, че все още я обича и моли да се върне при него. Бурхан пристига в дома на Мехди, за да поиска от...

Зейнеп разказва на Баръш за това, което е преживяла с Мехди.

Вечерта след като приключват работа Баръш предлага да изпият по едно кафе в офиса, а Зайнеп му разказва за това, как се е оженила за Мехди и какво е преживяла с него. Баръш споделя на Зайнеп, че също е бил женен и за жена, която е била избрана от неговите родители…, а след това развел…. Баръш предлага на Зайнеп да я закара, а тя му отговоря, че ще събере нещата си и ще го догони.

Баръш е притеснен за Зайнеп, защото разбира, че Мехди я следи.
Баръш е притеснен за Зайнеп, защото разбира, че Мехди я следи.

Баръш излиза от сградата на адвокатската кантора, но погледът му е привлечен от един от паркираните на улицата автомобили, зад чийто волан седи Мехди. Виждайки Баръш, Мехди веднага отпрашва нанякъде. След малко идва и Зейнеп, но Баръш обаче не ѝ казва, че е видял бившия ѝ съпруг.

Сутринта Баръш казва на секретарката си, да се обади на Нермин, защото иска да се види с нея, но Зайнеп не трябва да знае.

Султан  и Емине купуват на Джемиле сватбена рокля.
Султан и Емине купуват на Джемиле сватбена рокля.

Нермин пита Сакине, къде е Зайнеп, а тя ѝ отговоря, че още спи, защото снощи е работила до късно. Джемиле добавя, че и Султан е отишла за хляб, като е взела със себе си Емине и още ги няма.

В този момент Султан влизат и носят бяла булчинска рокля.

-Изненада! – крещи радостно Султан, а след нея влиза Емине с пълна кошница със сватбени сувенири, който младоженците подаряват на сватбата.
-Сакине, погледни, такава рокля не е носила дори лейди Даяна – казва Султан като показва роклята и подава на Джемиле, която притеснено ѝ казва, защо е похарчила толкова пари за нея, а Султан ѝ отвръща, че я има за своя дъщеря.

Мехди се среща с Назлъ в едно кафене, а тя го пита, какво ще стане сега и дали е говорил с Нух?!

-Дадох му ключовете. Останалите въпроси ще решите помежду си. Нямам сили да мисля и за това – отговоря Мехди.

-Иска ми се да ти кажа да оставиш всичко в миналото, но не разбирам как си се оженил за това момиче, та вие се развличате като деня и нощта – казва Назлъ.

-Оженихме се, без да се познаваме. Аз си мислех, че е селско момиче, но тя се оказа принцеса. А аз се оказах съвсем различен човек за нея. Не успях да бъда това, което тя искаше да бъда. Не ѝ подхождах- обяснява Мехди.

-Бившата ти съпруга е жестока, когато става дума за любов. Тя е неспособна да обича и да бъде обичана - казва Назлъ като докосва рамото на мъжа. - Тя те е подценила!

Мехди си спомня нощта, която той прекара в дома на Назлъ.

-Ще се забавляваме ли? - пита жената, като гледа Мехди право в очите и закачливо го гали по бузата. - Какво казваш? - Тя доближава устните си до устата му, но Мехди обръща глава и маха ръката ѝ от бузата си.

-Не мога, Назлъ – казва той.

-Защо? Какво съм направил? – пита жената.

-Все още обичам Зейнеп. Много я обичам- отговоря Мехди.

-Просто опитах! Давай, обясни ми – подканя го Назлъ.

-Какво да ти обясня? Обичам я, това е всичко. Но понякога любовта не е достатъчна - казва той и изпива питието си на един дъх.

Мехди излиза навън и вади телефона си от джоба. Той пише съобщение на Зайнеп: "Съжалявам. Зейнеп, много ми липсваш. Искам да те видя. Искам да заспивам до теб. Искам жена си." Но в крайна сметка той изтрива текста и не ѝ изпраща нищо.

Действието се връща в настоящето. Мехди казва на Назлъ, че ще каже на адвоката си да говори с Нух. Назлъ му предлага, ако няма какво да прави довечера да се отбие при нея, за да пийнат по нещо и да си поговорят. Мехди нищо не отговоря и Назлъ си тръгва.

Нермин се среща с Баръш. Той ѝ се извинява, че я притеснила, а тя го пита, дали има някакъв напредък по делото с Екрем, а той ѝ отговоря, че става дума за Зайнеп.

-Тя беше тук вчера. Както знаете, работихме. А след това видях, че бившият ѝ съпруг беше пред офиса – казва Баръш.

-Какво имаш предвид? - пита изненадана Нермин.

-Мисля, че я следи. Зейнеп не го е видя. Аз исках да говоря с него, но той си тръгна - обяснява Баръш.
-Боже – казва Нермин и става от мястото си и започва да се разхожда неспокойно. -Какво се опитва да направи? Нима не четем във вестниците как обсебени мъже убиват бившите си съпруги? Няма ли да остави дъщеря ми на мира?

-Не знам. Когато вечеряхме, онзи път, Зейнеп каза, че го е видяла. Изглежда, че е била права. Не исках да плаша Зейнеп, затова ти се обадих – казва Баръш.

-Какво ще правим, г-н Баръш? Ами ако той не е разбрал връзката ви и сега иска да накаже Зейнеп?- пита жената.

-Всъщност точно за това исках да говоря с теб. Мисля, че ако сте съгласни, този въпрос трябва да бъде решен възможно най-скоро – отговоря Баръш.

-Разбира се. Какво ще правим? – пита Нермин.

-Има нещо, което можем да направим, ако смятате, че е правилно... – предлага Баръш

Но всъщност в този епизод не разбираме, какво е предложил той….

Вечерта сватбата на Нуха и Джемиле се провежда в ресторанта. Малко хора присъстват на церемонията, тъй като хората от квартала разбират, че Мехди е против този брак.

Неочаквано се появява Мюжган! Сестрите се хвърлят в прегръдките си. И двете са много емоционални.

Всички се качват на дансинга и се забавляват. Но изведнъж музиката спира и танците спират.


Виждаме, че Мехди се е появил на входа на ресторанта! Гостите с нетърпение очакват да видят какво ще се случи. Накрая Мехди се придвижва напред.Дълго гледа Зейнеп, но я подминава и отива при Джемиле. На лицето му се появява лека усмивка.Мехди танцува със Зайнеп.


Мехди прави знак на музикантите да продължат и започва да танцува. Зейнеп се присъединява към него, но след това казва, че отива да подиша малко въздух и излиза навън.

-Благодарим ви, че бяхте с нас в най-щастливия ден в живота ни - обръща се Нух към гостите. -Никога няма да го забравим.
-Благодаря на всички- казва Джемиле.

Мехди потупва приятеля си по рамото и казва: -Поверявам ти сестра си. Братко, тя е по-ценна за мен от живота ми.

-Не се притеснявай - отговаря Нух.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи