Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.67 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Мехди признава на Зайнеп, че все още я обича и моли да се върне при него. Бурхан пристига в дома на Мехди, за да поиска от него ръката на сестра му. Вижте още какво ще се случи в епизод 67 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 7 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.68 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.68 (Diema Family) какво ще се случи

Мехди иска Дилара да следи Зайнеп. Бурхан и хората му пребиват Мехди. Вижте още какво ще се случи в епизод 68 на турския сериал „Домът, в...

В епизод 66 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш ще се опита да предпази Зайнеп от Мехди. Нух и Джемиле се женят, но неочаквано пристига Мехди…


НА КРАТКО какво се случи в 67 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 април 2022 по Diema Family:

Мехди признава на Зайнеп, че все още я обича и моли да се върне при него.

Мехди обвинява сестра си, че тя го е разделила със Зайнеп.

Дилара не иска да ходи на училище, защото съучениците ѝ се подиграват и тормозят.

Баръш поставя камери в дома на Зайнеп.

Бурхан пристига в дома на Мехди, за да поиска от него ръката на сестра му.


Мехди признава на Зайнеп, че все още я обича и моли да се върне при него.

Мехди крадешком влиза в хотелската стая, където е Зейнеп. Без да чака тя да реагира, той я прегръща и целува. Зайнеп не протестира и дори изглежда, че отвръща на целувката му. Сакине ги вижда да се целуват и доволна се усмихва.

След миг обаче Зайнеп отдръпва устните си от устата на Мехди.

-Мехди, моля те! Не прави това - казва тя като бори със себе си.

-Ти си навсякъде, където отида, Зейнеп – казва Мехди отново се опитва да я целуне, но тя му казва да спре и го отблъсква.
-Защо ни причиняваш това? Виждам, че не всичко е приключило - отвръща Мехди.

-Свърши! – казва Зайнеп.

-Езикът ти казва едно, а очите ти – друго – отвръща Мехди.

-Не съм ти простила - заявява Зейнеп.

-Какво искаш да направя? Какво още трябва да направя за теб? Паднах на колене пред теб, унищожих гордостта си. Но това не е важно! Добре, кажи ми, защо все още си около мен? Защо помагаш на сестра ми? Защо те виждам навсякъде? Не бягай повече от мен или от себе си. Не ни причинявай това – казва Мехди.

-Ти си този, който никога повече няма да ми причини това! – отвръща Зайнеп и оставя бившия си съпруг и излиза от стаята. Той тръгва след нея и я пита, дали има друг мъж, а тя му отвръща да не говори глупости. Мехди се приближава зад нея и я хваща грубо за ръката.

- Мехди, пусни ръката ми! Преди малко ме гледаше с любов, когато танцуваше с мен, а сега ме заплашваш? – пита Зайнеп.
-Това е от любов, Зейнеп - обяснява Мехди.

-Казваш ми, че си се променили, но изобщо не си. Гневът ти все още е в теб – казва Зайнеп.

-Не мога да спя. Не спя през нощта. Не ни причинявай това! – моли Мехди.

-Виж, Мехди, ние взехме решение и трябва да се придържаме към него. Знам, че е трудно, но ще се справим! – казва Зайнеп.

-Как? Като имаш връзки с други мъже? – пита Мехди.

-Защо това е първото, което ти дойде на ум? Защото си мъж? Или защото имаш тази възможност?- пита Зайнеп.

-Нито ти, нито аз можем да имаме тази възможност, Зейнеп – отвръща Мехди, а Зайнеп го пита, ако това се случи, какво ще прави тогава? Зайнеп отново си тръгва, но този път Мехди не тръгва след нея, защото знае, че това няма да доведе до нищо хубаво.
Мехди обвинява сестра си, че тя го е разделила със Зайнеп.
Мехди обвинява сестра си, че тя го е разделила със Зайнеп.

Мехди се прибира у дома и пита Мюжган, защо го е разделила от Зайнеп, а тя му отговоря, че тя нищо не е правила, а Зайнеп го е зарязала.

-Аз те послушах, а това доведе до моя гняв и сега съжалявам за всичко, което причиних на Зайнеп – казва Мехди.

-Ти нищо лошо не си направил, тя рано или късно щеше да си тръгне – отвръща Мюжган.

-Ако не бях заключил вратата, тя никога нямаше да си отиде и двамата го знаем – казва Мехди. Сестра му отвръща, че още от самото начало му е казала, че това момиче не му подхожда и вече трябва да се примири с това… и трябва да се погрижи за Бенал – майката на детето му.
Дилара не иска да ходи на училище, защото съучениците ѝ се подиграват и тормозят.
Дилара не иска да ходи на училище, защото съучениците ѝ се подиграват и тормозят.

Сутринта Зайнеп буди Дилара да става, за да ходи на училище, но момичето не иска, защото съучениците ѝ се подиграват и тормозят.

-Слушайте, ето какво ще направим. Не е нужно да ходиш на училище днес. Първо ще разрешим ситуацията с твоя учител. Ще говоря с майка Нермин да те заведе на шопинг. Ще си купиш красиви, цветни сутиени... – предлага Зайнеп.

-Пази Боже, няма да го направя! -срамува се момичето.

-Кибрит, няма нищо срамно в това. Не е срамно да станеш жена. Напротив, това е нещо, с което може да се гордееш. Това дори е повод за празнуване – казва Зайнеп, а Дилара ѝ отговоря, че ще празнува по свой начин. Зайнеп е любопитна как, а Кибрит я моли да я заведе при Мехди.
Баръш поставя камери в дома на Зайнеп.
Баръш поставя камери в дома на Зайнеп.

Нермин излиза навън и се обажда на Баръш, за да му благодари, че е изпратил хора да инсталират камери в къщата.

.Няма за какво. Зейнеп сигурно не знае, че съм замесен във всичко това, нали? – пита той, а тя му отговаря, че не знае нищо.

-Госпожо Нермин, единствената ми молба към вас е да поддържаме връзка. След развод винаги се случват най-различни неща. Нека не мислим веднага за най-лоши неща, но... Това, че Мехди я следи, не е нормално – казва Баръш.
-Така е. Кой знае какво може да направи утре Мехди. Г-н Баръш, още веднъж ви благодаря много – отвръща Нермин.

Сутринта Мюжган се събужда и търси брат си, намира го да седи пред къщата и го пита, дали цяла нощ е прекарал вънка и му казва да влиза, а той ѝ отговоря, че се чувства добре и тук. Мюжган не спира да говори, а Мехди да се отърве от нея влиза вътре.

Бурхан пристига в дома на Мехди, за да поиска от него ръката на сестра му.

Малко по-късно на външната врата се чука, а Мюжган отива да го отвори и вижда Бурхан да стои пред нея с букет цветя и кутия шоколадови бонбони в ръце. Тя изненадана го пита, какво прави тук и му казва, че е луд и бързо да се маха, защото Мехди си е вкъщи, а той ѝ отвръща, че още по-добре, защото е дошъл да я иска от него. Мюжган иска да затвори вратата, но мъжът не ѝ позволява.

Мехди слиза по стълбите и пита какво става, а Мюжган се опитва да прикрие вратата, но брат ѝ отлично вижда кой е дошъл.

-Господин Мехди, ние не можем да се срещнем по никакъв начин! Виж, бях в чужбина, но не съм забравил обичаите. Дойдох до вратата ви и все още стоя тук. Освен това съм по-възрастен, нали? Може ли да вляза?

-Какво искаш, Бурхан? – пита Мехди.

Бурхан прекрачва прага и казва на Мехди, че не е дошъл да се карат, а дошъл с добри намерения. Мехди му отвръща, че с него не може да има нищо общо.

-Господин Мехди, двамата с вас сме преживели много. Допускаме грешки. Сега съм като джентълмен с бонбони в ръка. Като приятел дойдох при вас. Нямам проблем с теб. Проблемът ми е с Мюжган. Тя посвети живота си на теб и не иска да те обиди. Ще я отведа оттук, ако иска, но не мога да я обидя. Не искам никой да ми се сърди. Нека избегнем неприятностите. Искам всичко да е според правилата. Виж, дойдох на крака, за да помоля за благословия ти – обяснява Бурхан.

-Искаш ли да си тръгнеш с този мъж, како? – пита Мехди.

-Мехди... - Мюжган заговаря с треперещ глас.


-Искаш ли или не? Отговори ми. Виж, како, ти си смела жена. За двадесет години, ако искаше, можеше да тръгнеш с този човек двадесет пъти. Нито аз, нито майка щяхме да застанем на пътя ти. Защо не си тръгна? Кажи ми? Защото ти щеше да отидеш и да целунеш ръката на убиеца на баща ни. Никоя любов не би могла да оправдае подобно нещо. Така че вината не е моя – казва Мехди.

Мюжган кимва с глава и се обръща към Бурхан и му казва да си върви, защото не могат да бъдат заедно и да си намери друга!

-Братът и сестрата са решили да ме побъркат?! - пита Бурхан с повишен глас, а Мехди му отвръща, че е чул отговоря на сестра му и сега да си върви.

-А ако не искам? – пита Бурхан, а Мехди го избутва през вратата.

-Този въпрос няма да приключи дотук! - заплашва Бурхан отвън. – Чу ли ме, Мехди? Това няма да свърши така!

Бурхан стига до паркираната на улицата кола, зад чието волан седи неговият човек. Той се качва и казва, че Мехди и Мюжган ще си получат заслуженото! Ще разберат кой е Бурхан! И нарежда на своя човек да провери, къде е новата работилница на Мехди.

Зайнеп оставя Дилара пред новия сервиз на Мехди, а от него изла Назлъ, която ѝ казва, че Мехди пътува насам, а тя може да остави момичето на нея. Зайнеп ѝ отговоря, че Дилара не е малко бебе, за да го оставя, но все пак благодари. В същото време се появява Мехди и ѝ предлага да я закара, за да поговорят за вчера, но Зайнеп му отговоря, че таксито я чака, а и закъснява за работа.

Останали насаме Назлъ казва на Мехди, че взаимоотношенията му с Зайнеп са се променили.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.129 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.128 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.127 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.126 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи