Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Зейнеп не е на себе си след смъртта на Мехди, а Баръш се притеснява за нея, но тя не го допуска до себе си. Вижте още какво ще се случи в епизод 121 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 22 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 120 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ докато се опитва да спаси Зейнеп и дъщеря си, Мехди умира.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 121 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 юни 2022 по Diema Family:

Зейнеп не е на себе си след загубата на Мехди.

Емине се опитва да убеди Зейнеп, че в тези трудни моменти трябва да поговори с някого.

Баръш се притеснява за Зейнеп, че може да не се възстанови.

Сакине се обвинява, че тя е причината Зейнеп да преживява толкова много нещастия.

Джемиле не знае как да съобщи на майка си за смъртта на сина ѝ.

Всички ще трябва да се научат да живеят отново...


Текст от potv.bg
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

Зейнеп се връща в офиса, но се карат с Баръш и напуска кантората. Нермин решава да предаде компанията си на Зейнеп. Непозната жена помага на Зейнеп...

Емине и Зейнеп са на терасата пред къщата на Нермин.

Припомних си нашето детство. Ако всички бяхме останали там, ако бяхме израснали заедно... Чудя се какъв ли щеше да бъде животът ни. Мислила ли си за това? – пита Емине.
Вече не съм в състояние да мисля за нищо - отговаря Зейнеп, като тъжно гледа напред. - Главата ми е като разрушена къща. Чувствам се така, сякаш всичко се е срутило, а аз съм в капан под развалините. Аз нямам глас.

Ти тровиш душата си, като мълчиш. Моля те не го прави. Трябва да говориш. Виж, аз съм тук. Знаеш ли какво винаги казва мама? Човек помага на човек да изхвърли отровата от себе си. Позволи ми да те освободя от тази отрова – казва Емине.
Душата ме боли, не мога да дишам. Погледът му там, където умря... Наистина не знам как да сложа край на това. Наистина не знам... – обяснява Зейнеп, а Емине прегръща разтрепераната си приятелка.
Разбира се, че няма да забравиш - отвръща Емине. - Никой от нас няма да го забрави, Зейнеп. В края на краищата ние сме хора, нали?
Как да живея? - пита Зейнеп. - Казват, че животът продължава, но аз имам чувството, че е спрял. За мен той спря на мястото, където Мехди умря. Не мога да забравя погледа му.
Не е лесно, Зейнеп. Видяла си смъртта…. Не е никак лесно. Моля те, не се измъчвай. Това не е нещо, което може лесно да преодолееш сама, а трябва да го споделиш. Не го задушавай в себе си, а говори за него – моли я Емине.
-Мехди се появи в живота ми като светкавица - казва Зейнеп. -Изобщо не исках да се влюбвам, но се случи. Не бих могъл да се откажа от тази любов, знаеш го добре. Нищо не разбирах, когато се омъжих, и нищо, когато се разведох. Може би съм била твърде млада, твърде наивна.
-Не си била наивна. Нека го наречем младост. Човек на тази възраст не познава живота, Зейнеп. Той не познава, дори себе си – обяснява Емине.
Ожених се, нямах дом. Преместихме се в къщата, в която е израснал Мехди. Мълчах, направих всичко, което можах, но не можах да променя нищо. Бременна Бенал също дойде да живее при нас, но ти знаеш. Мехди беше много добър човек. Той беше смел, сърцето му беше много добро. Но той се изгуби някъде по пътя на живота. Животът го поведе в грешната посока и животът изправи Мехди пред този куршум, а аз отново не можех да направя нищо – обвинява се Зейнеп.

Зейнеп, никой от нас не можеше да направи нищо, не можехме да го спрем. Това не е твоя грешка – казва Емине.
-Не съм справедлива към Баръш. Той ме гледа в очите, чака да му кажа нещо, но аз... не мога да се приближа до него – продължава да се чувства виновна Зейнеп.
-Зейнеп, стига? Дайте си малко време, моля те. - Емине отново прегръща приятелката си.
Текст от potv.bg

Жените от къщата на Нермин и семейството на Баръш отиват в дома на Нух и Джемиле, но виждайки обувките на Мехди пред вратата, Зейнеп отказва да влезе в къщата и сяда пред къщата вторачила поглед в обувките на Мехди. В същото време виждаме, как една млада жена я наблюдава отдалече.

Баръш излиза отвън и сяда до нея, като ѝ казва, че ако не иска да го вижда известно време, той ще я разбере. Тя му отговаря, че не знае, нито какво чувства, нито какво мисли. Баръш ѝ отвръща, че понякога се случват такива неща, защото не винаги може да знаем всичко, и се опитва да я прегърне и успокои, но тя се измъква от прегръдката му, като плачейки му се извинява, че не ѝ се получава…

-Добре, ако искаш да съм до теб, ще бъда, но ако не желаеш, няма… Добре… ти се оправяй – казва Баръш като става и влиза в къщата… Зейнеп отново си спомня за миговете прекарани с Мехди.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Баръш, където късно вечерта Али Раза влиза в хола, където намира племенника си да седи до камината.

Какво става? Не можеш ли да спиш? - пита Али Раза.
Чичо, не искам да спя повече. Искам да се събудя - отговаря Баръш. - Познаваш ме. Обичам да се събуждам с усмивка сутрин, да съм в добро настроение за работа. Но след толкова време, сега не се получава.
Това време ще се върне. Надявам се, че тези дни ще дойдат съвсем скоро. Момчето почина внезапно, никой не може да избегне смъртта.
Точно от това се страхувам, чичо. Ами ако нищо не се случи? Ако Зейнеп не се възстанови, ако се изгуби?
Любовта е над всичко, тя променя хората - заявява Али Риза. - Ако тя наистина те обича, ще ти каже да не си тръгваш.
Чичо, Зейнеп все още е нерешителна и може да загуби вяра във всичко. Дори да иска да каже да отида, изглежда, че не може.
Каквото и да се случи, не се отказвай. Ако някой трябва да си тръгне, не може да се направи нищо, но останалите ще трябва да продължат да живеят.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Нермин. Нермин влиза в стаята на дъщеря си, където Сакине вече е там.

Как си, дъще?- пита тя, сядайки до нея на леглото.
Добре, но какво от това? Как мога да се усмихна, как мога да бъда щастлив точно сега? Аз съм причината за това, през което преминаваш в момента" - Сакине обвинява себе си. -Само ако не те бях срещнала с Мехди....
Добре, скъпа Сакине, пак се връщаме към същото - заявява Нермин. -Не можеш да промениш случилото се.
-Много съм уморен, мамо - казва Зейнеп, като подпира челото си с ръка.
-Ще се справиш с това, дъще. Знам, че е много трудно, но ще мине – опитва се да я успокой Нермин.
-Наистина ли ще мине? Може ли да се приеме подобно нещо? Мехди умря в ръцете ми. Не, не мога да го забравя – отговаря Зейнеп.
-Дъще, когато брат ти почина, ти беше много малка - напомня Сакине. - Времето лекува всички рани. Казват, че болката от загубата на дете е най-страшната болка. Разбира се, не може да се сравнява, но поне знаем къде е погребан брат ти. Има и такива, за които не знаем нищо. Помисли за сестра си. Какво яде, какво пие, жива ли е... Нищо не знаем, дъще – започва да нарежда Сакене.
-Сакине, скъпа, за Бога, недей да правиш това - моли Нермин. -Баръш вече е тук. С любов, всичко ще мине. Винаги ще бъдем на твоя страна. Ще подкрепим и Бенал, и Джемиле.
Текст от potv.bg
  • Какво се е случило със сестрата на Зейнеп, след като е избягала от дома си?
  • Ще се появи ли тя в живота ѝ?
  • Открехваме леко завесата, какво ще видите в следващите серии.С
  • естрата на Зейнеп се завръща, а заедно с нея ще видим още един нов герой!
  • Очаква ни подготовка за сватба, но ще има и раздяла!
  • Коя двойка ще се раздели?
  • Как новите герои ще объркат нещата?
Съвсем скоро ще разберем.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи