Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.116 (DiemaFamily) какво ще се случи

Добави коментар

Зейнеп и Баръш прекарват нощта заедно в хотел. Али Раза взема смело решение и предлага на Султан брак… Вижте още какво ще се случи в епизод 116 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 15 юни 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 115 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш и Зейнеп търсят Бенал и се натъкват на следа. Мехди иска да сложи край на отношенията си с Дженгиз и промени живота си, но дали ще успее?


НА КРАТКО какво се случи в епизод 116 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 15 юни 2022 по Diema Family:

Али Раза взема смело решение и предлага на Султан да се омъжи за него, но не получава отговор.

Зейнеп и Баръш намират Бенал, но тя не иска да говори с тях.

Зейнеп и Баръш прекарват нощта в хотел. На следващия ден двамата отново говоря с Бенал.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.117 (DiemaFamily) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.117 (DiemaFamily) какво ще се случи

Мехди съобщава на Дженгиз, че напуска бизнеса му, а в отговор хората му обстрелват къщите на Баръш и Зейнеп. Вижте още какво ще се случи в...

Султан и Али Риза приготвят заедно баклава.

-Правилно ли го правя? - пита мъжът, докато разточва тестото.

-Господин Али Риза, това е лесно. Дори едно дете може да се справи с това- отговаря Султан.

-Научих го, когато правих пици в Италия. Не всеки може да го направи – обяснява Али.

-Не съм свикнала мъж да помага на жена по този начин. През целия си живот съм правил всичко сам – казва Султан.

-Защо? Не ви ли помагаше съпругът ви? – пита той.

-Помага ли? Той по-скоро ми създаваше само неприятности. Отгледах сама дето си и направих магазин. Днешната младеж не знае как да се справя с трудностите. Щом възникне проблем, те веднага се отказват – отговаря Султан.

-Г-жо Султан, времената се променят. Новото поколение днес гледа на света по различен начин. И аз... Добре, че ви срещнах в живота си. Преживели сте много, но не го показвате на никого около себе си. Каквото и да докоснете, вие му вдъхвате живот – прави комплименти Али Раза на жената, тя му отвръща, че преувеличава…

- Иска ми се винаги да живеете в тази къща, винаги да се усмихвате…. Не го приемай като нахалство, но... искам да ви кажа нещо – казва Али Раза.

-Ще отида да поставя вода за сиропа - бързо казва Султан и иска да избяга, сякаш се страхува от това, което може да чуе след малко.

-Госпожа Султан! - Али Риза хваща ръката на жената и я спира. Тя мълчи за миг, търсейки смелост в себе си. - Преживяла си много в живота си, като мен. Искам да кажа... Да прекараме остатъка от живота си заедно, рамо до рамо. Какво мислите за това? – прави предложение чичо Али.

-Господин Али Риза - заговаря Султан, видимо смутена. - Имам пораснала дъщеря. Не знам какво да кажа.

-Както знаете, аз също имам двама сина. Скоро дъщеря ти Емине ще се омъжи, Баръш ще се ожени, а един ден и Саваш ще направи същото. Всички те ще си отидат и ние двамата ще останем сами на този свят. Разбира се, ако кажете, че не можете да бъдете с някого, когото не обичате... Тогава какво ще кажете, госпожо Султан? Ще се съгласите ли да се омъжите за един луд, но упорит мъж от Черноморието? – пита Али Раза.

Дишането на Султан се ускорява, а в очите ѝ се появяват сълзи.

-Г-н Али Раза, досега никой не ме е питал какво искам - заявява жената и свива рамене. - Сега не знам какво да отговоря...

Вечерта с помощта на таксиметровия шофьор Зейнеп и Баръш пристигат в апартамента, в който е отседнала Бенал. Гюлпери – приятелката на Бенал им отваря вратата. Зейнеп й казва, че търсят Бенали знаят, че е тук. Жената им казва, че имат грешка и затваря вратата.

Когато Барис и Зейнеп си тръгват, Гюлпери се обръща към Бенал: -Зейнеп ли беше? Те дойдоха тук, защо не поговориш с тях?

-Какво да им кажа?" – пита Бенал. - Те дойдоха да ме убедят, а аз вече съм почти убеден.
-Ако си готов да се съгласиш с тях, защо се наказваш сега? Ти си силна и си обградена от добри хора около себе си. Не се преструвай, че не го виждаш – казва Гюлпери.
-Да, те са такива. Те винаги са ме подкрепяли. Хубаво е, че съществуват, но нямам друг избор, разбираш ли ме? – обяснява Бенал.

В същото време Баръш и Зейнеп вървят по тротоара и се държат за ръце.

-Не натъжавай красивото си лице! Направихме всичко възможно, останалото зависи от нея – казва Баръш.

-Не мисля, че я убедихме достатъчно. Тя дори не се показа – разочарована е Зейнеп.

-Зейнеп, какво друго можеше да направиш? Фактът, че си дошла тук, е достатъчен... Сигурен съм, че е мислила сто пъти, преди да остави бебето. Нека й дадем време да помисли. Нека изчакаме една нощ. Хайде, да вървим – казва Баръш.

-Може би трябва да помислим заедно и да намерим решение - отвръща Зейнеп.

- Да, но може би трябва да се научиш да оставяш хората да решават сами. Някои решения трябва да вземат сами – обяснява Баръш.

-Добре, но как мога да позволя на Бенал да направи това? Тя има малко дете. Тя взема това решение, защото се чувства самотна. Сега тя се чувства още по-самотна, още по-засегната от това решение, което затруднява убеждаването ѝ – отвръща Зейнеп.

-Слушай, правиш всичко за хората около теб, а към себе си се държиш несправедливо – казва Баръш.

-Виждам какво се случва с Мюжгян. Поставих се на нейно място. Всичко, което аз самата съм преживяла в миналото, сега се случва пред очите ми – обяснява момичето.

-Разбирам те, мислиш за миналото, за майка си, но... – опитва се да я успокои Баръш, но тя го прекъсва.

-Майка ми беше принудена да ме даде на друго семейство, защото се чувстваше самотна. Не мога да оставя всичко сега – заявява Зейнеп.

-С всяка своя крачка се опитваш да промениш миналото, но това няма да се случи. Спри да спориш с миналото си, Зейнеп. Наслади се на днешния ден. Жената, която много обичам, се е примирила с миналото си. Моля те, не се ядосвай на себе си и на живота си – отвръща Баръш.

-Точно това правя, нали? - Зейнеп пита. -След всичко, което ми се е случило, винаги съм ядосана на себе си и се обвинявам за нещо - казва тя.

-Добре е, че си наясно с това. Когато разбереш себе си, ще спреш да се измъчваш – отвръща Баръш.

-Мислиш ли, че мога да се справя? Мога ли да се справя с това? – пита Зейнеп.

-Разбира се, че можеш. Винаги е така, че никой няма да ни разбере по-добре от нас самите. Помири се със себе си. Аз те приемам във всичките ти състояния и те обичам по същия начин – отговаря Баръш.

-Какво да кажа? Много те обичам, Баръш -отвръща Зейнеп и прегръща годеника си.

-Сега, когато настроението ни се върна, да измислим къде ще прекараме нощта - предлага Баръш.

-Точно така, къде ще нощуваме тази вечер? – пита Зейнеп.

-Не знам, може би в този квартал има хотел – отговаря Баръш.

Зейнеп и Баръш намират хотел, където прекарват нощта заедно.

Действието прескача на следващия ден. Бенал е сама в апартамента. Когато чува звънеца на вратата, тя си мисли, че приятелката ѝ се е върнал, и отива да отвори. Обаче тя вижда Баръш и Зейнеп. Тя ги пуска вътре.

-Защо правиш това? - пита Зейнеп.

-Не можеш да разбереш как се чувствам - обявява Бенал.

-Може и да не разбирам как се чувстваш ти, но много добре разбирам как се чувства Мюжгян. Разбирам го много по-добре от другите. Това не е решение. Детето ти ще расте без майка, как можеш да го направиш? – пита Зейнеп.

-Мислиш, че не мисля за това? Мехди не ми даде друг избор – отговаря Бенал.

-Виж, тя е твоя дъщеря. Никой не може да ти я вземе. Кой друг може да се грижи за детето така, както го гледа майката? Не е ли това срам за теб и за Мюжгян? – пита Зейнеп.

-Всичко е наред, разбирам, че преживяваш трудни моменти. Знам колко трудно ти е било да вземеш това решение, но това не е решение, Бенал. Виж, ти си тръгна, Мехди дойде и взе Мюжгян – признава Зейнеп.

-Какво говориш, Зейнеп! - ужасява Бенал. -Как можа да ми причниш това? Не ти ли поверих дъщеря си? Защо я дадохте на Мехди?

-Как можех да не му я дам? Кажи ми. В края на краищата той е неин баща и родителските права наполовина принадлежат на него.

-Зейнеп, повярвах ти. Поверих ти дъщеря си. А сега дъщеря ми е с Мехди, нали?

-Бенал, успокой се – намесва се Баръш. - Ако не го бяхме направили, той щеше да дойде с полиция и обвини, че насилствено задържаме дъщеря му.

-Ако не искаш Мюжгян да остане с Мехди, ще дойдеш с нас и ще се изправиш срещу него! Само ти можеш да вземеш детето, никой друг. Ще го направиш ли? – пита Зейнеп.

-Зейнеп, за Бога, не говори така, сякаш не познаваш Мехди. Той ще се разгневи още повече, когато ме види. Този път той ще направи всичко възможно да не ми даде дъщеря ми -заявява Бенал.

- Ще направим всичко възможно, за да я получиш. Детето не е навършило и една година и няма причина да не получиш попечителство." - уверява Барис.

- Г-н Баръш, вие говорите за закона. Знам, че Мехди няма да ни остави сами

-Той няма да направи нищо. Той успя, защото ви внуши страх. Бенал, аз и Зейнеп сме с теб.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.125 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.124 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.123 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.122 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.121 (DiemaFamily) какво ще се случи