Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 9 какво ще се случи?

2 коментара

Безил довежда голям инвеститор в болницата, за да спаси бъдещето на лечебното заведение. Вижте какво ще се случи в епизод 9 на турския сериал "Доктор Чудо".

Назлъ посещава Али по съвет на доктор Адил. Тя отива в апартамента на Алис и открива, че той няма храна. След като в крайна сметка открива какво може да яде, преглеждайки дълъг списък с продукти, тя приготвя менемен. Той трябва да помирише всичко, преди да го изяде. След като Али си тръгва, тя излиза навън, за да се обади на Адил, и му казва, че е проверила как е Али, че са вечеряли и да не се притеснява, че ще се грижи за него. Али чува разговора и си мисли, че Назлъ се държи мило, тъй като Адил я е помолил да го направи.

Али не е спал цяла нощ, разговорът между Назлъ и Адил го е притеснил. Той смята, че ще е по-добре да не говори с останалите, особено с Назлъ. В болницата пристига новина, че се е освободил черен дроб за пациент, на когото е направена трансплантация, Ферман изпраща Назлъ заедно с Али да го вземат. Али не е доволна, че отива с нея, Назли забелязва, че Али я игнорира.

Белиз има инвеститор в болницата, който идва за операция, и тя е направила всичко възможно, за да се увери, че всичко е перфектно. Кивилдзим не може да повярва, че може да има инвеститор толкова бързо. Тя не е щастлива, тъй като иска Белиз да се провали. Белиз моли Ферман да направи операцията, като се държи мило с него след спора от предната вечер. Тя също така го информира, че това е пациент на д-р Танжу.

Пациентът за трансплантацията Мухсин е открит от Ферман в безсъзнание заради цироза на черния му дроб, причинена от алкохол преди години. Ферман го спасява и му помага да се възстанови. Черният дроб е бил силно увреден и той е чакал за трансплантация. Целият персонал го обича и той се отнася с тях като със семейство.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?