Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 38 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 38 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 4 август 2021 по bTV Lady.

Ферман разговаря с майката на Джан. Той й говори така, сякаш е имал същото преживяване. Казва ѝ, че ако обича Кан, най-доброто за него е да го остави да си отиде, дори да е трудно, това е най-доброто, което може да направи.

Къвълджъм не е щастлива, тъй като се е обадила на всички дарители на болницата и все още Белиз има значителна подкрепа. Затова тя решава да организира парти за дарителите - нещо, което Белиз не би направила. Къвълджъм казва на Танжу, че това трябва да се пази в тайна до последния момент.

Напускайки болницата, Али се сблъсква със зетьовете на Селен. Те обвиняват Али, че я е целунал. Али се опитва да обясни, че го е целунала, но те започват да го нападат. Ферман си тръгва и вижда какво се случва, разбира, че Али е нападнат. Той тича към него и спасява Али.

Али наблюдава Ферман и си спомня как брат му е направил същото за него, когато е бил малък. Ферман пита Али дали е добре. Али казва: "Братко!" "Моят брат също ме спаси!" Ферман се разплаква и казва на Али да дойде с него.

Докато качва Али в колата си, а велосипеда му на задната седалка, Белиз го наблюдава, а когато Ферман потегля, Белиз също тръгва с колата си. Скоро персоналът научава какво се е случило и всички са обезпокоени.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?