Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 31 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 31 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 26 юли 2021 по bTV Lady.

В операционната Танжу, Ферман, Демир и Назлъ отстраняват големия тумор от Галип. На половината път се налага да спрат, тъй като има опасност от прекомерно кървене, което би го убило. Ферман иска само да отстранят това, което вече са отрязали, и да го зашият обратно с остатъка от тумора вътре. Танжу казва на Назлъ да се обади на Али, тъй като той има познания за кръвоносната система. Ферман отначало отказва, а после се съгласява.

Назлъ тича да повика Али, той е толкова щастлив, че Ферман го е извикал в операционната. Той поглежда и казва, че могат да захване главната артерия, за да спре кървенето, но ще трябва да освобождава скобата на всеки кръгъл час, за да поддържа кръвоснабдяването на жизненоважните органи. Всички са толкова доволни, след което Ферман казва на Али да благодари и да си тръгва. Бедният Али е съсипан, докато бавно се измъква от операционната.

Докато Али се опитва да информира майката на бебето за причината за травмите му, социалните служби и полицията идват и искат да отнемат бебето. Али се опитва да ги спре да крещят и да се карат, като им казва, че това ще изплаши бебето. Никой не го слуша, затова Али пуска противопожарната аларма. Докато всички са зашеметени, той вкарва майката и бебето в стаята и заключва вратата след тях. Той знае, че тя крие нещо и че то не вреди на бебето. Али ѝ казва, че тайната, която крие, е, че все още обича бившия си съпруг. Той разговаря с нея и тя е изумена, че Али знае това.

Ферман пристига и казва на Али да отвори вратата. Той го прави и Себнем разказва на Белиз и Ферман истинската тайна, която е пазила. Всички са смятали, че тя е прекалено добра за съпруга си, но тя го обича независимо от всичко. Ферман е впечатлен, че Али е разбрал чувствата на жената. Той разговаря с Адил, който също е доволен и това е знак, че Али пораства.

Ферман моли Али да отиде в кабинета му. Али му казва, че му се възхищава и иска да бъде като него. Ферман е развълнуван от речта на Али. Той му казва, че може да се върне в хирургическия екип. Али е шокиран. Ферман повтаря и Али е толкова развълнуван, че тича из офиса. Ферман се усмихва, когато Али се втурва през вратата.

Той тича наоколо и разказва на хората, че се е върнал в хирургическия екип. Натъква се на Назлъ, Демир, Гюнеш и Селви. всички те са много щастливи да чуят, че се е върнал.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

"Доктор Чудо", епизод 62 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 61 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 60 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 59 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 58 какво ще се случи?