Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 12 на турския сериал "Доктор Чудо"

След разговора с Адил на Назлъ й хрумва идеята да изненада Али в едно кафене с приятели от болницата. Гюнеш ще заведе Али там. На излизане от болницата тя вижда Ферман.Тя го кани в кафенето заради Али, но той отказва. Гюнеш завежда Али в кафенето. Разбира се, Али не обича изненадите и се обръща и излиза. Назлъ го следва и го убеждава да се върне вътре.

Али започва да се отпуска и да се наслаждава на вечерта. Той казва на Назлъ, че ѝ е простил. Ферман шофира и получава обаждане от Белиз, тя иска да се срещне с него вкъщи и да поговорят, в същото време Назлъ отново му изпраща съобщение с покана за кафенето и адреса, за да се присъедини към тях.

Адзелия се интересува от Демир, но той има очи само за Назлъ. Демир не е доволен, че Назлъ разговаря и се смее с Али. Али остава сам в бара и към него се приближава пияната и ревнива Адзелия. Тя му казва, че всъщност те не са дошли там заради него, а заради Назлъ. Назлъ е трябвало да ги моли да дойдат. Тя му казва, че не му е тук мястото. Али грабва палтото и чантата си и тръгва. Назлъ го следва.

Ферман пристига, Назлъ е изненадана, но доволна, че е дошъл, но в същото време се притеснява за Али, който си тръгва разстроен, оставяйки Назли и Ферман да се чудят какво е станало.

Назлъ и Ферман намират Али. Те не знаят какво да правят, тъй като Али не ги слуша. Назлъ се обажда на Адил, който им дава няколко идеи, за да се опитат да го успокоят. Нищо не помага, докато той не им разказва за скалпела-играчка, който брат му е дал. Това успокоява Али и те му помагат да се прибере вкъщи. Али пита Адил дали Ферман го харесва. Адил казва на Али, че създаването на приятели изисква време.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?