Актуално Какво ще се случи...

"Доктор Чудо", епизод 13 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 13 на турския сериал "Доктор Чудо", който може да гледате от 21.30 ч. на 30 юни 2021 по bTV Lady.

На следващата сутрин Ферман отсъства от болницата. В отсъствието му Танжу ще поеме управлението на лекарите. Той дава на Назлъ и Демир пациент, който има алергична реакция.Али е изпратен в спешното отделение, за да лекува травма на младо момче, но когато вижда пациента си, го обземат странни чувства.

Когато Али се приближава до младия пациент, той веднага вижда прилика с брат си. Керем е паднал и си е наранил ръката. Когато Али проверява, вижда, че очите му не се фокусират правилно, и си мисли, че може би има проблем с главата. Али изпраща Керем на изследвания, но все още е смаян колко много прилича на брат му, дори и по характер. Адил предлага да помогне на Али, но той отказва и тогава Адил вижда Керем, той също е шокиран от приликата.

Пристигат родителите на Керем и Али им съобщава, че той има тумор в мозъка и че трябва да извикат онколог, за да го прегледа. Родителите му не са шокирани от новината. Те казват, че си имат собствен онколог, тъй като Керем има рак на костите. Те също така молят Али да не казва нищо на Керем, тъй като той не знае, че е болен.

Али не може да лъже и моли Назлъ да му помогне с Керем. Докато Али и Керем са насаме, те разговарят и Керем казва, че не бива да се лъжат един друг. Али разкрива, че Керем има рак. Керем вече е разбрал за това чрез търсене в интернет. Той казва на Али, че не се страхува от смъртта, и пита Али дали ще е болезнено, Али не казва нищо. Когато си тръгва, Керем го хваща за китката, Али не се отдръпва, както обикновено, а покрива ръката си с тази на Керем.

Гюнес се опитва да покани Гюлин на театрално представление, но му е необходима помощ, за да го осъществи.

Танжу иска Ферман да оперира пациента на Назлъ и Демир, но той е на конференция в Анкара. Опитват се да се свържат с него, но откриват, че той никога не е ходил на конференцията. Кивилчим не губи време, за да каже на Белиз, че Ферман не е там, където е трябвало да бъде. Ферман излиза от една сграда, той е разстроен и има белег от дясната страна на гърдите си. Той се качва в колата си и се разплаква.

Гледайте турския сериал „Доктор Чудо“ всеки делничен ден от 21.30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доктор Чудо

Корейският сериал „По моя начин“ и вторият сезон на „Доктор Чудо“ по bTV Lady

"Доктор Чудо", епизод 17 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 16 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 15 какво ще се случи?

"Доктор Чудо", епизод 14 какво ще се случи?