Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 43 : Бату вижда баща си в болницата! – какво ще се случи…

Добави коментар

Мурат вижда Бату с Пойраз, боли го, че не може да прегърне сина си. Бату също вижда баща си. Неслихан променя решението си да каже истината на Пойраз. Разберете още какво ще се случи в епизод 43 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 24 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 42 на турския сериал „Доброта“ Неслихан възнамерява да разкаже на Порзай всичко за Дамла, но Дамла е хитра и държи коз в ръцете си, изпращайки на Нехир и Бату ужасен подарък. Междувременно Дамла отива на среща с Мурат, за да му даде парите, като преди това е уведомила Атила.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 43 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 24 април 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат води приятелката си в същата болница, където лежи Атила. Пойраз също идва там с Неслихан и децата ѝ. Нехир се чувства зле заради страшната кукла, която Дамла е изпрати.

Мурат вижда Бату с Пойраз, боли го, че не може да прегърне сина си. Бату също вижда баща си.

Неслихан променя решението си да каже истината на Пойраз.

Дамла пристига в дома на Неслихан и заплашва да остави приятеля ѝ сам. Между двете избухва скандал, който е прекъснат от Корай, който е дошъл, за да помоли Неслихан да се премести при него.

Всичко за турския сериал „Доброта“
„Доброта“, еп. 44 : Корай е мъртъв!   – какво ще се случи…

Вижте повече

„Доброта“, еп. 44 : Корай е мъртъв! – какво ще се случи…

Корай идва при Дамла, за да ѝ каже, че се е превърнала в чудовище, и ще разкрие цялата истина пред Пойраз. Дамла изпада в истерия, казва,...

Мурат е в коридора на болницата и чака новини за Мелис и решава да отиде да си купи вода. Мурат слиза във фоайето и вижда Бату в компанията на непознат мъж до автоматите.

Мурат осъзнава, че децата много му липсват. Изтривайки сълзите си, Мурат гледа сина си. Бату показва на Пойраз каква вода да купи. Когато Пойраз плаща за покупката, Бату се обръща и вижда баща си. Бату тича към баща си, но Мурат, осъзнавайки, че е забелязан, бяга и се скрива зад една стена. Пойраз купува вода и вижда, че Бату не е наблизо. Оглеждайки се наоколо, Пойраз открива детето.

Бату казва на Пойраз, че е видял баща си. Пойраз си спомня как Дамла му казва, че съпругът на Неслихан е починал. Клякайки до детето, Пойраз го уверява, че понякога хората виждат хора, които им липсват. Мурат наблюдава сина си от скривалището си и си спомня, че вече е виждал този мъж в къщата на Дамла. Мурат решава да ги последва.

Пойраз отвежда Бату при майка му. Като слага детето на една пейка, Неслихан казва, че Нехир е закарана за компютърна томография. Пойраз разбира, че тази кукла е изпратена в дома на Неслихан, за да изплаши децата ѝ. Пойраз предполага, че това може да е направила жената, която е съсипала живота на Неслихан. Пойраз пита коя е тази жена. Неслихан, спомняйки си заплахите на Дамла, решава да не казва нищо за нея. Мурат наблюдава жена си иззад ъгъла. Балкан се обажда на Мурат и го пита къде е. Мурат казва, че е в болницата, и му напомня, че веднъж са видели един мъж близо до Дамла. Мурат обяснява, че този мъж сега се е залепил за Неслихан и нарежда да разберат кой е той.

Дамла предупреждава Айшил в никакъв случай да не се осмелява да говори с Неслихан без нейно знание. В противен случай тя ще я уволни и ще я остави без заплата.

Лекарят извежда Нехир от кабинета и съобщава на Неслихан, че момичето е добре. Пойраз решава да закара Неслихан и децата до вкъщи.

Мелис е преместена в отделението. Останал насаме с любимата си, Мурат се опитва да я убеди, че е искал да ѝ каже всичко, но е чакал подходящия момент. Мурат уверява, че сега всичко ще бъде наред. Бебето е добре. Мелис вече не вярва на Мурат.

Дамла се обажда на Пойраз и пита как се чувства дъщерята на учителката Неслихан. Пойраз ѝ казва, че момиченцето е добре и че сега ще ги заведе у дома им. Дамла го моли да каже на госпожа Неслихан, че е щастлива, че дъщеря ѝ е добре. Прекъсва разговора и Пойраз предава думите на Дамла на Неслихан. Лицето на Неслихан се променя, но тя не казва нищо.

Неджати моли племенницата си да остави Неслихан на мира, като ѝ напомня, че комисар Атила живее срещу нея и Неслихан може да му се оплаче по всяко време. Дамла присвива лукаво очи и казва, че Неслихан със сигурност ще ѝ потърси сметка за „подаръка“, затова трябва да атакува по-рано.

- Не можеш да нараниш едно дете, нали? - Неджати поглежда внимателно племенницата си.
- Не знам, чичо. Аз самата не знам на какво съм способна. Но това, което знам, е, че мразя да губя.

Пойраз докарва Неслихан у дома. Неслихан се извинява и казва, че не може да работи за него, тъй като се страхува да остави децата си сами. Пойраз моли Неслихан да си почине за известно време и да обмисли решението си още веднъж. Неслихан се сбогува и влиза в къщата. В този момент в дома на Неслихан пристига Корай.

Пойраз поглежда изненадано към лекаря. Корай се приближава до Пойраз и му съобщава, че е дошъл да види Неслихан. Пойраз изненадващо съобщава, че е знаел, че Дамла се познава с Неслихан, но не е знаел, че и той се познава с Неслихан.

Корай разказва, че с Неслихан са дългогодишни приятели, но понякога не си даваме ясна сметка за тези, които познаваме. След като пожелава добър ден, Корай влиза в къщата на Неслихан.

Корай пита Неслихан откъде познава Пойраз. Шахика възмутено му казва, че Неслихан, след като е научила, че Дамла се среща с Пойраз, е искала да си отмъсти и е отишла в същата къща, за да си намери работа като учителка. Когато Дамла научила за това, тя я заплашила и днес ѝ е изпратила кукла с нож в корема и прерязано гърло. Шахика показва на Корай куклата и моли Неслихан да спре войната с Дамла, страхувайки се за безопасността на внуците си. Шахика напомня на Неслихан, че неведнъж я е молила да се разведе с Мурат и ако тогава я беше послушала, те все още щяха да живеят в къщата си, а децата щяха да учат в тяхното училище. Неслихан губи самообладание:

- Ти ме обвиняваш? Аз ли съм тази, която е лоша майка. Тогава се приготви и чуй госпожо Шахика. Всичко, през което сме преминали, е заради теб. Ти си отговорна за всичко, което ни се случва. Ето каква майка си.
- Каква майка съм аз?
- Да започна ли отначало, госпожо Шахика?
- Да.
- Ако не беше такава жена, никога нямаше да се оженя за Мурат. Ако не беше такава майка и не беше постъпила така с мен като дете, нямаше да загубя всичко заради един мъж. Правя всичко за теб. Всичко, за да те спася. Пожертвах себе си заради теб. А сега ти стоиш тук и казваш, че всичко е по моя вина. Всичко, което се случва с нас, всичко, в което ме обвиняваш, е по твоя вина. Всичките ни неприятности са заради теб.

Корай моли Неслихан да се успокои и да забрави за миналото. Неслихан хлипайки казва на Корай, че е живяла с Мурат заради майка си и сега я обвинява за всичко. Корай моли Неслихан да се премести в неговата къща. Неслихан няма време да отговори, защото на вратата ѝ се звъни.

Неслихан отваря вратата и вижда Дамла на прага.

- Хареса ли ти подаръкът?

Неслихан избутва Дамла със сила, а след това се затича към нея и я удря. Притискайки Дамла до стената, Неслихан я дърпа за косата на земята с една ръка, а с другата я потупва по ръката зад гърба.

Какво ти казах? Казах ти да стоиш далеч от децата ми. - Неслихан удря главата на Дамла в стената. - Казах ти, че ще ти счупя ръцете. Да ще ти счупя ръцете?

Дамла се завърта и удря Неслихан с лакът в стомаха. Неслихан полита настрани. Дамла иска да удари Неслихан, но тя пресича ръцете ѝ и я хваща за гърлото:

- Коя, по дяволите, си ти? Коя си ти, че да плашиш децата ми. Ще ти сложа тази кукла в устата, чуваш ли ме? Ще я напъхам в гърлото ти. - Неслихан бута Дамла и тя пада на земята. Неслихан сяда върху съперницата ѝ и като я държи за гърлото, крещи. - Ти разбра ли ме. Не смей да се доближаваш до децата ми. Ще те удуша.

Корай и Шахика се втурват навън при този шум. Корай издърпва Неслихан от Дамла.

Неслихан крещи, че ще я убие. Дамла се изправя от земята и предупреждава Неслихан да стои далеч от нея и Пойраз. Неслихан вика на Дамла да се маха оттук. Дамла я пита в коя къща живее и обръщайки се към хората от квартала, крещи, че Неслихан е хвърлила око на полицая. Шахика не издържа и хваща Дамла за косата. Корай се опитва да откъсне ту Неслихан, ту Шахика от Дамла. След като отправя последно предупреждение, Дамла напуска квартала. Корай настойчиво моли Неслихан да се успокои и да се върне в къщата.

Еда и Ферйя прибират Атила у дома. Съседите им казват, че току-що онази богаташка и друга добре облечена жена са се скарали точно на улицата. Еда е възмутена, че Неслихан ги е злепоставила пред целия квартал.

Корай моли Неслихан да не упорства и да се премести в неговата къща. Неслихан се съгласява, но решава, че днес ще си съберат нещата и утре ще се преместят.

Неслихан излиза на двора, за да изпрати Корай, и вижда Атила. Неслихан е щастлива, че комисарят си е вкъщи. Атила е объркан и пита какво прави г-н Корай тук. Корай му отговаря, че не е нужно да иска разрешение от него, за да посети приятел. Неслихан обяснява, че Корай е бил повикан от майка ù, когато Нехир е паднала и е припаднала. Корай съобщава на Атила, че оттук нататък няма да го види повече, тъй като утре Неслихан се мести при него.

Атила гледа Неслихан объркано. Неслихан го уверява, че е искала да му разкаже всичко, но Корай я е изпреварил. Корай целува Неслихан по бузата и си тръгва.

Седнал на една маса, Атила пита каква за какво е била разправията. Неслихан разбира, че Атила вече е информиран за всичко, и му казва, че Дамла е дошла и са се сдърпали.

Неслихан се връща в къщата и измива плодовете за децата. Шахика влиза в кухнята, скръства ръце на гърдите си и пита защо не могат да отидат при Корай днес. Защо да чака сутринта. Неслихан ѝ напомня, че Атила им е помогнал в тежък момент и не може да си тръгне така, без да му благодари. Шахика се извинява на Неслихан, че ѝ е казала ненужни неща. Шахика прегръща дъщеря си и я уверява, че се притеснява за тях. Неслихан също се извинява на майка си.

Дамла се прибира у дома. Неджати моли племенницата си да престане със заплахите, като ѝ напомня, че съседът на Неслихан е полицай. Неджати се притеснява, че Дамла ще потъне и ще го повлече със себе си.

Корай пристига в дома на Дамла и забелязва, че нещата в къщата са се променили. Дамла му отговаря, че напротив, всичко си е останало същото и дори прислужницата на Неслихан също работи в къщата. Корай отбелязва, че въпреки че Айшил ѝ служи, тя обича Неслихан и децата ѝ. Дамла се смее и пита какво е любовта. Той също е обичал Неслихан, но щом Мурат си е тръгнал, е дошъл Атила. Корай ѝ казва, че Неслихан се мести при него. Дамла се смее и уверява Корай, че Неслихан го използва. Корай предупреждава Дамла да остави Неслихан на мира и съобщава, че днес е видял Пойраз. Корай предупреждава, че ще каже на Пойраз истината за това коя е в действителност. Дамла настоява Корай да не се намесва.

Корай е уверен, че Дамла няма да му направи нищо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!