Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

Добави коментар

Мурат и Атила идват да посетят Неслихан в болницата и там продължават да си изясняват отношенията. Мурат обвинява Атила, че е виновен за случилото се с бившата му жена - защо е дошъл на срещата с пистолет? Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат. Разберете още какво ще се случи в епизод 73 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 5 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 72 на турския сериал „Доброта“ Мурат и Атила се карат заради Неслихан, която идва да ги раздели. По време на схватката Мурат издърпва пистолет от Атила и в борбата се чува изстрел. Неслихан е ранена и пада на земята в безсъзнание. Жива ли е Неслихан?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 72 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 4 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Мурат и Атила идват да посетят Неслихан в болницата и там продължават да си изясняват отношенията. Мурат обвинява Атила, че е виновен за случилото се с бившата му жена - защо е дошъл на срещата с пистолет? Между Дамла и новия ѝ познат се заражда романс, така си мисли Дамла. Но, какво ще се случи когато тя го вижда с майката на Корай?

Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Неслихан е закарана в болницата.

Дамла си пише съобщения със Сарп. Неджати се оплаква, че Дамла заради глупостта си е профукала парите на Хандан. Дамла упреква леля си и чичо си, че мислят само за пари. Сюнгюл упреква Дамла, че е неблагодарна, като ѝ напомня, че те са тези, които са я отгледали и никога не са ѝ благодарили дори. Дамла се съгласява:

- Отгледани. Имало е такова нещо. Хранена, хранена и измъчвана за това.

Сарп пише съобщение на Дамла, в което ѝ съобщава, че е пред дома ѝ.

Медицинската сестра излиза при Атила и ѝ казва, че няма за какво да се притеснява. Куршумът е попаднал в ръката ѝ и е излязъл. Животът на Неслихан не е в опасност. В този момент Мурат пристига в болницата. Медицинската сестра му разрешава да посети пациентката. Мурат и Атила се втурват в отделението. Атила сяда на ръба на леглото на Неслихан и я пита дали е добре. Мурат изисква от Атила да се отдалечи от Неслихан. Атила не разбира как Мурат се осмелява да бъде тук, след като Неслихан можеше да умре заради него. Мурат обвинява Атила за всичко, като отбелязва, че той е този, който е донесъл пистолета, за да се срещне с него. Неслихан моли Мурат да се успокои, като го уверява, че няма да повдигне обвинение срещу него. Мурат свива рамене:

- От какво да се страхувам? Пистолетът е негов, ти си простреляна с неговия пистолет. Той сам е извадил пистолета. Аз се защитавах. Почти не умрях.

Атила е възмутен от лъжите на Мурат, напомняйки му, че сам е измъкнал пистолета изпод якето му. Мурат уверява Неслихан, че комисарят лъже, за да се защити. Мурат я уверява, че само се е защитавал. Неслихан напомня, че и тя е била там и е видяла всичко с очите си, и моли Мурат да напусне стаята, като се оплаква, че няма търпение да дойде денят, в който ще се отърве от него.

Веднага след като Мурат си тръгва, Атила обещава на Неслихан, че не само ще съдят Мурат за децата, но и ще го изгонят от компанията. Атила я уверява, че ще намери начин да се отърве от Мурат, но най-важното е да не му се разкриват. Да не разкрива картите, докато не ги изиграят.

Атила и Неслихан напускат болницата. Мурат предлага да закара Неслихан до вкъщи, но Атила отговаря, че сам ще закара Неслихан.

Дамла пристига в бара и вижда Сарп в компанията на едно момиче. Дамла ревностно оценява момичето и пита Сарп коя е тя. Младежът кратко отговаря, че тя не е неговата.

- Ако преча, мога да си тръгна. - Дамла поглежда към момичето. - Трябва ли да си тръгвам?
- Не, казах, че не е моето гадже. Сега е моя, точно сега, близо до мен. - Сарп придърпва Дамла към себе си. - Ти си красавица.
- Аз красива ли съм? Или ти просто си пиян?
- Тогава нека те напием и може би ще мога да науча всичките ти тайни.
- Няма как. - Дамла хваща ръката на мъжа и отива в задната част на бара.

Атила довежда Неслихан вкъщи и казва, че не може да я остави сама в това ѝ състояние. Атила иска разрешение да остане да пренощува в дома ѝ.

Мурат, който минава покрай Неслихан, забелязва колата на Атила в двора.

Атила ляга във всекидневната. В този момент на вратата се звъни. Атила отваря вратата и вижда Мурат на прага. Нахлувайки, Мурат изисква от Неслихан да обясни какво прави в къщата на Пойраз и защо Атила е до нея. Неслихан му съобщава, че е купила къщата. Мурат не разбира как Неслихан кани в къщата човек, който едва не я е убил. Атила е възмутен от лъжите на Мурат. Неслихан уморено моли Мурат да напусне къщата ѝ. Мурат изкрещява, че имат общи деца, и предлага на Неслихан да прекара нощта в неговата къща, при децата, за да не е сама. Неслихан забелязва, че децата вече са заспали и освен това не е сама. Атила ще остане с нея.

- Уау. Видях възглавницата и одеялото, но не ги проверих. Не можех да си помисля, че Неслихан ще спи в къща с мъж до децата още първата нощ. Ти си се променил, Неслихан. Вече не си същата като преди.
- Да, промених се. Защо? Ядосваш се, че вече не съм твоя марионетка, че не ти се подчинявам...
- Неслихан, не ме ядосвай. Аз съм най-добрият в това да ядосвам хората. Аз имам попечителство над децата и ти ще ги виждаш, когато искам. Време е да избереш. Или децата, или той. Това е всичко. - Мурат излиза от дома на Неслихан.

Неслихан уморено пита Атила как може да се отърве от Мурат. Атила сяда до Неслихан и обещава, че това ще се случи скоро. Той има идея.

Подпийналият Сарп и Дамла излизат от бара. Сарп хваща такси и дава на шофьора адреса на Дамла. На лицето на Дамла се появява леко разочарование.

Таксито спира пред портата на къщата на Мурат. Слизайки от колата, Сарп предлага на Дамла да се срещне с него утре. През прозореца Мурат вижда Дамла в компанията на непознат мъж.

След като се сбогува със Сарп, Дамла се отправя към къщата за гости. Мурат излиза от къщата и иска обяснение кой току-що я е довел у дома. Дамла казва, че мъжът се казва Сарп и е истински джентълмен. Мурат ѝ напомня в чия къща живее и я предупреждава, че ако продължава да излиза с непознати мъже, ще я изгони от къщата.

На сутринта Атила се събужда от звънеца на вратата. Атила отваря вратата и вижда на прага майката на Неслихан. Шахика забелязва, че комисарят е в домашни дрехи, и го пита къде е дъщеря ѝ. Влизайки в хола, Шахика забелязва разглобения диван и пита комисаря какво се е случило. Атила объркано му казва, че Неслихан е претърпяла лек инцидент. Без да слуша комисаря, Шахика тича към стаята на дъщеря си.

Шахика нахлува в стаята на дъщеря си и като забелязва превързаната ѝ ръка, иска обяснение за случилото се. Неслихан моли майка си да се успокои, като я уверява, че не се е случило нищо сериозно. Тя просто е била улучена от куршум. Атила се опитва да изтръгне пистолета от Мурат и последният случайно стреля. Шахика е възмутена, като смята, че човек стъпва случайно на крака си, но не стреля по хора случайно. Шахика възнамерява да се саморазправи с Мурат, но Неслихан я спира и я моли да я изслуша. Неслихан ѝ казва, че разполагат с видеозапис, на който се вижда как Мурат отнема оръжието от Атила и я прострелва. Това е сериозна история. Неслихан възнамерява да представи този видеозапис на делото за попечителство, но засега трябва да го премълчат, за да не получи Мурат възможност да се защити. Шахика отбелязва, че Атила и преди е бил в съда с нея, но от това не е излязло нищо добро. Снимките им, използвани срещу тях. Шахика отбелязва, че дъщеря ѝ отново прави грешни планове, с грешния човек.

Дамла отива на среща със Сарп. Сангюл пита племенницата си дали се е влюбила. Дамла му съобщава, че се е влюбила. Неджати отбелязва, че омъжената жена не бива да се влюбва в други. Дамла напомня, че е омъжена само на хартия. Неджати обаче ѝ напомня, че благодарение на този документ те имат покрив над главите си и не бива да ядосва Мурат, защото той не се развежда с нея само заради попечителството. Дамла, крещейки, че на всички им е писнало от нея, си тръгва.

Сарп чака Дамла пред портата на къщата на Мурат. Сарп забелязва, че Дамла е разстроена от нещо, и пита дали всичко е наред. Дамла е трогната от загрижеността на мъжа, хваща го за ръка и го уверява, че вече се чувства много по-добре.

Докато се разхожда по крайбрежната алея, Сарп признава на Дамла, че изпитва чувства към нея, и ѝ подава ръка. Дамла, смутена, приема ръката на младежа.

След като пристига във фирмата, Шахика нахлува в офиса на Мурат и го предупреждава, че ако още веднъж се доближи до дъщеря ѝ, тя лично ще го удуши. Неслихан моли майка си да се успокои и извежда Мурат от офиса.

Шахика кани един адвокат в офиса си. Атила показва видеото. Адвокатът обяснява, че видеото е ясно и показва перфектно как Мурат е прострелял Неслихан. Адвокатът отбелязва, че ако това видео бъде представено в съда, Мурат ще има големи неприятности, освен това сега Неслихан има собствено жилище и стабилен доход. А всичко това значително ще повиши позициите ѝ в съда по настойничество. Неслихан смята, че трябва да докаже по някакъв начин, че бракът на Мурат и Дамла е фиктивен и тогава със сигурност ще спечели съда. Адвокатът обяснява, че е много трудно да се докаже, че бракът на Дамла и Мурат е фиктивен. Само ако самата Дамла признае за това. Неслихан осъзнава, че Дамла никога няма да го направи. Атила решава да посети Юксел, счетоводителя в затвора, който е поел вината за Мурат. Миналия път не е успял да накара счетоводителя да говори с него, но той вече е излежал много присъди и може би сега ще разкаже всичко. Ако Юксел признае, че е дал лъжливи показания, ще могат да отнемат децата на Мурат и компанията.

Атила е на път да се върне в отдела. Неслихан излиза от кабинета си и казва на Атила, че е решила да подготви изненада за майка си и сега възнамерява да я организира.

Неслихан вика Балкан и Гизем в офиса си и им казва, че днес се навършват 25 години от основаването на компанията от майка ѝ и тя иска да организира събитие за нея. Неслихан ги моли да се заемат с организирането на залата, но без майка ѝ да знае за това.

Дамла се прибира вкъщи. Неджати упреква Дамла, че е разгневила Мурат, като се е забъркала с някакъв Сарп. Неджати отбелязва, че когато племенницата ѝ се довери на някой мъж, губи всичко. В този живот не можеш да се довериш на никого. Дори на брата на бащата. Дамла се ядосва:

- Иска ми се някой да беше казал на баща ми, че не трябва да се доверявам дори на брата на баща ми.
- Ах, ти неблагодарница. Аз съм твоят чичо. Внимавай с езика си.
- Аз си гледам езика. Лесно е да кажеш, че си ми чичо. Ако баща ми можеше да види какъв чичо си ти. Щеше да се преобърне в гроба си.

Неджати удря племенницата си:

- Погледни я. Това, което ти казвам, е да вземеш решение. За да не останем без покрив над главите си в студа.
- Стига вече. Години наред търпях твоите побоища, за да имам покрив над главата си. Стига толкова. Няма да търпя повече.

Сангюл моли Дамла да се успокои, да забрави за миналото и да мисли за бъдещето. Дамла изкрещява, че не възнамерява повече да търпи да я бият. Тя иска да бъде обичана. Неджати не разбира как Дамла може да се влюби в човек, когото е виждала само няколко пъти. Дали наистина е повярвала в няколко красиви думи. Дамла едва сдържа сълзите си, отбелязва, че никога не е чувала нежни думи от чичо си, и бяга от къщата.

Сарп се среща с леля си и ѝ разказва, че днес е попитал Дамла дали някога е ходила на психиатър, а тя не знаела какво да отговори. Сарп е сигурен, че с времето Дамла ще му разкаже всичко. В този момент телефонът проблясва и той разбира, че някой се обажда на Дамла. Сарп включва подслушването и чува разговора между Дамла и чичо ѝ. Неджати напомня на племенницата си, че той и леля ѝ са се пожертвали за нея. Тя е убила човек, но те не са я изоставили и са помогнали да се прикрие престъплението. Неджати призовава племенницата си да си спомни как са ѝ помогнали.

Гюлсерен разбира, че става дума за Корай, и се възмущава, че са отнели живота на един човек и просто говорят за това. Гюлсерен не се съмнява, че Корай е бил убит от Дамла. Сарп моли леля си да прояви търпение, за да разбере със сигурност. Момчето признава, че и на него му е трудно. Трябва да гледа в очите ѝ и да държи ръката ѝ всеки ден. Сарп разбира, че Дамла е на път към него, и моли леля си да си тръгне, за да не се сблъска с нея. Гюлсерен осъзнава, че племенникът му е прав. Първо трябва да се увериш във всичко, а след това всички ще знаят вече за него.

Дамла пристига в къщата на Сарп и вижда Гюлсерен да излиза от нея. Дамла се скрива зад една колона и наблюдава жената. Сарп изтичва от къщата и вика леля си. Дамла не разбира нищо.

- Лельо, забрави си телефона.
- О, да, вече съм стара. Слушай, когато Дамла дойде тук. Ако каже нещо за Корай. Каквато и да е дреболия, веднага ми пиши, нали? Не чакай тя да си тръгне. Човекът, за когото говори чичо ѝ, определено е Корай. Сигурен съм в това.

Сарп уверява леля си, че ще я държи в течение. Дамла разбира, че телефонът ѝ бива подслушван.

Атила дава на Неслихан превръзка и обещава, че децата ѝ ще бъдат до нея, преди раната ѝ да заздравее.

Неслихан разчиства масата. Атила решава да помогне. След като слага чиниите в мивката, Неслихан се обръща и се изправя лице в лице с Атила. Смутена, Неслихан отвръща поглед. Атила предлага да отидат на кафе, но Неслихан отказва, напомняйки ѝ, че предстои дело за попечителство и не бива да излизат заедно на публични места. Атила възнамерява да си тръгне, но Неслихан предлага да сготвят нещо заедно и да вечерят в дома ѝ.

Дамла идва при Сарп и го моли да ѝ направи чаша кафе. Сарп забелязва, че Дамла се държи странно. Дамла сяда до него и му казва, че чичо ѝ смята, че е убила човек. Не буквално, разбира се. Сарп я моли да му разкаже всичко, като го уверява, че може да му се има доверие. Дамла разкрива, че се е срещала с женен мъж и е разрушила семейството му. Омъжила се е за него, но така и не е успяла да създаде семейство с него. Сега чичо ѝ смята, че тя сякаш е убила тази жена. Дамла признава, че все още е омъжена за този мъж, но бракът им е само на хартия. Дамла се вглежда в очите на мъжа и забелязва, че му е казала най-голямата си тайна, но той сякаш крие нещо от нея. Никога не говори за себе си.

- Наистина ли? Не бях забелязала наистина. Добре, питай ме за всичко. Ще отговоря на всички.

- Кой си ти, Сарп? Какво искаш от мен? - Виждайки как мъжът се напряга, Дамла започва да се смее. - Шегувам се. Шегувам се. Добре, забелязах, че си оставил лаптопа си отворен. Ще те оставя да продължиш да работиш. - След като целува мъжа по бузата, Дамла излиза от дома му.

Айшил подава на Мурат писмо. Отваряйки плика, Мурат разбира, че Неслихан отново е обжалвала делото за попечителство.

Дамла пристига при Мурат и му казва, че телефонът ѝ е подслушван от Сарп, а освен това той е нарекъл Гюлсерен леля. Дамла не знае как, но моли Мурат да ѝ помогне. След кратък размисъл Мурат отговаря, че ако я подслушват, той би им позволил да го направят. Да кажа това, което те трябва да чуят. Мурат моли Дамла да не го натоварва с проблемите си, като отбелязва, че не може да се справи със своите. Мурат казва на Дамла, че Неслихан отново го е подала на съд. Но този път той ще ѝ покаже. Той ще вземе децата и Дамла и ще замине с тях в чужбина. Мурат решава, че ако децата ще са далеч от Неслихан, тя ще им липсва и най-накрая ще се върне при тях.

Денят на съдебното заседание е настъпил.

Неслихан с нетърпение очаква кога ще ги поканят в съдебната зала. Адвокатът уверява, че този път съдът трябва да вземе решение в полза на майката. Мурат пристига в съда с Дамла под ръка и с доволна усмивка минава покрай Неслихан. Дамла получава обаждане от Сарп, но тя отклонява обаждането му. Сарп в съобщение пита Дамла защо не отговаря на обажданията му. Дамла, разбирайки, че Сарп подслушва телефона ѝ, пише съобщение на Мурат: "Той току-що се обади, също така изпрати SMS. Но аз няма да отговоря, не се притеснявай. Ти си моят любим." Мурат прочита съобщението и поглежда Дамла с недоумение. Дамла небрежно отговаря, че е написала съобщението, знаейки, че Сарп ще го прочете. Мурат изисква от нея да го държи настрана от любовните си работи.

Ищецът и ответникът са извикани в съдебната зала. Адвокатът на Неслихан връчва на съдията видеозапис, на който се вижда как Мурат Юджесой взема пистолет от полицай и стреля с него по Неслихан. Адвокатът отбелязва, че на човек, който е извършил такова престъпление, не може да се доверява дете. Мурат поглежда Неслихан с недоумение. Адвокатът настоява правото на попечителство да бъде предоставено на майката, Неслихан Аркун.

Бату и Нехир не разбират защо бащата им е забранил да ходят на училище днес. В този момент Мурат се обажда на Айшил и му нарежда да прибере децата, като обяснява, че ще ги заведе в дома на майка им. Айшил се обажда на Неслихан и научава, че тя е успяла да получи попечителство над децата. Айшил ѝ казва, че г-н Мурат не е завел децата на училище днес, но сега се е обадил и е наредил да ги прибере, като е обяснил, че ще ги заведе при майка им. Освен това днес тя е видяла в склада чанти с вещи на децата и на г-н Мурат. Неслихан разбира, че Мурат е решил да отведе децата, и моли Айшил да го задържи, докато пристигнат. Атила се обажда в участъка и нарежда на Кадир да изпрати кола до дома на Мурат.

Мурат и Дамла пристигат вкъщи, но къщата е празна. Мурат се обажда на Айшил, но тя не отговаря на обаждането. Неслихан и Атила влизат в къщата на Мурат. Мурат иска да знае къде са децата.

- Какво е това? Разстроени ли сте? Вече си им опаковала куфара. Защо? Искаше да ги отведеш, преди да са забелязали?
- За какво говориш? Толкова ли съм глупав? Чух, че съдът е присъдил децата на теб, затова опаковах нещата им. Кажи ми, какво направих погрешно?
- Сгреших. Направих ужасна грешка, като те избрах за баща на децата си, но това е всичко, събирай си багажа. Ще виждаш децата си само в определените от съда дни.

Мурат блъска ядосан вратата след бившата си съпруга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..

„Доброта“, еп. 69 : Шахика е против Неслихан да се омъжи за Атила!