Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..

Добави коментар

Неслихан отива на модното ревю с Атила, което предизвиква недоволството на майка ѝ. Мурат, за да ядоса Неслихан, извежда Дамла на подиума за заключителния номер. Развълнувана на Дамла ѝ прилошава и е закарана в болницата. В същото време Бату изчезва. Разберете още какво ще се случи в епизод 70 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 2 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 69 на турския сериал „Доброта“ Мурат казва на Неслихан, че тя е „черна вдовица“ - нейният нещастен любовник Корай е починал, както и псевдосъпругът ѝ Пойраз, затова и комисарят се страхува от нея. Бясна Неслихан му казва за предложението на Атила. Шахика разбирайки от Мурат, че Неслихан възнамерява да се омъжи за Атила, е бясна от решението на дъщеря си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 70 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 2 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Неслихан отива на модното ревю организирано от майка ѝ с Атила, което предизвиква недоволството на Шахика.

Мурат, за да ядоса Неслихан, извежда Дамла на подиума за заключителния номер.

Развълнувана на Дамла ѝ прилошава и е закарана в болницата.

В същото време бавачката се обажда и съобщава, че Бату е изчезнал.

Дамла губи бебето си и иска да се самоубие.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Шахика забелязва Атила в непосредствена близост до дъщеря си. В този момент телефонът на Атила звъни и за да отговори на обаждането, той излиза от залата. Неслихан се приближава до майка си. Шахика изразява недоволството си:

- Защо го покани? Какво ще прави тук в ден като този?

Мурат се приближава до Шахика и Неслихан. Шахика демонстративно си тръгва. Атила се връща в залата. Неслихан, игнорирайки бившия си съпруг, предлага на Атила да заемат местата си.

Организаторът на празника излиза на сцената и пожелава на публиката приятно прекарване. Започва представянето на обувките. Момичетата модели се редуват да вървят по подиума. Мурат нарежда на Балкан да изпрати последния модел при него, като обяснява, че е намерил нейна заместничка. Мурат се приближава до Дамла и поставяйки ръце на раменете ѝ, пита:

- Готова ли си?
- Готова, както никога досега.
- Тогава действай.

Гюлсерен ентусиазирано признава на Шахика, че шоуто е чудесно. Шахика развълнувано съобщава, че предстои последната част. Вземайки ръцете на приятелката и дъщеря си в своите, Шахика застива в очакване, но изведнъж музиката в залата утихва. Шахика не осъзнава какво се случва. Организаторката на партито изтича при Шахика и ѝ казва, че последният модел липсва, но г-н Мурат е обещал, че ще реши въпроса. Шахика е сигурна, че Мурат замисля нещо.

Мурат излиза на сцената, взема микрофона и обявява:

- Дами и господа! Време е за последната част на това прекрасно шоу. И бих искал последният модел да бъде представен от най-скъпата жена, която се грижи за децата ми и прави уютни 4-те стени на дома ми. Запознайте се с Дамла Юджесой.

Дамла излиза на сцената:

- Какво да кажа. Благодарение на теб аз съм най-щастливата жена на света. - Дамла и Мурат поглеждат Неслихан с усмивка.

Дамла си спомня, че миналата година Неслихан е стояла на нейното място до Мурат по същия начин. Дамла поглежда съперницата си и целува Мурат по устните.

Мурат сяда на едно коляно и обува обувките на Дамла, а след като взема микрофона, обяснява:

- Най-красивите обувки, за най-красивата жена.

Дамла, с гордо вдигната глава, дефилира по сцената. Когато се приближава до Неслихан, Дамла спира. Неслихан не може да погледне Дамла и се обръща. Дамла усеща спазми в областта на корема, но преодолява болката и завършва представлението, а след това казва на Мурат, че се чувства малко зле и отива до тоалетната.

Неслихан моли майка си да не показва гнева си и се усмихва на гостите.

Гюлсерен влиза в тоалетната и упреква Дамла, че се наслаждава на чуждата болка.

- Престанете. Няма да слушам обидите ви. - Дамла се кани да си тръгне, но Гюлсерен ѝ препречва пътя.
- Добре! Тогава ти говори, а аз ще те слушам. Кажи ми. Разкажи ми от самото начало какво се е случило със сина ми. Виж, не мога да издържам повече. Искам да знам кой е убил сина ми: Пойраз или ти?
- Аз... Аз не съм направил нищо.
- Нямаш никаква представа какво означава едно дете. Никога не си раждала. Никога не си го усещал неговия аромат. Когато имаш свои деца, ще разбереш как съм се чувствала. Така че тази вечер ще ми разкажеш всичко.
- Вече разказах на всички. Това е всичко, което знам. - Дамла бяга от тоалетната.

Дамла се държи за стената, изпитвайки силни болки в корема. Дамла моли бебето си да се успокои.

В колата на Хандан Бату седи и си играе с робота. Хандан поглежда детето и го пита дали му харесва играчката.

Хандан казва на Бату, че ще тръгнат на дълго пътешествие с него.

Хандан нарежда на шофьора да спре колата на една горска площадка. Отваряйки вратата, Хандан казва на Бату, че оттук нататък ще вървят пеша. Бату се страхува да излезе от колата. Хандан казва, че ще отидат да видят майка му, но ако той не иска да я види, могат да се върнат. Бату слиза от колата и хваща ръката на жената. Хандан отнема робота от детето и го хвърля настрани, като обяснява, че той няма да му е нужен повече. Хващайки детето за ръка, Хандан се отправя дълбоко в гората.

Шахика отвежда Мурат настрана и го предупреждава, че никога няма да забрави щуротиите му. Неслихан се приближава до тях и пита Мурат какво прави отново. Мурат обяснява, че не е направил нищо лошо. Имало е грешка и той я е отстранил.

Дамла се приближава до Мурат. Неслихан пита съперницата си какво е правила на подиума.

Дамла хваща ръката на Мурат и му казва, че ѝ е много зле. Мурат предлага да отидат в болницата. Изведнъж Дамла започва да крещи. Неслихан забелязва, че по краката на Дамла се стича кръв.

В този момент Неслихан получава обаждане от Айшил, който ѝ съобщава, че никъде не може да намери Бату. Момчето е изчезнало. Неслихан крещи на Мурат и му казва, че Бату е изчезнал.

Мурат отнася Дамла на ръце до колата и нарежда на Балкан да я закара в болницата и тръгва към дома си.

Неслихан и Мурат се прибират у дома. Айшил объркано им казва, че е претърсила цялата къща, но не е намерила Бату никъде. Атила решава да огледа къщата. Неслихан и Мурат претърсват къщата отвътре, но не намират детето. Атила влиза в къщата и казва, че градината е чиста, и моли Айшил да разкаже как е открила, че детето е изчезнало.

Айшил казва, че след като е сложила децата да спят, си е легнала в стаята, а през нощта се е събудила за питие и е решила да провери децата и е видяла, че Бату не е в леглото си. Атила предлага да прегледа записите от камерите, но Мурат ѝ казва, че камерите не работят. Той се е обадил в службата, но те така и не са дошли. Атила обяснява, че когато е влязъл в къщата, вратата е била отворена, което означава, че никой не е нахлул и може би детето е напуснало къщата само.

Айшил смята, че Бату все още не е толкова самостоятелен и не би могъл да напусне къщата. Атила се обажда на Кадир и моли за подкрепление, което да дойде в къщата на Мурат.

Балкан завежда Дамла в болницата. Лекарите отвеждат Дамла на носилка в отделението. До стената стои някакъв младеж и след като се обажда на някого, съобщава, че Дамла е доведена в болницата. Той следи за нея.

Неслихан сяда до дъщеря си и я моли да си спомни какво е казал Бату, преди да си легне. Нехир ѝ казва, че преди да си легне, Бату ѝ е казал, че му липсва майка му. Атила си спомня за съседната къща и предлага да я провери, като си мисли, че Бату може да си е помислил, че Неслихан все още живее там.

Кадир идва в къщата на Неслихан с подкрепление. Неслихан тича към къщата на Пойраз и чука на вратата. Вратата се отваря и на прага се появява Хандан. Неслихан, изгубила ума и дума, се оплаква, че синът ѝ е изчезнал, и пита дали не е дошъл при нея.

Хандан, наслаждавайки се на терзанията на Неслихан, я уверява, че децата ѝ нямат нищо общо с нея. Неслихан, хващайки се за главата, я моли да направят нещо, например да проверят камерите, защото е нощ, а Бату много се страхува от тъмното. Хандан се усмихва лукаво и си спомня как е завела детето в гъстата гора и му е казала, че точно тук пътищата им се разделят.

- Това е животът. Докато синът ми беше жив, не можех да си представя, че ще го погреба. Но се случват неща, за които не се замисляме. Оставих сина си в мрака. Между другото, подобно на вашия син, Пойраз много се страхуваше от тъмнината.
- Какво казвате? Какво? Синът ми е съвсем малък. Той е сам на улицата по средата на тъмното. Как можете да сравнявате моя син с вашия? Пойраз е бил възрастен, имало е инцидент, това няма нищо общо с моето дете. Какви са тези глупости. Знаете ли нещо. Ще проверя къщата.

Неслихан нахлува в къщата и проверява всяка стая. Хандан гледа с удоволствие как младата жена се тръшка и превива. Мурат идва в къщата на Хандан. Жената е възмутена, че Неслихан не я е уважила. Мурат се извинява и обяснява, че синът им е изчезнал.

Атила и Кадир влизат в къщата и молят Хандан да отговори на няколко негови въпроса. Искат да поговорят и с домашната ѝ помощница. Хандан тръгва да доведе прислужницата. Неслихан, едва движейки краката си, се приближава до Атила и му съобщава уморено, че Бату не е открит никъде. Неслихан казва на приятеля си, че Хандан се държи много странно. Тя сравнява изчезването на Бату със смъртта на Пойраз. Неслихан ѝ напомня, че мечтата на Хандан е да я види да страда. Айшил притичва при Неслихан и ѝ казва, че Нехир се страхува и госпожа Шахика не може да я успокои. Атила моли Неслихан да отиде при дъщеря си, като обещава, че ще претърсят всичко щателно.

Дамла идва в съзнание в болницата и първото нещо, което я пита, е как е бебето ѝ. Балкан отвръща поглед от нея. Лекарят съобщава на Дамла, че е загубила бебето и ако не са се намесили, то е щяло да я убие. Дамла хлипайки изрича, че е щяло да бъде по-добре да умре.

Неслихан слага дъщеря си в леглото и слиза във всекидневната. Атила се връща в къщата на Неслихан и предлага на всички да се успокоят. Бату или е избягал, или е бил отвлечен. Атила пита дали имат врагове, които искат да им навредят. На Неслихан му идват наум само две имена: Хандан и Дамла. Те обаче вече са разпитали Хандан, а Дамла сега е в болница.

Атила нарежда на момчетата от отдела да започнат да търсят детето, а самият той остава в къщата на Мурат. Атила предполага, че това може да е някой техен познат. Някой, когото Бату е познавал добре и на когото е отворил вратата, или може да е някой, който има ключовете за къщата. Неслихан поглежда към Мурат и иска да знае кой е имал ключове за къщата му.

Неджати не може да се свърже с племенницата си. Сангюл е сигурен, че Дамла е замесена в изчезването на момчето и сега се крие някъде, без причина тя не отговаря на обаждането.

Балкан носи чисти дрехи на Дамла. Дамла настоява Балкан да си тръгне и да я остави сама. Веднага след като Балкан си тръгва, Дамла става от леглото си и като взема палтото си, напуска отделението. Качва се на покрива на клиниката, стига до самия му край и разперва ръце встрани, крещейки, че не иска да живее. В този момент на покрива се качва човек, който през цялото време е следил Дамла. Той се приближава до Дамла и я наблюдава внимателно. Дамла поставя лицето си срещу вятъра, разперва ръце и прави крачка, приближавайки се към бездната.

- Какво правиш?
- Какво? - Дамла се обръща и вижда непознат.
- Ще скочиш ли?
- Какво ти пука?
- Повярвай ми, не ме интересува какво ще направиш със себе си. Но докато се качвах тук, камерите ме записваха. А сега ти си тук. Разбираш ли?
- И какво от това?
- Ти ще скочиш и ще се спасиш. Тогава какво трябва да направя аз?
- Какво ще се случи с теб?
- Камерите са записали, че и двамата с теб сме тук. Има доказателства, че съм бил тук, когато си паднала. Ще има въпроси за това дали съм те бутнал. Ще възникнат проблеми с полицията.
- За какво говориш?
- Просто казвам. Изчакай пет минути, докато си тръгна. След това скочи.
- Тогава върви по дяволите, преди да скоча. Махай се.

Младежът си тръгва. Дамла прави още една крачка и се озовава на самия ръб на бездната. В този момент я хващат силни мъжки ръце и я издърпват от парапета. Дамла се озовава лице в лице с един непознат.

Когато се опомня, Дамла упреква мъжа, че се е намесил в живота ѝ. Мъжът поглежда Дамла в очите и отбелязва:

- Ти си много красива. Можем да станем любовници и да имаме деца. Знаеш ли, съжалявам те. Ако скочиш, ще пропуснеш всичко това.
- Кой, по дяволите, си мислиш, че си? Мислиш ли, че си нещо специално?
- Не мисля. Защо не?

По лицето на Дамла пробягва лека усмивка. Младежът се обръща и си тръгва.

Неслихан ридае пред стаята на сина си. Мурат също не си намира място.

Атила нарежда на момчетата си да обърнат целия квартал с главата надолу, но да намерят детето.

В това време Бату седи в някаква колиба и трепери от страх и студ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп. 69 : Шахика е против Неслихан да се омъжи за Атила!