Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

Добави коментар

Хандан разказва на Дамла за плановете си за Бату, тя иска да накара Неслихан да страда. И обещава в името на бъдещето на внука си да препише всичко на Дамла. По време на търсенето на Бату, Мурат и Неслихан се сблъскват с неприятна новина. Ще успеят ли да открият Бату? Разберете още какво ще се случи в епизод 71 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 3 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 70 на турския сериал „Доброта“ Неслихан отива на модното ревю с Атила, което предизвиква недоволството на майка ѝ. Мурат, за да ядоса Неслихан, извежда Дамла на подиума за заключителния номер. Развълнувана на Дамла ѝ прилошава и е закарана в болницата. В същото време Бату изчезва.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 71 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 3 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Веднага след като Дамла излиза от болницата, веднага отива при Мурат и го моли да не казва на никого, че е загубила бебето си, за да може майката на Пойраз да ѝ даде част от наследството.

Издирването на Бату продължава.

Хандан разказва на Дамла за плановете си за Бату, тя иска да накара Неслихан да страда. И обещава в името на бъдещето на внука си да препише всичко на Дамла.

Мурат и Неслихан тръгват да търсят Бату, но ги очаква неприятна новина

Всичко за турския сериал „Доброта“

На сутринта Неслихан се оплаква, че не може да заспи и миг, знаейки, че малкият ѝ син е някъде съвсем сам. Неслихан обещава, че когато Бату бъде намерен, тя никога повече няма да го остави сам. Мурат ѝ се заклева, че ще намери сина им.

Балкан пристига в къщата на Мурат и му съобщава, че Дамла е направила спонтанен аборт. Сега на Мурат не му пука за това, синът му е изчезнал и той трябва да намери този, който е дръзнал да го отвлече.

Хандан наблюдава къщата на съседите от прозореца на къщата си. Жената си спомня, че предния ден е завела Бату в една селска къща, платила е на жената пари и ѝ е поръчала да се грижи за момчето няколко дни.

Хандан предупреждава Бату, че ако иска да види майка си, трябва да се държи добре.

Хандан се обажда на Нигер и пита как се справя детето. Жената се оплаква, че момчето продължава да плаче и да повтаря: "Мамо". Наложило се е да го заключат в една от стаите, за да не им пречи. Хандан нарежда детето да бъде пазено, за да се уверят, че нищо няма да му се случи.

След като прекъсва разговора, Нигер чува как Бату дърпа дръжката. Отваряйки вратата, жената неохотно пита от какво има нужда. Бату жалостиво ѝ казва, че му е студено и трябва да пишка. Жената подава на детето бутилка, като му предлага да пишка в нея. След това тя изважда едно одеяло и включва радиатора. Бату сяда на матрака на пода и пита кога ще дойде майка му. Нигер отговаря, че не знае, и излиза от стаята, като заключва вратата след себе си.

Неслихан притиска към гърдите си мечето на сина си, ридае и се моли на Бог да защити нейния Бату. Айшил носи на Неслихан успокоително. Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че все още няма новини. Атила признава, че подозира Хандан. Жената се държи странно.

Неслихан също вярва, че Хандан е замесена в изчезването на сина ѝ и разкрива, че тя ѝ е казала, че синът ѝ също се страхува от тъмното. Има чувството, че Хандан я обвинява за смъртта на Пойраз.

Атила им казва, че вече са проверили Хандан и са научили, че тя е напуснала къщата по същото време, когато е изчезнал Бату. Когато я питат къде е отишла, тя отговаря, че внукът ѝ е бил болен. Сега Кадир е отишъл да разпита Миге. Атила моли Неслихан да не дава вид, че подозират Хандан, защото в противен случай тя ще започне да прикрива следите си. Неслихан моли Атила да намери сина ѝ.

Кадир се връща в участъка и казва на Атила, че Хандан наистина е идвала на гости на внука си, но Дениз вече е спял по това време. Миге я уверява, че госпожа Хандан се е отбила да я види само за 10 минути.

Кадир преглежда бележките си и разбира, че са минали три часа от момента, в който Хандан е напуснала къщата си и се е върнала в нея. След като тя е била в дома на внука си само за 10 минути, къде е била повече от два часа. Атила нарежда да се прегледат всички камери за видеонаблюдение и да се провери в колко часа колата ѝ е била пред къщата на Бату.

Дамла излиза от болницата и се опитва да извика такси, но безуспешно. Към Дамла се приближава младежът, който я спаси на покрива:

- Слязла си от покрива? Радвам се.
- Слязох, за да те направя щастлив.
- Хубаво. Виждам, че си се успокоила. Знаеш ли, тук е доста трудно да си намериш такси. Нека те закарам.
- Няма нужда.
- Сигурна ли си?

Дамла се оглежда и като не вижда таксита, се съгласява да се качи в колата на непознатия.

Когато наближават къщата на Мурату, Дамла забелязва полицейска кола в двора и моли непознатия да я откара, без да влиза в двора.

Дамла влиза в двора. Неджати излиза от къщата за гости и напада племенницата си с упреци:

- Къде си била цяла нощ? Решила си да убиеш детето си ли? Отговори ми, иначе няма да отговарям за себе си.
- Нищо не съм направила, така че ме остави на мира. - Дамла отива в къщата за гости.
- Тогава защо не вдигна телефона. - След това влизат Неджати и Сюнгул. - Цяла нощ ти звъняхме.
- Бях в болницата.
- В коя болница? Или ти...
- Загубих го. - Дамла сяда уморено на дивана. - Изгубих бебето.

Неджати се оплаква, че вече всичко е свършило. Сега отново ще бъдат бедни и ще трябва отново да просят. Дамла казва, че още никой не знае, че е изгубила бебето, затова ще го крият от всички, докато не получат пари. Дамла си спомня, че вчера Балкан е дошъл да я види в болницата и той може да каже на Мурат, че е загубила бебето.

Дамла отива при Мурат и го уверява, че се притеснява за Бату. Мурат разбира, че Дамла лъже, и признава, че знае за аборта. Мурат пита Дамла какво иска от него. Дамла моли Мурат да не казва на Хандан за спонтанния аборт, защото в противен случай тя ще я изключи от наследството на Пойраз. Мурат се възмущава, че той е в скръб, а тя мисли за пари. Неслихан излиза на двора и при вида на Дамла изисква тя да се махне от къщата им веднага. Дамла се кани да си тръгне, но Неслихан я спира и я предупреждава:

- Ако имаш нещо общо с изчезването на Бату. Ако ти и Хандан имате пръст в това, кълна се, че ще превърна живота ти в ад.
- Едно дете. Толкова ли цениш децата? Имам да ти кажа нещо, но не сега. - Дамла се обръща и си тръгва.

Мурат казва на Неслихан, че не се държи както трябва, и не разбира как Дамла и Хандан могат да са замесени в изчезването на Бату. Мурат му казва, че Дамла е изгубила детето си и е дошла да ѝ каже за това. Неслихан отбелязва, че Дамла е изгубила бебето, и веднага е дотичала да се пазари за парите на Пойраз.

Дамла се връща в къщата за гости и казва на чичо си, че е предупредила Мурат да не казва на никого за спонтанния аборт. Неджати настоява племенницата му да отиде в къщата на Хандан. Дамла му напомня, че току-що е загубила дете и го моли да я остави на мира, като ѝ даде възможност да преработи мъката си. Неджати се ядосва и ѝ напомня, че вече са загубили детето и той няма да позволи да загубят и наследството. Неджати избутва племенницата си към изхода.

Дамла идва при Хандан и пита какво ще стане с Бату. Жената обяснява, че скоро ще замине за чужбина, а Бату сега е при човек, на когото има доверие.

Хандан признава, че нищо няма да облекчи болката ѝ от загубата на детето ѝ, но като вижда как Неслихан страда, се чувства по-добре. Дамла разказва, че сутринта е отишла в къщата на Мурат, за да разбере за Бату, но Неслихан ѝ е крещяла и я е прогонила. Казва, че ако тя или

Хандан имат нещо общо с изчезването на сина ѝ, и двете ще съжаляват. Хандан я уверява, че никой няма да може да докаже нейното участие в отвличането на момчето. Тя е посетила внука си преди това и Миге ще потвърди това. Хандан съветва Дамла да не мисли за нищо, напомняйки ѝ, че внукът ѝ е в нея.

Днес тя е говорила с адвокат и веднага щом документите са готови, тази и другите къщи ще преминат във владение на Дамла.

Благодарейки на жената, Дамла решава да се върне в къщата за гости, за да не привлича внимание. Хандан решава да провери Неслихан, за да предотврати подозренията и да се наслади на страданията ѝ.

Хандан чука на вратата на къщата на Мурат. Докато Мурат отваря вратата, Неслихан казва на майка си, че тя и Атила подозират Хандан, и моли майка си да се държи настрана и да не издава подозренията си.

Хандан се приближава до Неслихан и я уверява, че знае какво е да загубиш детето си, затова е дошла да разбере дали Бату е намерен. Неслихан поглежда жената в очите и ѝ казва, че Бату все още не е намерен, но ще бъде намерен. И този, който го е направил, със сигурност ще си плати за това. Хандан забелязва, че Неслихан се държи добре, и сядайки на дивана, пита дали сред тях има врагове.

- Има такъв човек, който е способен да отвлече дете. - Неслихан се взира втренчено в очите на Хандан.
- Кой?
- Дамла.
- Това не е възможно. Тя е бременна. Самата тя е на път да роди дете. Тя не би направила това.
- Дамла вече не е бременна, но не мисля, че знаеш това все още.
- Какво?
- Казвам, че Дамла е направила спонтанен аборт. Попитай я и не си губи времето с нея.

Хандан напуска къщата на Мурат.

Дамла казва на леля си и чичо си, че всичко е свършено. Утре Хандан ще препише всичко на нея. В този момент Дамла получава обаждане от Хандан, която я моли да дойде при нея, като обяснява, че трябва да поговорят за Бату.

Хандан се обажда на адвоката си и му нарежда да спре процеса по прехвърляне на имота. В този момент Дамла влиза в дома на Хандан. Хандан крещи, че Неслихан ѝ е разказала всичко и сега знае, че е направила спонтанен аборт. Хандан уверява Дамла, че няма да ѝ прости, че я е предала, и ще се върне там, откъдето е дошла. Дамла присвива очи и пита:

- Наистина? Ако не ми вярваш толкова много, как можеш да си толкова безразсъдна да ми повериш тайната си? В случай че случайно я разглася.

Хандан разбира, че Дамла има предвид отвличането на Бату, и ѝ напомня, че тя е тази, която ѝ е дала ключовете от къщата на Мурат. Което означава, че тя е неин съучастник. Хандан пише на Дамла чек за 100 000 и ѝ нарежда да напусне къщата ѝ, като ѝ обяснява, че ако си отвори устата, ще отидат заедно в затвора.

Дамла изтича в къщата за гости и хвърля на чичо си чек за 100 000 лири, като отбелязва, че Хандан я е оценил на толкова. Неслихан ѝ разказва за спонтанния аборт и сега те изобщо няма да получат наследство. Неджати не разбира защо Хандан е дала на Дамла пари, ако е знаела, че бебето го няма. Хващайки племенницата си за ръка, Неджати изисква да им разкаже всичко. Дамла признава, че е дала ключовете от къщата на Хандан, за да отвлече Бату. Неджати осъзнава, че похитителят на Бату със сигурност ще бъде намерен и когато стигнат до Хандан, тя няма да премълчи за Дамла и ще разкаже всичко, а след това не се знае какво ще направи Мурат с нея. Дамла решава да разкаже всичко на Мурат.

Атила се обажда на Неслихан и ѝ казва, че се опитват да разберат какво е правил Хандан повече от два часа, когато Бату е бил отвлечен. Атила обещава на Неслихан, че ще търси Бату, сякаш е негов собствен син. След като прекъсва разговора, Неслихан казва на майка си, че Атила се опитва да разбере къде е била Хандан по време на изчезването на Бату. Чувайки това, Мурат се оплаква, че в участъка няма други експерти, които наистина да започнат да търсят сина му, вместо да проверяват съседа си.

Дамла изпраща на Мурат съобщение, в което го моли да излезе на двора. Веднага след като Мурат излиза, Дамла му казва, че Бату е отвлечен от Хандан. Тя я чува да говори с шофьора, но когато я забелязва, я заплашва, че ще каже на полицията, че е нейна съучастничка. Мурат тича към къщата на Хандан. В този момент Хандан си тръгва, след като е сложила нещата си в колата. Мурат вижда как от двора на къщата на Хандан излиза кола и пита охранителя дали госпожата току-що е излязла от къщата. Охранителят кимва и казва, че в момента затварят къщата.

Неслихан излиза на двора и се обажда на Мурат. Мурат тича при бившата си съпруга и ѝ съобщава, че именно Хандан е отвлякла сина им и сега тя си тръгва. Мурат и Неслихан се качват в колата и се опитват да попаднат на следите на Хандан. Мурат казва на Неслихан, че Дамла е чула Хандан да говори с шофьора си.

Мурат успява да настигне колата на Хандан и като се прикачва отзад, я следва. Неслихан иска да се обади на Атила, но разбира, че е оставила телефона си вкъщи. Неслихан моли Мурат да ѝ даде телефона, но Мурат е против, решавайки, че ако бяха послушали Атила, още щяха да са си вкъщи

В това време Атила, който наблюдава камерите за движение по пътищата по време на изчезването на Бату, забелязва колата на Хандан на магистрала Бейкоз .

Мурат и Неслихан преследват колата на Хандан. Шофьорът на Хандан забелязва, че ги преследват, и съобщава на Хандан. Хандан му нарежда да натисне газта.

Неслихан забелязва, че колата на Хандан е ускорила, и разбира, че са забелязани.

Неслихан и Мурат губят от поглед колата на Хандан. Неслихан изисква от Мурат да ѝ даде телефона, обажда се на Атила и объркано ѝ казва, че Бату е отвлечен от Хандан. Атила ѝ казва, че са разбрали къде е Бату и вече пътуват натам. Те са определили маршрута на Хандан снощи от камерите и са разбрали къде е отвела детето. Неслихан моли за адреса.

Нигер носи храна на Бату. В този момент получава обаждане от Хандан с искане да доведе момчето, където каже. Нигер се връща в стаята на момчето, но тя е празна. Бату се скрива в един шкаф и не отговаря на обаждането на жената. Нигер започва да търси момчето и не забелязва, че стъпва върху кабела и изпуска нагревателя върху матрака. Стаята бързо е обхваната от пламъци. Нигер изтича на двора и започва да вика момчето.

Бату е притиснат до стената и се взира в пламъците, които са обхванали стаята. Момчето умолява жално майка си да го спаси.

Нигер забелязва полицейски коли, които завиват към нейната улица. В този момент тя получава обаждане от Хандан. Нигер ѝ казва, че полицията е дошла на тяхната улица. Тя ги е забелязала и е избягала. Хандан пита къде е детето. Нигер ѝ казва, че докато е разговаряла с нея по телефона, момчето е избягало.

Кадир и Атила карат до правилната къща и виждат, че тя е в пламъци. Атила крещи към Бату и чува познат глас от къщата: " Спасете ме". Разбирайки, че детето е в къщата, Атила хвърля якето си върху себе си и се втурва в пламъците.

Неслихан и Мурат пристигат в къщата и виждат, че тя е погълната от пламъци. Кадир им казва, че Бату е вътре и началникът вече е тръгнал за него. Неслихан и Мурат се измъкват от ръцете на полицаите и отчаяно крещят името на сина си.

Атила извежда детето от горящата къща и го предава на майка му. Неслихан прегръща сина си и поглежда Атила с благодарност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..

„Доброта“, еп. 69 : Шахика е против Неслихан да се омъжи за Атила!