Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 44 : Корай е мъртъв! – какво ще се случи…

Добави коментар

Корай идва при Дамла, за да ѝ каже, че се е превърнала в чудовище, и ще разкрие цялата истина пред Пойраз. Дамла изпада в истерия, казва, че с Пойраз има шанс да започне наново и прави нещо, за което след това съжалява... Мурат открива къде живее Неслихан и си мисли, че тя има връзка с комисар Атила. Разберете още какво ще се случи в епизод 44 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 27 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 43 на турския сериал „Доброта“ Мурат вижда Бату с Пойраз, боли го, че не може да прегърне сина си. Бату също вижда баща си. Неслихан променя решението си да каже истината на Пойраз.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 44 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 27 април 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Корай идва при Дамла, за да ѝ каже, че се е превърнала в чудовище и че ще разкрие цялата истина на Пойраз. Дамла изпада в истерия, казва, че с Пойраз има шанс да започне наново и прави нещо, за което след това съжалява...

В същото време Мурат открива къде живее Неслихан и децата му, и подозира, че бившата му жена има връзка с комисар Атила.

Неджати помага на племенницата си да покрие следите.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Корай казва на Дамла, че няма да мълчи и ще каже на Пойраз коя е тя. Дамла моли Корай да я изслуша, но Корай няма намерение да слуша някого, който е изплашил до смърт едно малко дете.

- Ще отида при Пойраз и ще му разкажа всичко с подробности. За подаръка, който си изпратил на децата, за Неслихан, която си оставил без нищо. Не можеш да ме спреш.

Дамла моли Корай да не го прави, защото знае как е страдала като дете и защо е станала толкова жестока.

- Корай, моля те, смили се над мен. Никога не съм мислила, че ще стана толкова лош човек. Трябваше да го направя. Трябваше да стана толкова лоша, ти знаеш това. - Оплакването на Дамла се преминава в крясъци. - Трябваше да стана такава, само за да оцелея.
- Не, ти си такава, защото си избрала да бъдеш такава. Избрала си да бъдеш такава доброволно.
- Какво трябваше да направя? Кълна се, че сега с Пойраз искам нещата да са различни. Искам да е както трябва. Умолявам те, не ми го отнемай. Знаеш ли, че никога не съм си помисляла да нараня някого, докато Неслихан не каза, че ще отиде при него и ще му разкаже всичко.
- Никога не си мислила да нараниш някого? Колко вреда си причинила на Неслихан? Живееш в дома на Неслихан. Всичко тук принадлежи на Неслихан. Опитваш се да живееш нейния живот. Всичко тук принадлежи на Неслихан. Нищо тук не е твое. Всичко принадлежи на Неслихан.
- Мое е! Всичко тук е мое!
- Твое ли? Коя си ти? Коя си ти, за да живееш така? Да ти кажа ли коя си? Ти си едно жалко момиче, което Неслихан доведе при мен за помощ от съжаление.
- Не, не съм жалка. - Дамла закрива ушите си в истерия.
- Жалка си!
- Вече не съм неудачница. Огледай се в какво съм се превърнала сега. Това е моят дом. Всичко тук е мое.
- Не го ли разбираш? Нищо в тази къща не е твое. В тази къща всичко принадлежи на Неслихан. В тази къща няма дори едно парче боклук, което да не си откраднал от другите. Боклук.

Дамла хлипайки взема снежната топка, която родителите ѝ са ѝ подарили като дете. Дамла му казва, че когато е била дете, е имала къща точно като тази в кълбото, а с Пойраз ще има същия дом.

Дамла уверява, че Пойраз ще я обича така, както са я обичали родителите ѝ.

Корай разбира, че Дамла е луда и съжалява, че не я е вкарал в психиатрична клиника още тогава.

Корай тръгва към вратата, като подхвърля през рамо, че ще каже на Пойраз колко е луда.

Очите на Дамла се изпълват с ярост. Момичето вдига стъклена топка над главата си и я стоварва със сила върху главата на Корай.

Топката се разбива на парчета. Безжизненото тяло на Корай бавно се свлича на пода. Под главата на Корай се разстила локва кръв.

Пойраз се прибира у дома. Дениз тича при баща си и го пита защо учителката Неслихан не е дошла да ги види.

Пойраз му обяснява, че дъщерята на Неслихан се е разболяла и тя е трябвало да остане вкъщи.

Пойраз обещава на сина си, че учителката Неслихан ще дойде веднага щом Нехир оздравее. Хандан отвежда внука си в неговата стая.

Пойраз се обажда на приятеля си и му напомня, че когато са се срещнали в кафенето, до него е бил един мъж - Корай.

Пойраз пита какъв човек е той и дали може да му се има доверие.

Дамла наблюдава огромната локва кръв, която се разстила около Корай. В този момент Неджати влиза в къщата и вижда Корай на пода. Неджати се препъва и крещи, че племенницата му е убила Корай. След като се съвзема от шока, Неджати се приближава до Корай и опипва пулса му. Неджати разбира, че Корай е мъртъв. Дамла се мята истерично и крещи, че не е убийца.

За да накара Дамла да се опомни, Неджати ѝ нанася звучен шамар. Дамла се оплаква, че не иска да влиза в затвора. Неджати обещава да измисли нещо, като уверява, че няма да я предаде на полицията.

Мурат носи храна в стаята на Мелис, но момичето отказва да яде. Мурат убеждава любимата си да хапне, дори само заради детето. Балкан влиза в отделението с букет цветя и нарича Мурат с името Селим. Мелиз бърчи нос и го моли да спре да се преструва. Тя знае, че името му не е Селим, а Мурат.

Мурат извежда Балкан от стаята и го пита дали е успял да разбере нещо за този човек. Балкан му казва, че човекът се казва Пойраз и Неслихан работи в дома му като учителка. Балкан му казва, че Неслихан живее в ужасни условия. Мурат не разбира как така на Шахика не ѝ е останало нищо. Мурат изисква от Балкан да му даде адреса, на който живее Неслихан.

След това Мурат се връща при Мелис и ѝ разказва, че е бил подставен от счетоводителя и е трябвало да се скрие под фалшиво име, за да не бъде арестуван. Сега той се опитва да докаже невинността си. Той е премълчал, за да не я разстрои. Мурат уверява момичето, че освен нея, той няма никого. Има само нея и бъдещото им дете. Мурат обещава, че скоро ще уреди всичко, а след това ще се срещне с родителите ѝ и ще се оженят.

Неджати отпраща охраната да си ходи. Дамла се обажда на Айшил и ѝ нарежда да не се прибира вкъщи, като обяснява, че има важни гости. Неджати осъзнава, че трябва да се отърват от тялото и най-безопасното нещо е да го погребат. Неджати решава да изчака нощта и нарежда на племенницата си да почисти къщата.

Дамла почиства плочките и казва на чичо си, че кръвта може да е попаднала във фугите между плочките. Неджати обещава, че утре ще извика майстор и ще сменят плочките.

Дамла също така решава да пребоядиса стените и да изхвърли от къщата всичко, до което се е докоснал Корай. Неджати нарежда на племенницата си да му помогне да пренесе тялото на Корай до колата си. Неджати обяснява, че първо трябва да се отърват от тялото, а след това и от самата кола на Корай.

Дамла и Неджати поставят тялото на Корай в багажника на колата му. В този момент Дамла получава обаждане от Пойраз. Дамла поглежда екрана на телефона и се страхува да отговори на обаждането.

Неджати изисква от племенницата си да отговори на обаждането и да поговори спокойно с ухажора си. Дамла треперещо отговаря на обаждането. Пойраз ѝ напомня, че са искали да се срещнат днес.

Дамла объркано разказва, че е била при стилиста и след това е разбрала, че е болна. Дамла уверява, че не се чувства добре и иска да си легне.

Пойраз разкрива, че днес се е срещнал с Корай и пита какъв мъж е той. Дамла поглежда чичо си и го уверява, че е странен човек, но след това, позовавайки се на лошото си здравословно състояние, прекратява разговора.

Балкан закарва Мурат в квартала, в който живее Неслихан. Мурат се промъква до прозореца на къщата на Неслихан и наблюдава с вълнение Бату и Нехир. Неслихан влиза в стаята на децата и ги моли да си легнат, като им обяснява, че утре трябва да стават рано. Неслихан им напомня, че утре се местят в къщата на Корай. След като слага децата да си легнат, Неслихан си тръгва. Мурат тихо чука на прозореца.

Нехир, уплашен, вика майка си. Мурат се скрива в храстите. Неслихан долавя детските писъци и като разбира какво става, отваря прозореца. Атила излиза от къщата си и пита какво се е случило. Неслихан обяснява, че децата са чули шум зад прозореца и са се изплашили. Атила включва фенерчето на телефона си и решава да огледа наоколо. Мурат се опитва да избяга незабелязано, но по пътя си вижда съседите. Мурат, въоръжен с тояга, се скрива в една от бараките. Атила оглежда храстите и след това влиза в същата тази барака.

Мурат вдига пръчката над главата си и седи тихо в скривалището си.

Атила бавно се приближава до мястото, където се крие Мурат. Неслихан вика на Атила, че най-вероятно е била котка. Атила спуска оръжието си и се връща в двора на къщата си. Мурат изтичва на пътя и се качва в колата на Балкан. В колата Мурат се възмущава от този полицай, който се мотае около неговата Неслихан.

Неслихан предлага на Атила да пият кафе заедно. Атила се съгласява, като отбелязва, че може никога повече да не пият кафе заедно.

Неслихан уверява Атила, че ще продължат да поддържат връзка, тъй като до края на живота си няма да забрави какво е направил той за тях.

Неслихан му казва, че няма намерение да остане с Корай за дълго. Веднага щом си намери работа, те ще се изнесат.

Неджати и Дамла пристигат в края на гората.

Неджати изкопава гроб за Корай. Дамла се хваща за главата и гледа чичо си. След като гробът е изкопан, Дамла помага на Неджати да пренесе тялото на Корай. След като погребва Корай, Неджати поръсва гроба с паднали листа.

Дамла се оплаква, че ако не е била Неслихан, никога не би направила такова нещо.

Неджати взема лопатите и нарежда на Дамла да се качи в колата, като обяснява, че сега трябва да се отърват от колата на Корай.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!