Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.72: Неслихан е ранена! – какво ще се случи…

Добави коментар

Мурат и Атила се карат заради Неслихан, която идва да ги раздели. По време на схватката Мурат издърпва пистолет от Атила и в борбата се чува изстрел. Неслихан е ранена и пада на земята в безсъзнание. Жива ли е Неслихан? Разберете още какво ще се случи в епизод 72 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 4 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 71 на турския сериал „Доброта“ Хандан разказва на Дамла за плановете си за Бату, тя иска да накара Неслихан да страда. И обещава в името на бъдещето на внука си да препише всичко на Дамла. По време на търсенето на Бату, Мурат и Неслихан се сблъскват с неприятна новина. Ще успеят ли да открият Бату?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 72 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 4 юли 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Благодарение на Атила Бату е жив и си е у дома. Комисарят и Неслихан прекарват времето си заедно, между тях има очевидна симпатия, която не се харесва на Мурат. Дамла започва да се среща с непознатия, който се оказва до нея на покрива на болницата.

Мурат и Атила се карат заради Неслихан, която идва да ги раздели. По време на схватката Мурат издърпва пистолет от Атила и в борбата се чува изстрел. Неслихан е ранена.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Неджати води племенницата си в банката, за да осребри получения от Хандан чек. Човекът, който е спасил Дамла на покрива на болницата, я следи отблизо.

Дамла излиза от банката и съобщава на чичо си, че чекът не е валиден. Неджати отправя ругатни към племенницата си, като смята, че Хандан е разбрала, че Дамла я е издала на Мурат и е анулирала чека.

Неджати упреква племенницата си, че е трябвало първо да получи парите, преди да тича при Мурат. Хващайки племенницата си за ръката, Неджати се заклева, че ще я убие. Непознатият, който я е спасил, се притичва на помощ на Дамла и заявява, на Неджати, да не смее да вдигне ръка срещу жената.

Сарп предлага на Дамла да я закара и тя се съгласява. Неджати убеждава племенницата си да не прави глупости, но тя демонстративно се качва в колата на непознатия и потегля.

Сарп предлага на Дамла да изпият по едно кафе и да се разходят по крайбрежието.

Докато се разхождат по крайбрежната улица, човекът пита Дамла какво е искал чичо ѝ от нея. Дамла го уверява, че всичко е наред. Чичо ѝ е избухлив, но веднага се успокоява. Момчето забелязва, че с Дамла винаги се случва нещо, и вече се чуди какво го очаква при следващата им среща. А след това предлага да не се срещат повече случайно, а да си разменят телефонни номера. В този момент телефонът на Дамла звъни и на екрана изскача името Хандан. Дамла се взира в екрана на телефона като хипнотизирана, страхувайки се да отговори на обаждането. Сарп забелязва объркването на Дамла и се отдръпва. Дамла отговаря на обаждането:

- Какво?
- Осребри ли чека?
- Не съм го осребрила. Той не е валиден.
- Ами, без значение е. Не забравяй, че е дреболия. Ще те накарам да си платиш за това, което си направила. Много скъпо. Запомни това. - Хандан прекъсва разговора и нарежда на хората си да натоварят вещите ѝ на яхтата.

След като разговаря с Хандан, Дамла се чувства зле. Сарп, забелязвайки, че Дамла се превива като молец, тича при нея и вдига сгърченото ѝ тяло.

Нехир остава на прозореца в очакване на брат си. Шахика съветва внучката си да изчака брат си на двора. Шахика въздъхва с облекчение и казва на приятелката си, че благодарение на Бог внукът ѝ е намерен. Гюлсерен отбелязва с тъга в гласа, че единственото, което ѝ остава, е да намери убиеца на сина си. Шахика ѝ напомня, че убиецът на Корай вече е намерен. Гюлсерен признава, че е сигурна, че истинският убиец все още е на свобода. Тя не може да го обясни, но е сигурна, че не Пойраз е убил Корай. Убиецът на сина ѝ е някъде там и тя е сигурна, че ще го намери.

Неджати се оплаква на съпругата си, че са изгубили всичко, което са имали, заради Дамла. Но и това не е достатъчно, тя го оставя насред улицата и се качва в една кола с непознат мъж. Неджати обещава, че веднага щом племенницата му се върне у дома, ще ѝ поиска сметка за всичко. Сангюл отбелязва, че благодарение на Дамла Мурат е успял да открие сина си и сега им е задължен. Това означава, че той няма да ги изгони от тази къща.

Неслихан, Мурат и Бату се връщат вкъщи. Нехир не се отделя от брат си. Гюлсерен се притеснява за здравето на момчето, като смята, че то може да е вдишало дим. Неслихан успокоява Гюлсерен, че вече са показали Бату на лекар и той е добре. Атила пристига в къщата на Мурат. Шахика прегръща комисаря и му благодари, че е спасил внука ѝ, като отбелязва, че той се е втурнал в пожара, рискувайки собствения си живот. Мурата се стряска от думите на Шахика.

- Ние също щяхме да се хвърлим в огъня, за да спасим сина си, но полицията не ни позволи.

Неслихан отбелязва, че ако не е бил Атила, все още са щели да търсят Хандан. Бату признава на Атила, че и той иска да стане полицай. Мурат пита дали Хандан е бил задържан. Атила обяснява, че все още не са успели да проследят Хандан, затова е наредил на вратата на къщата им да бъде поставена охрана. Бату разказва на Атила, че е помолил майка си да му купи пистолет, но майка му не му е позволила. Атила обещава, че ще му купи каубойска шапка и те ще играят заедно в градината.

Мурат променя лицето си и съобщава на сина си, че чичо полицай има много работа и си тръгва. Атила приема намека и се отправя към вратата. Неслихан настига Атила и още веднъж му благодари за помощта.

Мурат излиза на двора и се обръща към Атила.

- Атила!
- Има ли проблем?
- Нямам никакви проблеми, освен теб.
- Е, какво да кажа? Така ще бъде и занапред.
- По дяволите, ти си истински шоумен. Да се хвърлиш пръв в огъня, да си играеш на каубой с Бату и всичко това... Неслихан е наивна, тя ти вярва, но аз не вярвам на това. Виждам много ясно какво се опитваш да постигнеш.
- Прав си. Трябва да си сляп, за да не го видиш. Всичко, което правя, е за Неслихан и не искам да го крия. По-добре свикни с това. Докато Неслихан ме иска, аз ще бъда до нея и децата.
- С кого ще бъдеш ти? С моето семейство?

Атила няма време да отговори, защото Неслихан излиза от къщата и предлага да придружи Атила до колата.

Докато Атила си тръгва, Неслихан напомня на бившия си съпруг, че Атила е спасил сина им. Мурат смята, че не Атила е този, който заслужава благодарност, а Дамла. В края на краищата тя е тази, която им е казала за Хандан. Неслихан отбелязва, че докато са преследвали Хандан, Атила вече е открил мястото, където е бил скрит Бату.

Сарп завежда Дамла в дома си и я слага на дивана. Възползвайки се от факта, че Дамла е в безсъзнание, мъжът изважда телефон от чантата ѝ и инсталира на него програма за подслушване: "Сега ще знаем всичко, което криеш". В този момент Сарп получава обаждане от Гюлсерен, който се интересува как вървят нещата. Сарп му казва, че всичко върви по план. Сега той сканира телефона на Дамла и поставя програма за подслушване.

Сарп поставя подслушвателно устройство на телефона на Дамла и го връща в чантата ѝ. Дамла отваря очи, оглежда се изненадано и пита къде се намира. Мъжът ѝ обяснява, че е припаднала и е трябвало да я заведе в дома си. Дамла става от дивана, но краката ѝ не се подчиняват. Сарп вдига момичето и очите им се срещат

В този момент телефонът на Дамла звъни. Седнала на дивана, Дамла вади телефона и вижда, че чичо ѝ се обажда. Сарп отива в кухнята, затваря вратата след себе си и слуша в слушалката за какво говори Дамла с чичо си. Неджати крещи на племенницата си, че след като не са получили парите от Хандан, той възнамерява да ги получи от Мурат. В края на краищата благодарение на нея те се събират със сина си. Дамла моли чичо си да не ходи в дома на Мурат, но Неджати казва, какво е искал, и прекъсва разговора.

По време на вечерята Сарп предлага на Дамла да остане в къщата му за през нощта. Дамла скача от масата и крещи за кого я мисли. Човекът предлага да намали тона и пояснява, че не е предлагал да отседнат при него. Той я е помолил да остане в дома му, защото знае, че се е скарала с чичо си.

- Не си ме разбрала правилно... - Момчето се приближава до Дамла, опира се на масата и поглежда Дамла в очите. - Да, ти си красива. Да, но ти не си мой тип.
- Ти също не си мой тип. Можем да бъдем само приятели. А можем ли да бъдем?
- Сигурна ли си?
- Сигурен съм. Искам да се прибера у дома.

На закуска Бату отказва да яде, като си спомня, че е изял огромен хотдог. Бату моли майка си да си спретнат парти, на което да гледат интересен филм с пуканки. Неслихан моли Айшил да направи пуканки за децата. Веднага след като Айшил отвежда децата, Мурат пита Неслихан дали ѝ липсва този живот. Неслихан признава, че много ѝ липсва. Мурат ѝ предлага да остане. За да започне живота си отначало.

- Не разбираш ли? Липсват ми времената, в които си имахме доверие един на друг. Бяхме семейство. Мъжът, в когото се влюбих, е един човек, а ти не си същият. И аз не съм същата Неслихан. Гледам те и единственото, което си спомням, е болката, която съм изпитал.
- Вече съм се променил, Неслихан. Ще направя всичко за семейството си. Ще те накарам да забравиш тази болка.

Единственото нещо, което остава същото, е любовта ми към теб. Аз съм същият човек, когото ти си обичала, Неслихан. В този момент Неслихан получава обаждане от Атила и му казва, че са успели да хванат шофьора на Хандан и са научили, че тя е избягала в чужбина. Но са успели да се сдобият със заповед за ареста ѝ и щом влезе в страната, веднага ще бъде заловена.

Неджати почуква на къщата на Мурат и забелязва, че семейството му се е събрало благодарение на племенницата му. И това добро дело им е струвало скъпо. Неджати му разказва, че са имали чек за 100 00 лири от Хандан и когато Дамла му го е предала, Хандан е анулирал чека. Неджати изисква от Мурат да им възстанови сумата, като отбелязва, че те са загубили парите заради услуга, която са му оказали, и той е длъжен да им възстанови тази загуба. Мурат гони Неджати .

Вечерта Неслихан се кани да сложи децата да спят. Бату и Нехир молят майка си да не си тръгва. Да остане с тях, за да прекарат заедно утрешния ден. Мурат отбелязва, че Неслихан може да остане в къщата, колкото дълго иска. Неслихан поглежда в съжалителните очи на децата си и се съгласява да остане с тях.

Неслихан и Атила водят децата в стаята за игра, където всички заедно се забавляват. След като изпраща децата на батута, Неслихан признава на Атила, че се радва, че Мурат е омекнал и ѝ позволява да вижда децата повече, но Неслихан не е сигурна, че Мурат може да не промени мнението си, така че тя трябва да получи попечителство над децата. Междувременно тя трябва да бъде близо до децата. Неслихан се обажда на Миге и я моли да ѝ продаде къщата, в която е живяла с Пойраз.

Сарп се обажда на Дамла и след като научава как е, ѝ съобщава, че е забравила слушалките си при него. Дамла обещава да отиде, за да си ги вземе.

Неджати настоява племенницата му да отиде и да поиска от Мурат да им възстанови чека, написан от Хандан. В крайна сметка тя го е помолила да не казва нищо на Хандан, а той е разказал всичко на Неслихан. Сега заради него те остават без пари. Дамла е сигурна, че Мурат няма да им даде парите, но възнамерява да поиска нещо друго.

Дамла отива при Мурат и го упреква, че я е накарал да загуби къщите си и няколко магазина. Но тъй като знае, че той няма да ѝ даде пари, тя го моли поне да я вземе на работа. Мурат обещава да помисли за това.

При Сарп идва леля му Гюлсерен. Сарп ѝ казва, че е направил всичко, както са се договорили. Той е проследил Дамла и е бил един от първите, които са разбрали, че тя е направила спонтанен аборт. След това я е спасил, като я е свалил от покрива. А когато са се разхождали по крайбрежието, Сарп е сложил капки в кафето ѝ, от които на Дамла ѝ е станало лошо. Благодарение на това Сарп успял да вземе телефона на Дамла, да изтегли всички данни от него и безпрепятствено да инсталира подслушвател. Гюлсерен пита племенника си дали смята, че Дамла е замесена в убийството на Корай. Сарп не смята, че Дамла може да го е направила, а и в съобщенията ѝ не е открил нищо подозрително. Но ако е така, тя непременно ще се издаде. Сега той ще знае на кого се обажда и какво говори. А също така ще може да прочете всичките ѝ съобщения. Сарп ѝ напомня, че Корай не е била просто негов братовчед. Той му е бил като брат. Затова той ще направи всичко, за да открие този, който е отнел живота на Корай

Неслихан с децата се прибира у дома. Мурат забелязва каубойска шапка на Бату и разбира, че те са прекарали времето си с Атила. Мурат моли Айшил да прибере децата, а след това казва на Неслихан, че не му харесва онзи комисар да се навърта около децата му. Дамла му напомня, че веднъж му е казала същото за Дамла. Мурат предупреждава, че ако Неслихан не се успокои, тя отново ще вижда децата, но само в дните, в които трябва. Неслихан се усмихва и отбелязва, че не много отдавна Мурат я е уверявал, че се е променил. Но щом нещо с него се обърка, веднага прибягва до шантаж.

Вечерта Атила се среща с Неслихан в новия ѝ дом. Къщата, в която е живяла с Пойраз. Атила обяснява, че Миге е взела парите за своята част от къщата и след като е подписала всички документи, е решила да напусне града заедно със сина си. Неслихан е щастлива, че вече има собствена къща и сега е още по-близо до децата си. Неслихан предлага на Атила кафе. В този момент комисарят получава обаждане от Мурат. Атила приема обаждането.

- Трябва да поговорим като мъж с мъж.
- Наистина? Добре, нека поговорим.
- Но не така. Лице в лице, ако не те е страх.
- Кажи ми къде трябва да отида.

Неслихан моли Атила да не се забърква с Мурат, защото не знае какво прави. Атила смята, че е време да изясни нещата с Мурат, и напуска къщата на Неслихан. Неслихан решава да последва Атила.

Атила пристига на брега на морето:

- Пристигнах. Да поговорим, като мъж с мъж.
- Да поговорим. Слушай, много пъти съм те предупреждавал, че децата ми... жена ми.
- Бившата ти жена.
- Да, и каква е разликата? Ами, бивша жена. Не е ли тя майката на децата ми? Ако имаш поне частица чест и достойнство...
- Успокой се.
- Ако имаше поне малко чест и достойнство, нямаше да преследваш жена, която има деца. Ти нямаш нито едно от двете.
- Ей, ти, внимавай какво говориш. Аз съм тук, аз съм пред теб. Ако искаш да се бием, готов съм. - Атила бута Мурат в гърдите. - Но ако искаш да говориш за чест, по-добре си дръж устата затворена. Пред очите ти е полицай, който живее за честта и достойнството си, Ясно?
- Разчиташ на това. - Мурат с ловко движение на ръката си изважда пистолет изпод якето на Атила.

Атила се опитва да отнеме пистолета от Мурат. В този момент на кея пристига Неслихан. Неслихан се приближава до Мурат и Атила и ги призовава да се успокоят. Мурат не дава пистолета. В борбата се чува изстрел.

Атила поглежда към Мурат и след това бавно обръща глава към Неслихан.

Атила и Мурат виждат как Неслихан се държи за корема и е застинала на място. Неслихан сваля ръката си от стомаха и двамата виждат, че тя е покрита с кръв.

Неслихан бавно се свлича на земята. Мурат захвърля пистолета настрани и изкрещява името на бившата си жена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 74 (ФИНАЛ) : Мурат гони Дамла, а Неслихан я приютява в дома си!

„Доброта“, еп.73: Атила и Неслихан имат план как да вземат децата от Мурат

„Доброта“, еп. 71: : Хандан е решена да накара Неслихан да страда!

„Доброта“, еп.70 : Дамла губи бебето и иска да се самоубие – какво ще се случи..

„Доброта“, еп. 69 : Шахика е против Неслихан да се омъжи за Атила!