Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 42 : Ще се отърве ли Дамла от Мурат? – какво ще се случи…

Добави коментар

Неслихан възнамерява да разкаже на Порзай всичко за Дамла, но Дамла е хитра и държи коз в ръцете си, изпращайки на Нехир и Бату ужасен подарък. Междувременно Дамла отива на среща с Мурат, за да му даде парите, като преди това е уведомила Атила. Разберете още какво ще се случи в епизод 42 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 23 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 41 на турския сериал „Доброта“ Синът на Пойраз бяга от къщи и се обажда на Неслихан. Момчето я моли да не го изоставя и да продължи да учи с него. Междувременно Пойраз разговаря с Атила, който му казва, че Неслихан е била оклеветена и затова се е озовала в затвора. Мурат заплашва, че ще убие Дамла, ако тя не му даде парите.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 42 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 23 април 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Неслихан възнамерява да разкаже на Порзай всичко за Дамла, но Дамла е хитра и държи коз в ръцете си, изпращайки на Нехир и Бату ужасен подарък.

Междувременно Дамла отива на среща с Мурат, за да му даде парите, като преди това е уведомила Атила.

Атила устройва засада, но Мурат успява да избяга. По време на преследването полицейската кола с Атила претърпява инцидент.

Новата приятелка на Мурат също инцидент. Мурат я води в същата болница, където лежи Атила.

Пойраз също идва там с Неслихан и децата ѝ, защото Нехир се чувства зле заради ужасният подарък на Дамла.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Дамла излиза от участъка и със самодоволство казва на Неджати, че е решила всичко. Полицията ще хване Мурат и той ще си получи заслуженото, също като Неслихан.

Дамла се качва в колата. Неджати се чуди къде отиват. Дамла отговаря замислено, че в момента я интересуват Неслихан и Пойраз. Те не могат да бъдат оставени заедно, но от полицията са ѝ казали да си остане вкъщи. Дамла решава да се прибере вкъщи, но преди това да изпрати на Неслихан един „подарък“.

Мелис се оплаква на Селим, че ѝ е скучно в тази къща. Мурат уверява любимата си, че когато се роди бебето им, тя няма да скучае. Мурат съобщава, че скоро ще заминат за чужбина и там ще отгледат детето си. Мурат ентусиазирано казва, че вече обича това дете.

Балкан пристига при Мурат и му съобщава, че е разрешил въпроса с мотора. Той е пред вратата.

Неслихан пристига в къщата на Пойраз и моли да поговорят с Пойраз, преди да започне урока с Дениз. Дамла се обажда на Пойраз и научава, че учителката вече е пристигнала.

Прекратявайки разговора, Дамла казва на чичо си, че Неслихан вече е в дома на Пойраз и със сигурност ще му разкаже всичко. Неджати не разбира защо Дамла е толкова притеснена за Пойраз, след като е следена от Мурат. В този момент на телефона на Дамла звъни непознат номер. Дамла разбира, че това е Мурат, и с треперещи ръце отговаря на обаждането.

- Намери ли парите?
- Да... Ще ги намеря. Трябва ми още време.
- Няма да ти дам повече време. Занесете парите на адреса, който ти дам.
- Добре. - Дамла записва адреса и обещава да бъде там след час.

Неджати съветва Дамла да се обади в полицията. Междувременно Мурат нарежда на Балкан да отиде до къщата на Дамла и да я проследи. Главното е да се увери, че тя не го е подставила.

Пойраз признава на Неслихан, че за първи път от много време насам вижда сина си усмихнат. Пойраз предпазливо пита Неслихан какво се е случило с нея. Тя е доста по-различна от предишните възпитатели: различни маниери, различно поведение. Пойраз признава, че комисар Атила му е казал, че тя е загубила фирмата си, парите си, имуществото си. Но как е могло да се случи това?

- Точно за това исках да поговоря с вас. Има една жена. Тя съсипа живота на всички ни. - Неслихан няма време да довърши, тъй като Хандан моли сина си да дойде при нея.

Балкан се обажда на Мурат и му казва, че Дамла е напуснала къщата. Мурат нарежда да държи Дамла под око и когато се увери, че Дамла не е заложила капан, ще отиде на посоченото място.

Неслихан влиза в къщата и чува как Пойраз говори с адвоката си по телефона. Пойраз уверява събеседника, че не забранява на сина си да се вижда с майка си. Самият Дениз не иска да вижда майка си. Пойраз предупреждава, че ако бившата му съпруга отново даде интервю за него и Дениз, той ще я съди.

След като прекратява разговора, Пойраз се обръща и вижда Неслихан. Неслихан обяснява, че той е изчезнал за дълго време и тя е решила, че е време да отиде да се занимава с Дениз. Пойраз не може да каже нищо. Неслихан го пита дали всичко е наред. Пойраз ѝ казва, че Дамла му е казала, че той не познава жените и изглежда, че е права. Той не е подозирал, че бившата му съпруга може да направи това с него. Пойраз се извинява и предлага на Неслихан да продължат разговора си. Неслихан сяда срещу Пойраз:

- Г-н Пойраз, не мисля, че сега е подходящият момент, но.... Дамла ви е казала, че нямате никакви познания за жените, и мисля, че е права. Защото тя ви лъже.

Балкан се обажда на Мурат и му казва, че Дамла е на път. Не е спряла никъде по пътя и полицията не я следи. Балкан си мисли, че Дамла не възнамерява да го натопи.

Дамла тръгва към парка с чанта в ръце, уплашена. Атила се обажда на Дамла и я моли да се успокои. Атила обяснява, че паркът е пълен с техни хора в цивилни дрехи. Бездомникът на пейката, продавачът на балони и продавачът на багети са техни хора. Атила я уверява, че е в безопасност.

Мурат пристига в парка и се оглежда внимателно.

Атила забелязва черен мотоциклет и разбира, че това е Мурат. Атила нарежда на всички да останат на място.

Мурат бавно върви към Дамла, но не забравя да се огледа. Дамла нагласява слушалката в ухото си. Мурат забелязва, че продавачите на балони и багети също трескаво нагласят слушалките си и дори един бездомник посяга към ухото си. Мурат се досеща, че това са ченгетата, и побягва към мотора. Полицаите не успяват да хванат Мурат. Кадир и Атила в една кола се втурват в преследване на Мурат. Мурат се втурва с мотоциклета си по тротоара, сред хората. Кадир, опитвайки се да избегне един камион, се блъска в бордюра. Атила удря главата си и губи съзнание.

Куриер пристига в дома на Неслихан. Нехир решава да не буди баба си и сама отваря вратата. Куриерът връчва на момичето голяма кутия с подаръци и си тръгва. След като се отдалечава от къщата, куриерът се обажда на Неджати и му съобщава, че е доставил пратката на място. Пред къщата обаче стоят полицаи, но те не подозират нищо.

Нехир се обажда на брат си и посочва пратката. Децата решават, че баща им е изпратил подарък, и с радост го отварят.

Вътре има стърготини. Децата с радост хвърлят стърготините във въздуха. Нехир поглежда дълбоко в кутията и в очите ѝ се чете ужас. На дъното на кутията лежи кукла с нож в гърдите. Нехир си спомня, че е намерила Дамла в стаята на родителите си с нож в корема.

Нехир се навежда назад и припада. Бату истерично вика баба си. Шахика се събужда от писъка на внука си, тича в антрето и намира внучката си в безсъзнание.

Неслихан няма време да каже на Пойраз за Дамла, тъй като Шахика ѝ се обажда и ѝ казва, че Нехир е припаднала.

Дамла се прибира вкъщи и казва на чичо си, че полицията не е успяла да залови Мурат. Той е избягал. Неджати крещи на племенницата си, че сега тя е обречена.

Мурат ще я удуши при първия удобен случай.

Неджати казва на племенницата си, че е направил всичко, както тя е поискала, и е доставил пакета в дома на Неслихан.

Дамла се обажда на Пойраз и научава, че дъщерята на учителката на Неслихан е припаднала и те са на път към дома ѝ. Айшил, който стои пред вратата, чува разговора на Дамла с чичо ѝ. Чувайки, че Нехир е припаднала, Айшил изтича в хола и пита какво е станало с момичето. Дамла разбира, че Айшил ги е подслушвал.

Пойраз докарва Неслихан у дома ù. Еда, забелязвайки, че Неслихан е пристигнала със скъпа кола, уверява майка си, че все още не знаят кого са пуснали в дома си. Тази Неслихан е вдовица и кара скъпа кола с личен шофьор.

Неслихан се прибира вкъщи и уверява дъщеря си, че тази пратка им е изпратена по погрешка. Наближава Хелоуин и хората си поръчват страшни играчки. Колкото по-страшни са играчките, толкова по-интересни са те.

Дамла кара Айшил да се обади на Неслихан. Като пуска телефона на високоговорител, Дамла предава слушалката на Айшил. Неслихан отговаря на обаждането.

Айшил казва на Неслихан, че г-жа Дамла я предупреждава, че ако каже нещо на г-н Пойраз, децата ѝ ще видят по-лоша кукла.

Неслихан моли Айшил да каже на госпожата, че сега със сигурност ще разкаже всичко.

Неслихан се отказва от предизвикателството.

Айшил уверява Дамла, че Неслихан не говори с нея, заради това, че работи в къщата.

Мурат пристига в селската къща и моли Мелис да му донесе чай. Момичето се взира втренчено в любимия си. Мурат не разбира какво се е случило. Мелис хвърля истинската лична карта на Мурат и настоява да ѝ каже кой е той. Селим или Мурат Юджитой. Мурат се кълне в любов на момичето и че е щял да ѝ разкаже всичко. Мурат се опитва да прегърне Мелис, но момичето се отдръпва и гърбът ѝ се удря в стената. Остра болка пронизва долната част на корема ѝ. Мурат вижда алена струйка кръв, която се стича по краката на Мелис.

Еда е възмутена, че Неслихан води неизвестни хора в дома им, и решава да се обади на брат си.

Кадир от телефона на Атила отговаря на обаждането и казва на Еда, че са имали инцидент и Атила сега е в безсъзнание в болницата.

Неслихан решава да заведе Нехир на лекар. Бату тръгва с майка си и сестра си. Шахика иска да отиде с дъщеря си, за да се погрижи за внука си, но Пойраз уверява, че ще бъде там, за да помогне. Неслихан и децата ѝ напускат къщата. В този момент от къщата излизат Еда и Фераджа. Еда крещи на Неслихан, че за пореден път им е създала неприятности. Неслихан объркано моли Пойраз да заведе децата до колата, а след това се обръща към Еда и я моли да обясни какво се е случило. Еда крещи, че докато тя води любовниците до къщата, брат ѝ се бори за живота си. Той е претърпял инцидент, докато се е опитвал да хване съпруга ѝ Мурат. Ферайя се извинява на Неслихан за поведението на дъщеря си.

Веднага след като Еда и Ферйя си тръгват, Шахика се оплаква, че няма да остане и минута в тази къща. Неслихан моли майка си да се успокои и обещава да измисли нещо.

Атила идва в съзнание. Неслихан се обажда на Атила и го пита как е. Атила уверява, че е добре. Не е бил с предпазен колан и затова си е ударил силно главата. Атила се извинява на Неслихан, че не са успели да хванат Мурат. Неслихан я уверява, че важното е, че той е добре. Пойраз следи Неслихан отблизо.

Мурат завежда Мелис в болницата. Момичето е откарано за ултразвук. Неслихан пристига в същата болница. Докато преглеждат Нехир, Пойраз решава да отвлече вниманието на Бату и го отвежда до автоматите за сладкиши.

Шахика се обажда на Карай и му казва, че от деня, в който са се преместили в тази къща, нямат нито един спокоен ден. Шахика моли Карай да дойде и да ѝ помогне да убеди Неслихан да се премести в неговата къща.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!