Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп. 40 : Дамла заплашва Неслихан! – какво ще се случи…

Добави коментар

Дамла заплашва Неслихан, че ще нарани децата ѝ, ако каже на Пойраз коя е тя. Пойраз гони Неслихан от дома си, след като тя му признава, че е била в затвора. Синът на Пойраз изчезва. Разберете още какво ще се случи в епизод 40 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 21 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 39 на турския сериал „Доброта“ Дамла е решена да спечели доверието на Пойраз, но появата на Неслихан я изненадва. Дамла разкрива пред Пойраз, че Неслихан е опасна жена. Неслихан се опитва да предупреди Пойраз за Дамла. Гизем съобщава на Шахика, че Дамла е купила дял от Аргунхолдинг.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 40 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате от 21:30 часа всяка делнична вечер по bTV Story.

Дамла заплашва Неслихан, че ще нарани децата ѝ, ако каже на Пойраз коя е тя. Чичото на Дамла предупреждава Дамла да остави Неслихан на мира.

Мелис и Мурат се преместват в нова къща.

Мурат е решен да си върне парите, които Дамла е откраднала от него.

Пойраз гони Неслихан от дома си, след като тя му признава, че е била в затвора.

Неслихан се опитва да се справи с трудностите.

Пойраз и Дамла отиват на ресторанта, а там неочаквано се появява Корай. Ще разкрие ли Пойраз истината за Дамла?

Дениз, синът на Пойраз изчезва.

Всичко за турския сериал „Доброта“
„Доброта“, еп.41:  Пойраз се извинява на Неслихан! Мурат заплашва  Дамла!

Вижте повече

„Доброта“, еп.41: Пойраз се извинява на Неслихан! Мурат заплашва Дамла!

Синът на Пойраз бяга от къщи и се обажда на Неслихан. Момчето я моли да не го изоставя и да продължи да учи с него. Междувременно...

Гелюл дава адреса на Дамла на Неслихан и адреса на училището, в което учат Нехир и Бату. Момичето обяснява, че децата ще приключат училището си след половин час.

В същото време Неслихан се приготвя да отиде и вземе децата от училище. В това време Дамла пристига в училището и се среща с Бату. Дамла уверява момчето, че много са ѝ липсвали, и пита къде е Нехир. Бату ѝ казва, че сестра ѝ ще излезе малко по-късно. Неслихан идва в училището и вижда Дамла до сина си. Като отвежда Бату настрана, Неслихан се приближава до Дамла и иска обяснение какво прави в училището на децата си.

- Честно казано, аз самата не знам. Мислех, че няма да ме пуснат, но влязох съвсем спокойно, както виждаш. Ако не беше дошла например, щях да отведа Бату.
- Толкова ли си глупава, че смееш да ме заплашваш?
- Да, смея. Правилата се промениха, госпожо Неслихан. Сега е мой ред да командвам и да заплашвам.
- Дамла, не се опитвай да правиш нищо. Не ме ядосвай и се махай оттук.
- Знам защо дойде при Пойраз. Ако му кажеш нещо, ще съжаляваш. Помисли за дечицата си.
- Какво можеш да направиш? Опиташ ли се да посегнеш на тях, ще ти счупя тази ръка, чуваш ли ме, или ще те убия.
- Слушай, по-добре спри да ме заплашваш, че ще ме убиеш. Ти и съпругът ти вече опитахте, но не се получи. Аз имам девет живота.
- А ти се страхуваш. Дааа, уплашена си до смърт, че ще отида при Пойраз и ще му кажа коя си. Слушай, стой настрана от нас. Вече нямам какво да губя в този живот. Живея заради децата си. Ако продължаваш да ги нападаш, кълна ти се, нищо не може да те спаси.
- Ето за какво говоря. Всичко, което ти остава, са децата ти. Помислете за тях. Или ще ги загубиш.
- Махай се оттук.

Дамла се връща в колата. Неджати пита племенницата си какво е казала на Неслихан. Дамла не иска да говори по темата. Неджати моли племенницата си да остави Неслихан на мира и ѝ напомня, че тя все още е жива благодарение на тази жена. Тя е тази, която го е повикала в болницата, когато Мурат е искал да я удуши. Неджати моли Дамла да остави Неслихан намира.

Неслихан завежда децата вкъщи и вижда, че обувката на Бату е скъсана. Неслихан изважда обувките, които са успели да вземат от къщата си, но всички обувки са малки. Неслихан обува обувките на Нехир на сина си, но те са твърде големи за него. Нехир упреква майка си, че не могат да си позволят да купят обувки дори за себе си, и я моли да се обади на баща ѝ, за да им даде пари. Неслихан обяснява на дъщеря си, че не може да се свърже с баща им. Нехир решава, че майка ѝ я лъже, и пита защо Дамла е дошла в тяхното училище. Шахика не разбира какво трябва да прави Дамла в училището на децата. Неслихан изпада в истерия:

- Не знам. Не знам с какво да купя хранителни продукти за къщата, не знам с какво да купя обувки на Бату. Защо Дамла е дошла на училище, това също не знам. Нищо не знам.

Бату се притиска към майка си и я моли да не плаче, като я уверява, че ще носи скъсаните обувки. Нехир също се гушка в майка си. Шахика поглежда дъщеря си със съчувствие.

Мелис казва на Мурат, че тази къща не ѝ харесва. Тя е в средата на нищото и е много далеч от центъра. Мелис признава на Мурат, че се чувства така, сякаш бяга от нещо. Мурат обещава, че когато му дойде времето, ще ѝ разкаже всичко, а междувременно я съветва да мисли за бебето им. Мелис притиска ръка към корема си и казва, че първо трябва да отиде в болницата, за да потвърди бременността си.

Балкан пристига в дома на Мурат и му предава новите документи. Мурат смята, че е време да върне парите, които Дамла е откраднала от него. Добре, че са имали време да прехвърлят част от тези пари в чужди сметки, иначе щяха да останат без пари. Балкан казва, че Дамла е купила дял от компанията и днес е присъствала на заседанието на борда на директорите. Мурат се възмущава, че Дамла се опитва да живее неговия живот, със собствените му пари. Балкан също така му казва, че Дамла се среща с някакъв бизнесмен на име Пойраз и живее в тяхната къща, докато Неслихан, заедно с децата си и г-жа Шахика, живее в беден квартал. Мурат се радва, че Неслихан и Шахика страдат, единственото, за което съжалява, са децата.

Пойраз и Дамла пристигат в кафенето. Дамла поглежда към вратата и лицето ѝ се променя. Карай влиза в заведението в компанията на мъж и жена. Мъжът, който влиза, се оказва приятел на Пойраз. След като поздравява приятеля си, Пойраз ги запознава с Дамла. Дамла, с напрегната усмивка на лицето, протяга ръка на всеки от тях и ги уверява, че й е приятно да се запознае с тях. Когато идва ред на Карай, Дамла също протяга ръка и казва, че се радва да се запознае с него.

Карай забелязва това:

- А ние вече се познаваме с г-жа Дамла. - Дамла поглежда объркано към Пойраз, а след това уплашено към Карай. Пойраз пита Карай дали се е запознал с госпожа Дамла. Карай измества погледа си към Дамла. - Дамла... Тя е моя бивша пациентка.
- Какво ще кажете за лекарската тайна, господин Карай. - Дамла се смее нервно.
- Вие вече не сте моя пациентка, госпожо Дамла. Няма какво да крием... или има?
- Вие сте такъв шегаджия.

Карай и приятелите му сядат на съседната маса. Карай дискретно прави снимка на Дамла и Пойраз на телефона си.

Дамла се опитва да се обясни на Пойраз, но той я уверява, че не е нужно да обяснява нищо. Всеки има трудни моменти в живота и г-н Карай не е трябвало да го споменава.

На телефона на Неслихан идва съобщение от Карай: „Всеки продължава живота си, Неслихан. А ти не ми позволяваш да ти помогна. Опитваш се да живееш живот, който не подхожда нито на теб, нито на децата, обричайки се на бедност и отчаяние. Недей, моля те.“ Към съобщението е приложена снимка, на която Дамла се усмихва и вечеря с Пойраз.

Шахика, опитвайки се да намери дистанционното на телевизора, намира сватбената снимка на Атила. Шахика подава снимката на Неслихан и обяснява, че комисарят е бил женен. Неслихан смята, че това не е тяхна работа. В този момент на вратата се звъни. Неслихан отваря вратата и вижда Атила на прага. Атила забелязва снимката си в ръцете на Неслихан. Неслихан обяснява, че са търсили дистанционното и случайно са се натъкнали на него. Неслихан дава на комисаря своята снимка.

Атила му разказва, че със съпругата му са работили на едно и също място и един ден са отишли заедно за поредната операция, при която тя е била убита. Атила дискретно избърсва сълза от очите си и моли Неслихан да разкаже какво се е случило в къщата на Пойраз. Неслихан разказва, че не е успяла да говори с Пойраз, тъй като той е дошъл с Дамла. Неслихан разказва също, че Дамла е дошла в училището и е заплашила, че ще направи нещо на децата, ако каже на Пойраз коя е тя. Шахика, която стои под прозорците, чува как дъщеря ѝ разговаря с комисаря. Неслихан признава, че е много уплашена, и пита дали Атила може да направи нещо. Атила пояснява, че не може да арестува Дамла без никаква причина.

Неслихан се връща в къщата. Шахика признава, че е чула всичко, и настоява дъщеря ѝ да ѝ разкаже всичко. Неслихан признава, че е видяла Мурат на маскарада. А парите от Италия, са били откраднати от Мурат от Дамла и сега тя предполага, че Мурат преследва Дамла и се крие от полицията. Атила се опитва да го проследи. Освен това Неслихан разкрива, че Дамла е купила къщата им.

Мурат пристига в къщата, в която е живял с Неслихан, и вижда Дамла да се прибира с Пойраз. Мурат решава засега да не се намесва.

Дамла пита Пойраз дали е разговарял с учителката Неслихан. Пойраз обяснява, че все още не е имал време, но че утре ще се срещне с нея. Дамла не разбира защо е поканил в дома си човек, който може да нападне друг човек с нож. Пойраз обяснява, че Дениз е харесала учителката и иска да я изслуша лично. Айшил, който е подслушал разговора между Дамла и Пойраз, се обажда на Неслихан и ѝ казва, че Дамла не е сама в къщата, а с мъж и че той също е преспал миналата нощ.

Когато Дамла се събужда на сутринта, тя вижда, че Пойраз не е наоколо. Дамла се обажда на Пойраз и научава, че той се е събудил рано и се е прибрал вкъщи. Пойраз обяснява, че се готви за среща с учителката Неслихан. Дамла предупреждава любовника си, че Неслихан сигурно я е разпознал и може да я наклевети, само за да се добере до работното си място. Дамла моли Пойраз да не вярва на тази жена и да бъде по-внимателен с нея.

Неслихан пристига в дома на Пойраз. Прислужницата оставя Неслихан на прага на къщата и отива да доведе г-н Пойраз. Дениз тича при новата си учителка и я прегръща. Хандан упреква прислужницата, че е задържала г-жа Неслихан на прага. Пойраз излиза, за да види госта, и обяснява на майка си, че именно той е наредил Неслихан да не бъде допускана в къщата. Прегръщайки сина си, Пойраз се обръща към Неслихан:

- Г-жо Неслихан, ще ви задам само един въпрос. Моля, отговорете с „да“ или „не“. Не искам да чувам нищо друго. Току-що ли излязохте от затвора?
- Г-н Пойраз.
- Да или не, заповядайте.
- Да.
- Виждаш ли, мамо. Виж кого пуснахме в къщата. На кого сме поверили детето. - Денис влиза в къщата. Хандан тръгва след внука си.
- Слушайте, не знам какво ви е казала Дамла... Просто исках да поговоря с васза Дамла.
- Благодаря ти. Предпочитам сам да се запозная с Дамла.
- Моля ви, не ме съдете по това, което казват другите хора. Ако ми дадете шанса, който сте дали на нея.
- Г-жо Неслихан. Нямаме какво да обсъждаме. Моля ви да напуснете тази къща.

Без да желае да слуша извиненията на Неслихан, Пойраз влиза в къщата и затваря вратата след себе си. Неслихан е принудена да си тръгне.

Неслихан пристига на участъка и казва на Атила, че Пойраз я е изгонил. Дамла му е казала, че тя е била в затвора и той я е изгонил. Неслихан не осъзнава как може да продължи да живее живота си, опетнен от тази клевета. Атила обещава, че ще намерят Мурат и ще могат да докажат невинността ѝ.

Хандан носи обяд в стаята на Дениз, но тя е празна. След като претърсва къщата и градината, Хандан разбира, че Дениз не може да бъде открита никъде. Хандан се обажда на Пойраз и ѝ казва, че Дениз е изчезнала.

Шахика се обажда на Гизем и я моли да ѝ докладва за всичко, което се случва във фирмата. Бату дърпа баба си за полите на роклята и казва, че е гладен. Шахика ѝ казва, че е приготвила супа от кисело мляко за тях. Нехир крещи на баба си. Шахика тича в кухнята и вижда, че супата ѝ с кисело мляко е „избягала“. След като извежда внуците си от кухнята, Шахика плаче над празната тенджера.

Атила довежда Неслихан у дома. Неслихан няма време да отвори вратата, преди Бату да изтича при нея и да ѝ каже, че супата на баба ѝ е „избягала“. Баба му е казала, че вкъщи няма повече храна и че е много гладна. Атила чува думите на момчето. Неслихан влиза в къщата и намира майка си разплакана. Неслихан избърсва сълзите на майката и я уверява, че няма нужда да плаче заради някаква супа. Шахика ѝ напомня, че имат много поводи да плачат. Супата е била последната капка. Неслихан гушка майка си и я моли да се съвземе. След като извежда майка си от кухнята, Неслихан уморено опира глава в стената, без да може да сдържи сълзите си.

Атила влиза в кухнята и пита майка си какво ще вечерят. Фераджа му казва, че е приготвила супа от леща и долма. Атила моли да сложи настрана половината от нея. Еда поглежда недоволно брат си, разбирайки, че той ще занесе храната им на своите гости.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!