ТВ анонси Discovery Channels

Discovery Channel открива сезона на златото с новия пети сезон на поредицата „Треска за злато”

Добави коментар

Discovery Channel представя най-разнообразния и вълнуващ досега „Сезон на златото” с нови епизоди на най-добрите поредици, посветени на търсенето на благородния метал.

Премиерният пети сезон на „Треска за злато” ще изненада зрителите с мащабни промени. В поредицата се включват нови миньори, проявяват се нови амбиции и навлизат нови начини за добиване на злато. Рискът никога не е бил по-висок, но дали ще доведе до желаната печалба?

Предстои да разберем от новия сезон на „Треска за злато”, който стартира на 2-и февруари, понеделник, от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Треска за злато

Един от най-амбициозните миньори в поредицата, Паркър Шнабел, отново се впуска в безмилостно търсене на големи количества от благородния метал.

Треска за злато

20-годишният младеж си  поставя безпрецедентно висока цел - да удвои добива си спрямо миналия сезон до две хиляди унции, които могат да му донесат 2,5 милиона долара. Паркър инвестира всичко в търсенето на злато и очаква още повече от хората си. Той също успява да привлече един от механиците от екипа на Тод Хофман. Самият Тод отново е на изходна позиция. Помощникът му Дейв го изоставя, за да работи с легендите Фреди и Дерек Додж. Миньорът е почти разорен, след като губи земята си, повечето си пари и още членове на екипа. Най-лошото обаче е, че е загубил достойнството си. Мечтата му да намери злато в джунглата почти го е съсипала. Дали ще успее да се изправи на крака или това ще е сезонът, в който ще се откаже завинаги?

Треска за злато

От премиерните епизоди разбираме как новите попълнения сред миньорите ще се повлияят на работната атмосфера. Тони Бийтс ще купи багер за добиване на злато на 75 години, но дали това е добро решение? Ще научим как разореният Тод Хофман ще се съвземе след тежката загуба в миналия сезон и дали купуването на нова екипировка ще му струва прекалено скъпо. Златната треска много често носи голямо разочарование на миньорите, но дали този път ще им донесе и желаната печалба?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Треска за злато , Сезон на златото

“Треска за злато“ се завръща с изцяло нов сезон

Хитовата поредица „Треска за злато“ се завръща по Discovery Channel

Премиерният 6-и сезон на „Треска за злато“ на 5-и януари от 21:00 ч.