ТВ анонси Discovery Channels

Премиерният 6-и сезон на „Треска за злато“ на 5-и януари от 21:00 ч.

Добави коментар

„Треска за злато“, едно от най-популярните предавания на Discovery Channel, се завръща с нов шести сезон

Миналата година Тод Хофман преодоля много трудности и успя да извади екипа си от почти сигурен банкрут. В новия шести сезон на „Треска за злато“, който започва на 5-и януари от 21:00 ч., той може да се похвали с богата на залежи от злато земя, още по-сплотен екип и с възможността да продължи серията си от успехи. Тод обаче е голям мечтател и тази година дори екипът му е изумен от смайващата цел, която той си поставя за сезона. За пръв път Тод ще има на разположение три поколения от фамилията Хофман, които ще работят с него по поставената цел. Сред работниците е и Хънтър, неговият 16-годишен син, който продължава семейната традиция. Единственото препятствие по пътя на Тод може да се окаже неговото его.

Треска за злато

Междувременно Паркър Шнабел може да се похвали с голяма печалба. В миналия сезон той доби безпрецедентно количество злато на стойност 3 милиона щатски долара. То имаше и своята цена, защото изтощи до краен предел екипа му и мнозина се съмняваха, че някога отново ще работят под ръководството на младия миньор. Паркър, който тази година навършва 21 години, разбира по трудния начин, че един сезон на добив на злато няма нищо общо със следващия. Шнабел  е принуден да използва всяко знание, което любимият му дядо Джон му е дал, за да предотврати  катастрофален сезон. Паркър трябва да постигне повече от това да открие много злато през този сезон – той трябва да се научи да бъде успешен лидер.

Треска за злато

Тони Бийтс, известен под прякора „Викингът“, е легенда от Клондайк. Когато зимата настъпи в края на миналия сезон, Тони бе решен да съживи неговата 75-годишна драга за добив на самородно злато на стойност няколко милиона долара. Тази година той най-накрая ще използва машината, която не е работила в последните 30 години, за да добива благородния метал. Драгата трябва да започне да избива парите си, но повече от всичко – той иска да затвори устите на скептиците, които твърдят, че е луд, защото добива злато по старомодния начин. В шестия сезон всеки от участниците дава всичко от себе си, защото златодобива в Клондайк все повече се превръща в семеен бизнес. Могат ли Бийтс, първото семейство, което добива злато от Юкон, да съживят стария начин за извличане на злато от земята или пък мащабното копаене ще се превърне в гигантска яма за пари? Тони е решен да докаже, че миньорите от миналото са използвали правилния метод и че използването на драгите е бъдещето на златодобива в Клондайк. 

Треска за злато

Сезон 6 на „Треска за злато“ е изпълнен с шокиращи обрати и много повече злато, отколкото миньорите ни са виждали досега.  Въпросът е кой ще вземе всичко. Гледайте „Треска за злато“, за да станете свидетели на целия драматизъм, в който ще ни потопи едно от най-популярните предавания на  Discovery Channel.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Треска за злато

“Треска за злато“ се завръща с изцяло нов сезон

Хитовата поредица „Треска за злато“ се завръща по Discovery Channel

Discovery Channel открива сезона на златото с новия пети сезон на поредицата „Треска за злато”