Архив Горещо

Д-р Емилова в „Горещо”: Гладни и... здрави?

Добави коментар

„Горещо” е д-р Емилова – много обичана от едни и много критикувана от други - която коментира най-популярните методи за пречистване и отслабване...
26 май, събота от 22:10 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е д-р Емилова – много обичана от едни и много критикувана от други - която коментира най-популярните методи за пречистване и отслабване и разказва за гладуването като начин за лечение и намаляване на теглото.

Д-р Емилова в „Горещо”: Гладни и... здрави?

“Лечебно гладуване имаме тогава, когато пием течности или дъвчем някаква храна, която не изисква енергия за храносмилане... Много съм горда, че една българка е измислила най-лесната система. Това е Лидия Ковачева, която е създала прекрасната система на лечебно гладуване с плодове, билков чай и мед. Плодовете са единствените храни, които можем да дъвчем, но които не изискват енергия за храносмилане...” – разказва д-р Емилова. Тя си припомня срещите с Лидия Ковачева и разказва как тя я излекувала и променила живота й.

“Сега много хора отслабнаха, правейки диетата на Дюкан – много меса, много салами, много сирена и т.н. Скоро толкова много хора ще измрат заради това, че са правили това дълго време...”
– прогнозира д-р Емилова и разкрива какви са последиците от консумирането единствено на животински продукти.

Тя говори за известните си пациентки Глория и Марта Вачкова, р
азказва интересни случаи от практиката си и дава полезни и практични съвети за това как да се храним без да разболяваме организма си.

Как да се избавим от нитратите? Как да намерим добрата храна, която да не ни разболява? Кога една кокошка е “щастлива” и доколко можем да вярваме на биохраните?
Траяна.

Тази събота в “Горещо” става горещо с една от най-сексапилните певиците в попфолка Траяна. Тя коментира слуховете около себе си и признава, че съжалява за приключилата си връзка с виден български икономист. Траяна говори и за най-тежкия период в живота си след смъртта на майка си.

„Горещо”, събота, 26 май 2012г., 22:10 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“