Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 4 ноември 2021 по bTV.

© ARD

Докато Мели все пак не губи надежда да спечели сърцето на Андре, той трябва да си търси нов помощник в кабинета на кмета. Беатрис вижда шанс да нанесе още един удар на Андре и да направи разрив между Вернер и брат му. Тя също така иска да покаже на Фридрих, че все още е идеалната съпруга за него.

Дезире, която изразява открито гнева си към Клара само пред майка си, решава да предприеме преки действия срещу нея. Дезире все още е раздразнена от предложението на Беатрис да преосмисли бременността си. Вместо това тя обмисля как може да сватоса Клара и Дейвид. Дезире разговаря с Касандра Крон за възможностите на Клара в модната индустрия. Клара разказва на Адриан за срещата си с дизайнерката Касандра Крон.

Тина отказва съвета на Оскар да си вземе няколко дни отпуск от работа. Вместо това тя е сигурна, че като работи повече нощни смени, ще успее да балансира между работата си във "Фюрстенхоф" и пайовете. Тина бързо осъзнава, че е поела твърде много работа.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 38 сезон 12 какво ще се случи?