Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 38 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 29 октомври 2021 по bTV.

Адриан и Дезире отново се сдобряват. Клара е изненадана от това, че Дезире очевидно използва любовното ѝ писмо до Адриан, за да отправи емоционален призив към него. Докато Адриан е готов да даде още един шанс на Дезире, Клара обмисля възможностите си. В края на краищата, ако писмото на Дезире е случайно и не е провокирано от нейното, тя ще ѝ признае без причина, че е тайно влюбена в Адриан. Адриан разказва на Дезире за майка си и брат си, които са изчезнали безследно.

Мели е застигната от миналото си: Мартин фон Лютцов, чийто баща я е обгрижвал до смъртта си, идва на гости във "Фюрстенхоф". Той се интересува от планирания от Вернер турнир по голф и възнамерява да го финансира. Мартин и Мели имат неприятна среща, по време на която Мартин се възползва от случая, за да я оклевети.

Тъй като Тина и Оскар не са в състояние да задържат бракониера, Оскар решава сам да накаже нарушителя. Той става част от неприятно недоразумение, при което той смята Дейвид за партньор на бракониера.

Беатрис се опитва да се изправи, когато отново усеща чувство в краката си. Тя обаче губи равновесие и пада на земята. Мели предупреждава Беатрис да не се подлага на такъв стрес, Беатрис премълчава факта, че нещо отново се раздвижва в краката ѝ. Но тя не може да заблуди сина си Дейвид по този начин. Беатрис съветва Дезире да забременее от Адриан.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?