Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 3 ноември 2021 по bTV.

© ARD

Докато Дезире осъзнава, че е отишла твърде далеч с ревнивия си изблик, Клара се бори за втори шанс с Касандра Крон. За съжаление тя хваща дизайнера в неудобен момент и получава отказ. Клара е изненадана, когато г-жа Крон пристига в студиото ѝ и се извинява за поведението си. Касандра признава потенциала ѝ, но казва, че все още не е развила собствен стил. В резултат на окуражаващите коментари Клара е изпълнена с вдъхновение и се впуска в изпълнението на задачата си.

Пайовете на Тина стават все по-популярни. Тя се чувства все по-притисната да съчетава обучението си във "Фюрстенхоф" с производството и разпространението на пайовете. Мели признава на Наташа, че се е влюбила в Андре.

Андре се забърква с Мели и прекарва една прекрасна нощ с нея, но на следващия ден му става ясно, че това е било само еднократно. Беатрис лъже Фридрих, като отрича, че отново усеща нещо в краката си. Михаел моли Андре да бъде внимателен с Мели.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 38 сезон 12 какво ще се случи?