Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 5 ноември 2021 по bTV.

Андре категорично отрича пред Вернер, че е упражнявал сексуален тормоз над Надин Албрехт. Вернер се доверява на брат си и предлага да поговори с младата жена. Малко по-късно обаче Андре е извикан в полицейския участък, защото Надин е подала жалба срещу него.

Междувременно Фридрих е притеснен за бъдещето си с Беатрис, но в крайна сметка признава чувствата си към нея. Докато Андре е загрижен за репутацията си, Фридрих предполага, че Беатрис е замесена в скандала. Беатрис признава, че е примамила Андре в капан, който в крайна сметка може да свали заклетия съперник на Фридрих - Вернер.

Дезире моли Клара да накара Дейвид да напусне апартамента си на рождения си ден, за да могат тя и Адриан да подготвят всичко за партито-изненада. Клара няма представа, че Дезире се опитва да я сватоса с брат ѝ.

Дейвид довежда Тина у дома след припадъка ѝ. Оскар, противно на опасенията на Тина, не реагира ревниво, а вместо това благодари на Дейвид за помощта му. Малко по-късно Тина получава нови поръчки за пайове. Когато тя иска отпуск от Андре, той безмилостно я изправя пред труден избор.

В куфара си Алфонс се връща от Лондон с подаръци за Хилдегард, Мели и Клара.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 38 сезон 12 какво ще се случи?