Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 1 ноември 2021 по bTV.

Дезире смята, че съветът на Беатрис да забременее от Адриан е абсурден. Майка ѝ, от друга страна, я призовава да не подценява Клара и привързаността ѝ към Адриан. В резултат на това тя в крайна сметка убеждава Дезире да помисли за бременност. Поради факта, че признава, че Клара винаги ще играе важна роля в живота на Адриан, тя накрая отхвърля предложението на Беатрис.

Мели се доверява на Андре и е много благодарна за неговата утеха и съпричастност. На следващия ден Андре наблюдава как Мели става агресивна към Мартин фон Лютцов по време на краница. Вернер се приближава до нея и я предупреждава за последствията. Мели е забележимо учудена, когато Андре свидетелства пред брат си в нейна полза.

Въпреки че Дейвид твърди, че няма нищо общо с горските капани, Оскар първоначално не му вярва. Едва когато Тина разговаря с Оскар, той оставя съперника си на мира и разбира, че вероятно става дума за недоразумение. Оскар се проваля в опита си да се извини на Дейвид.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 38 сезон 12 какво ще се случи?