Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 35 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 26 октомври 2021 по bTV.

Оскар успява да се освободи от капана, но с наранения си крак не може да слезе в долината. Телефонът му също е спрял да работи, така че той не може да се свърже с никого за помощ. Тина е много притеснена, тъй като гласовото съобщение от Оскар прекъсва внезапно. По време на пътуването си до алпийското пасище тя се натъква на Оскар, който е в лошо здравословно състояние. Тя веднага се обажда на планинската спасителна служба, но те не могат да изпратят хеликоптер поради предстояща буря. Докато Тина се опитва сама да свали температурата на Оскар, Михаел и Адриан тръгват към тях.

Клара се тревожи за здравето на майка си. На нея ѝ е трудно да не каже на Алфонс за болестта на Мели. Пренебрежителното отношение на Андре към опита на Мели да я целуне явно я разстройва. Докато Клара се грижи за майка си, Алфонс се приближава до Андре. Той иска да разбере от Андре какво изпитва към Мели. Той изразява съчувствие и ѝ се извинява. Мели се извинява на Андре за натрапчивото си поведение.

Докато Клара запазва дистанция от Дезире, Адриан отново се сближава до нея. Тя възнамерява отново да го съблазни на среща. Но Адриан я оствя, за да отиде да помогне на Оскар в планината.

След като Фридрих осигурява нов спонсор за музея в Бихлхайм, Андре се съгласява, привидно услужливо, да се изкаже в подкрепа на предстоящото състезание в местния съвет. Когато Фридрих се интересува от заседанието на местния съвет, той открива, че не е имало гласуване за състезанието. Фридрих се заклева, че ще отмъсти на Андре и Вернер.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?