Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 32 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Шарлот уволнява Пия. Вижте какво ще се случи в епизод 32 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 21 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Адриан смята, че Клара крие нещо важно от него. Клара е дълбоко наранена, когато той я обвинява, че не му има доверие. Тя намира утеха в майка си Мели, която, от друга страна, не може да разбере мълчанието на дъщеря си пред провинението на Дезире. По-късно Мели наблюдава как Дезире дискредитира дъщеря ѝ пред Адриан.

Тина е изненадана от аферата връзка на Дейвид с Пиа. Тя не може да повярва, че е сбъркала толкова много по отношение на Дейвид. Междувременно Оскар решава, че иска да си върне сърцето на Тина. Тина осъзнава колко силно е наранила чувствата му.

Шарлот е разгневена от забележката на Пиа и я уволнява. Шарлот изглежда незасегната от желанието на Пиа да повдигне обвинения срещу нея и евентуално да поиска съдебен процес. Когато Пия признава на Наташа, в качеството ѝ на съветник по трудовите въпроси, че си е измислила шамар от Шарлот, Наташа настоява тя да се извини на Шарлот.

Андре се дразни, че Фридрих иска да остави договора на кмета да изтече, за да построи там апартамент за Адриан. Вернер прозира схемата на Фридрих, за да получи подкрепата на Адриан. Но за огорчение на Фридрих, Адриан не го подкрепя в едно важно решение.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?