Актуално Какво ще се случи...

"Буря от любов", епизод 30 сезон 12 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 30 сезон 12 на немския сериал "Буря от любов", който може да гледате от 15.00 ч. на 19 октомври 2021 по bTV.

© ARD

Оскар се ядосва, че Дейвид е фалшифицирал документи, за да може сладкарницата на Тина да заработи. От друга страна, Дейвид му дава да разбере, че Тина се е променила. Оскар запазва мълчание заради Тина, което е трудно за него. Тя е нещастна, когато малко по-късно научава за нечестността на Дейвид. Тина дава ясно да се разбере на Дейвид, че трябва да я остави на мира с фалшивите си поръчки. Но тогава тя получава изненадващи поръчки от центъра за възрастни хора в Бихълхайм и отново гледа напред към бъдещето...

Шарлот първоначално отблъсква Нилс след целувката му с Пиа. Болката ѝ е осезаема, въпреки уверенията му, че целувката е била просто уловка. Нилс иска от нея доверие, докато тя се бори с емоциите си. Нилс се опитва да лиши Пия от илюзията, че могат да станат нещо повече от колеги.

Дезире се разкъсва между обвинението на Беатрис, че е преценила погрешно Люсиен, и собствените си чувства към него. Тя отказва да признае, че е загубила няколко милиона долара пред майка си. Андре се надява да използва историята на двете жени като предполагаеми спасителки на значима културна ценност в медиите, за да събере средства за своя музеен проект. Дезире и Беатрис очакват веднага да получат възнаграждение за работата си.

Гледайте немския сериал „Буря от любов“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Буря от любов

"Буря от любов", епизод 43 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 42 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 41 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 40 сезон 12 какво ще се случи?

"Буря от любов", епизод 39 сезон 12 какво ще се случи?