Актуално bTV Репортерите

bTV Репортерите: Ексклузивни кадри и записи от затвора в Бургас

Добави коментар

Ексклузивно в bTV Репортерите ще бъде излъчен и запис на разговор между надзирател и затворници, които са му платили крупна сума, за да осигури предсрочното им освобождаване.

Росен Цветков разказва „Тайни зад решетките“ тази събота в  bTV Репортерите. Филмът е продължение на на разследването на топ репортера за скандалните практики в Бургаския затвор.

„Тайни зад решетките“

Росен Цветков показва какви са каналите за наркотрафик зад решетките, кой участва в тях и дали ги покровителства ръководството на затвора. Във филма „Тайни зад решетките“ зрителите не bTV ще видят още купуват ли си лишените от свобода по-леки режими, отпуски и награди и как.

Въпреки отказът на директора на затвора да допусне екипа на bTV до нови интервюта със затворници, част от тях говорят с Росен Цветков пред камерите на мобилните си телефони.

Ексклузивно в bTV Репортерите ще бъде излъчен и запис на разговор между надзирател и затворници, които са му платили крупна сума, за да осигури предсрочното им освобождаване. Още в съботното издание на специалното предаване за журналистически разследвания - каква е равносметката и защо няма наказани след разследването на bTV от лятото, а дори се готвят повишения.

В неделя специалните пратеници на bTV Георги Тотев и Георги Кожухаров разкриват картина от кюрдския автономен регион Роджава в разкъсваната от война Сирия.

„Дневници от Роджава”

В неделното издание на bTV Репортерите, филмът „Дневници от Роджава” на журналистите Георги Тотев и Георги Кожухаров разказва за кюрдския автономен регион в разкъсваната от война Сирия. В него българските зрителите за първи път ще получат възможност да видят освободената бивша столица на Ислямска държава – Ракка – място, станало емблематично със зверствата на терористите.

„Дневници от Роджава”

Специалните пратеници на bTV остават зад фронтовите линии, където показват автентичните истории на обикновените хора, живели под управлението на ислямистите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители