Актуално Други

Боевски с интервю за TV7 от затвора

Добави коментар

Ако психиката ти е слаба, тук си свършен, споделя Боевски от затвора в Бразилия

Рубриката „Гореща точка” с Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 „Бодилник” излъчи ексклузивно единственото телевизионно интервю с Гълъбин Боевски, след ареста му с 9 кг кокаин на 26 октомври на летището в Сао Пауло. Единствено Новините на TV7 имат специален екип в Бразилия, за да отразят от мястото на събитието скандала с олимпийския шампион по вдигане на тежести. Пред топновинаря Георги Налбантов, Гълъбин Боевски разказа за деня на ареста си за времето, прекарано в затвора в Бразилия. „Ако ме освободят от затвора до два mесеца, ще спечеля медал на олимпийските игри в Лондон догодина”, зарече се Боевски.

Късно вчера прокуратурата в Сао Пауло официално повдигна обвинението си към олимпийския шампион за международен трафик на наркотици. До 10 дни адвокатите му трябва да представят тезата на защитата.
„Убеден съм за себе си, че нямам вина! Не е проблемът къде спиш. Проблемът е, когато си невинен да си на такова място”, каза Боевски в първата част от интервюто си за TV7. “Докато дъщеря ми си купуваше сладолед, дойдоха хора от полицията. Казаха ми, че кучето е надушило нещо,” обясни олимпийският шампион. „Първите 20 дни бях в шок, но след 45 дни в затвора реших да мисля по-позитивно. Видях се с адвоката и
ми стана ясно, че полицията не прави никакво разследване,” добави Боевски. „Докато имам право някъде да се разхождаш, гледам да спортувам, защото на такова място, ако не си стабилен психически, може да полудееш. Не са глупости, че спя по земята. Тук затворите са претъпкани. Нещата се случват много бавно. Дано държавата да помогне” призова Боевски.

Пълното интервю с Гълъбин Боевски за TV7 можете да гледате тук. За твърденията, че наркокартел го е осъдил на смърт, за бизнеса му и версиите около случая – очаквайте утре втората част от интервюто с шампиона по вдигане на тежести.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Николай Бареков

Росен Петров: Ставам член на „България без цензура“

Николай Бареков и Ани Салич са новите ТВ любимци

Ива Николова сменя Бареков в "Гореща точка" по ТВ7

Николай Бареков и TV7 – лидери по обществено доверие

Николай Бареков е изпълнителен директор на TV7, NEWS7 И SUPER7