Лица За звездите

Бившата адреналинка Яна предполага, че клипът в интернет е пуснат от бившия ѝ годеник

Добави коментар

Над нея е било упражнявано физическо насилие, а годеникът ѝ е с ограничителна заповед, каза още Яна Христова.
Яна ХристоваВ интернет преди дни се появи порно клип с бившата адреналинка Яна Христова. Тя гостува на предаването "Тази сутрин" и обясни, че за клипа, освен нея и бившият ѝ приятел от преди 5 години, е знаел и нейният бивш годеник.

Ето какво каза още Яна:

"Аз унищожих записа, който имах, моят бивш приятел също. Ние сме в прекрасни отношения с него. Той също е ужасен от това, което се случи".

Тя предположи, по метода на изключването, кой е качил клипа в интернет.
Попитана какво се случва между двама души, за да стигнат до такива неща, адреналинката отговори:

"Това аз го приемам като някакъв вид отчаяние и последен опит да накараш човека, който не можеш да задържиш по никакъв начин, да се чувства зле, колкото теб самия. Така си го обяснявам аз. Последно получих съобщение по скайп от него, че той притежава този клип и в най-скоро време ще бъде пуснат в интернет, но съвсем откровено казано никога не съм вярвала, че ще го направи. Аз знаех, че е възможно да го е съхранил, но никога не съм предполагала, че би го направил.

Смятам, че и полицията трябва да има достъп до такива секретни информации, за да може да работи в полза на обществото. Когато се извършва някакъв вид престъпление, то трябва да стане достояние. Когато правиш нещо, което не нарушава закона по никакъв начин, както аз, не мисля, че е необходимо и е престъпление да го разпространиш"
.

На въпроса кога е бил нарушен добрият тон между нея и бащата на детето ѝ Ивайло, Яна Христова отговори:

"Ние се разделихме в края на лятото. Аз се въздържах от всякаква информация. Просто не исках нашата драма да става достояние на цяла България, отказвах всякакви коментари, но той явно е решил, че иска да се защити, и аз не знам точно от какво".

Яна обясни, че са се разделили, защото не са се разбрали, имали са проблеми. Тя призна, че над нея е упражнявано физическо насилие:

"Имам и съдебно медицинско удостоверение. Аз не исках да го споделям, но след като той направи така, че да излезе, вече няма какво да крия. Имаше. И аз го усетих, затова и смятам, че всяка една жена, която е подложена на такова нещо, трябва да потърси защита и някакво възмездие. Това беше капакът на всичко, нашите взаимоотношения не вървяха още малко след като забременях...Може бе трябваше много по-рано да взема това решение, но стигнало се е дотам. Вече всичко свърши, аз съм го преживяла...Крайно време е да повярваме, че можем да бъдем защитени и, че нещата, бавно или трудно, все пак могат да се случат".

Органите на реда са реагирали добре, след като е подала сигнала за домашно насилие, каза още Яна и поясни, че първо е подала жалба, след това е завела дело, а до разглеждане на делото му е била издадена ограничителна заповед и вече на делото е излязло решение, че тази ограничителна заповед продължава 8 месеца от датата на излизане, като му е наложена и парична глоба. Ограничителната заповед е излязла декември месец, добави Яна:

"Това е нещо много лично, плюс това е неприятно и не исках да става достояние на всички".

Детето вече е на девет месеца. Сега е в Бургас, при майка й, казва се Емил, расте, смее се и е жив, и здрав, разказа бившата адреналинка.

След време, ако се наложи да разказва на детето за баща му, Яна Христова заяви, че не вижда смисъл да го лъже и ще му разкаже истината.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази сутрин , Адреналинката Яна

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

„Тази сутрин“ с нов начален час

Кои са новите водещи на „Тази сутрин“ по bTV?

Всичко най-важно за ваксините в нова поредица с Мария Ванкова в „Тази сутрин“