Сериали Драми

Безмилостен град | Zalim İstanbul

Добави коментар

Сблъсък между два свята и забранена любов в новия сериал „Безмилостен град“ по bTV.

Оригинално заглавие: Zalim İstanbul

Страна: Турция

Премиера: 1 април 2019 по Kanal D

Жанр: драма

Епизоди: 39

Режисьор: Джевдет Мерджан

Актьорите:

Звездният каст на „Безмилостният град“ събира цяла плеяда от любими на публиката актьори. В главни роли блестят ослепителните Мине Тугай („Кварталът на богатите“) и Дениз Уур („Огледален свят“), а техен екранен партньор в ролята на Агях е Фикрет Кушкан („Златната клетка“). И още младите надежди на турското кино и телевизия в лицето на изгряващите звезди Озан Долунай („Висше общество“), Сера Кутлубей („Семейни тайни“), Бахар Шахин („Моят живот“) и др.

Един от най-очакваните и успешни турски сериали тръгва премиерно в ефира на bTV от 4 януари. „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul, 2019-2020 г.) ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч. и ще срещне зрителите с любими актьори, въплътили образите в историята на отличения за най-добър турски сериал за 2020 г. на тазгодишния световен фестивал за телевизия „Produ Awards“.

Агях Карачай е успешен бизнесмен, който живее в огромно имение заедно със своята красива и амбициозна съпруга Шениз, безотговорния си син Дженк, дъщеря си Дамла и племенника си Недим, който е инвалид. Когато преди години най-големият брат на Агях умира, той не само наследява огромното му богатство, но и поема грижите за племенника си, когото обича безрезервно, и прави всичко възможно да не му липсва нищо.

Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като пази тайна, която той знае, и започва тихомълком да му дава опиати с цел да го държи дезориентиран. Агях дори не подозира за действията на съпругата си и си мисли, че лечението на племенника му не дава резултат.

Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му. Той знае, че ако се спомине, Шениз, Дамла и Дженк няма да оставят Недим на мира, и решава да намери момиче от родния си край, което да се омъжи за него, за да го спаси от самотата.

Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в Истанбул.

Девойката веднага приема, смятайки, че ще се венчае за Дженк – харизматичния наследник на фамилия Карачай, без дори да подозира, че всъщност ще стане съпруга на инвалида Недим.

Двете с Нериман правят всичко възможно, за да убедят майката на Джерен – Сехер, да се преместят в Истанбул, но тя твърдо отказва да „продаде“ дъщеря си.

Готови на всичко да постигнат користните си цели, Джерен и Нериман дори подпалват дома, в който живеят, за да принудят Сехер да заминат за Истанбул в имението на Карачай. Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, а Сехер попада в свят, в който властват парите, алчността и коварството. Дали обаче една зараждаща се любов ще е способна да се изправи срещу жестокостта на един „безмилостен град“ – зрителите ще разберат от 4 януари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV.

"Безмилостен град" епизод 15 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Безмилостен град" епизод 15 - какво ще се случи?

Джерен и Нериман по заповед на Агях са изгонени от имението.... в "Безмилостен град" епизод 15 – вижте какво още ще се случи?

"Безмилостен град" епизод 16 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Безмилостен град" епизод 16 - какво ще се случи?

Джемре се опитва да открие къде е Недим... Вижте какво ще се случи в турския сeриал "Безмилостен град" епизод 16

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...